Právě je 18. červen 2026 01:11

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Microstock analytics - recaptcha problém

Používáte někdo microstrok analytics? Po čase mi přestal fungovat - při načtení statistik se nedostanu přes login do shutterstocku - nenačte se mi recaptcha (resp. napíše to, že prohlížeč je moc starý na recaptchu)

Myslím, že mám aktuální verzi 2.7.5.0...

díky za radu
Read more : Microstock analytics - recaptcha problém | Zobrazení : 2840 | Odpovědi : 0 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Lightroom se mi seká na WIN7

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s Lightroom a zaseknutím? :) Upravuji fotku a celý program se sekne že musím jit do správce úloh a tam to ukončit :) Neporadíte mi někdo co stím? :) Díky na win 10 mi to jelo bez problému :)
Read more : Lightroom se mi seká na WIN7 | Zobrazení : 2111 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Levná zrcadlovka

Dobry den, ma smysl kupovat takovouto zrcadlovku https://www.digital24.cz/digitalni-foto ... s-stm.html pro zacatecnika? Chci neco na osahani a posleze casem si poridit treba neco lepsiho, ale ted opravdu neco na "ocuchani" ;) Diky za odpoved
Read more : Levná zrcadlovka | Zobrazení : 4226 | Odpovědi : 6 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Měsíc nečinnosti na fotobankách

Jak už jsem avizovala, měsíc jsem na žádnou práci na fotobanky ani nesáhla, naposledy jsem uploadovala kolem 20. května. Nebyl čas, nálada, chtělo to zkrátka pauzu.

Měsíc uběhl jako voda, já jsem odpočatá od fotobank, plná nové energie a pro ty, kteří se obávají, jak by to zamávalo s jejich příjmy, tak přináším shrnutí.

Jako referenční měsíc jsem vzala květen - výdělky jsou 100%, k tomu přidávám i duben (kdy jsem normálně přidávala, pro srovnání) ...
Read more : Měsíc nečinnosti na fotobankách | Zobrazení : 10425 | Odpovědi : 19 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Na Shutterstocku mi vymazali již přijaté snímky

Dnes mi přišel tento email
We have removed the following images that you uploaded.
BRNO, CZECH REPUBLIC-MARCH 4,2016: Detail of V-twin engines of motorcycle
Harley Davidson on International Fair for Motorcycles on March 4,2016 in Brno
in Czech Republic (388300387) deleted because: Complaint per SF 03179709
Vymazali mi asi 60 snímků, focené v Brně na výstavišti, nahrané jako editorial, přiložené credential, povolení tam fotit od vedoucího komunikace Veletrhy Brno a.s.
Všech 60 snímků má stejné ...
Read more : Na Shutterstocku mi vymazali již přijaté snímky | Zobrazení : 12589 | Odpovědi : 10 | Fórum : Shutterstock

Prý že title spamming :-(

Přišel mi tento mail od Shutterstocku:

"We have become aware that your portfolio now includes titles with spammy repetitive words or phrases. Repetitive titles like “orange, orange, orange” and “icon arrow, icon arrow, icon arrow” create a poor customer experience, and are prohibited under our metadata guidelines. These titles are considered spam and are not accepted for publishing during the review process. Editing them in this manner after your content has been published is not ...
Read more : Prý že title spamming :-( | Zobrazení : 2150 | Odpovědi : 1 | Fórum : Shutterstock

SS- ftp problém

Založil jsem si ftp na SS ale ne v Total Comanderu, ale klasika ve Win Průzkumníkovi. Po zadání FTP adresy a mailu se chci připojit k dané ftp složce a vyskočí mi hláška "nelze rozpoznat název nebo adresu serveru"

Přitom když tu stejnou ftp adresu zadám do prohlížeče tak vše šlape. V nastavení IE mám zaškrtnuté Povolit zobrazení složek serverů FTP (mimo aplikace Internet Explorer)

Nevíte kde je chyba? Díky
Read more : SS- ftp problém | Zobrazení : 1948 | Odpovědi : 1 | Fórum : Shutterstock

Shutterstock payment

Cafte kamarati prisiel aj vam zo Shuttru tento e-mail?

Due to the Independence Day holiday in the United States on July 4, Shutterstock will observe a modified payout schedule for June payouts.

June payouts will start processing after the holiday, on or around Tuesday, July 5. If you are eligible for a payment, you’ll see your earnings reset to $0. You will receive an e-mail from Shutterstock later that week. You will still receive your ...
Read more : Shutterstock payment | Zobrazení : 2420 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Reference image

Jak mám nahrát referenční foto k věcem typu siluety vyfotošopované z normální fotky? Mám to dát jako property release a do té kolonky "Name" napsat sebe jako autora fotky?
Read more : Reference image | Zobrazení : 2342 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Focení lidí (modelů)

Ahoj, chtěla bych se zeptat holedně focení lidí, spíše 1 modelu / modelky :) Ráda fotím lidi a některým známým by vůbec nevadilo kdybych je dala na fotobanky :) Jen mě zajímá jestli si můžu stáhnout smlouvu např z 123rf a použít ji na další fotobanky (SS,Fotolia atd. :) ) Nebo ...
Read more : Focení lidí (modelů) | Zobrazení : 5038 | Odpovědi : 9 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817