Právě je 3. srpen 2026 17:02

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Fotolia - snižování počtu fotografií

Mám dotaz k fotobance Fotolia. Dnes jsem měl v portfoliu 681 fotografií a najednou přišlo 10 emailů s očividně staršími fotkami, že je zamítaj a počet v portfoliu se snížil na 671 fotografií. Ještě jsem si toho nevšimnul a asi se to děje. Máte s tím nějaké zkušenosti? :)
Read more : Fotolia - snižování počtu fotografií | Zobrazení : 2588 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Video vytvořené pomocí PowerPointu

Zdravím, udělala jsem jeden pokus. Vzpomněla jsem si, že prezentační program PowerPoint, který asi většina z vás má na počítači v rámci kancelářského balíku MS Office, obsahuje také nástroje na vytváření animací. Přímo z PowerPointu lze pak uložit animaci jako HDD video MP4 a následně pomocí konvertoru převést do souboru MOV (PP tvrdošíjně produkuje 30,30 snímků/s, při konverzi nastavím na 30 sním/s). Udělala jsem pár pokusných vlašťovek, které jsem minulý týden nahrála na fotobanky. Vše ...
Read more : Video vytvořené pomocí PowerPointu | Zobrazení : 3670 | Odpovědi : 2 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Fotografie ze 4K videa

Zdravím kolektiv. Přicházím s jednou technologickou otázkou. Vzhledem k tomu že fotografie je můj koníček, sem tam jako "vedlejšák" vedle vektorů hodím něco fotobankám, byl jsem svou švagrovou požádán o pomoc s výběrem nového foťáku (kompaktu).

Narazili jsme na fotografie ze 4K videa. Ona má psy a očekává, že si je bude natáčet na 4K video a z nich si bude "cucat" pěkné fotografie.

Podle mě je to technologicky nemožné. Jestliže to natáčí 30fps, to ...
Read more : Fotografie ze 4K videa | Zobrazení : 4547 | Odpovědi : 6 | Fórum : O focení

Odmítnutí kvůli copyrightu

Zdravím! Jsem ve fotobankách nováček, dělám to teprve měsíc, zatím aktivně jenom na Shutterstocku, výdělek 5,5 dolaru. Toliko k představení. Bohužel, můj první post bude somrování o pomoc. Postoval jsem včera tenhle obrázek: Obrázek
Byl odmítnut kvůli copyrightu. Původně jsem myslel že jim vadí ikonka wifi a smartphonu, tak jsem to předělal, ale furt stejný výsledek. A ať hledám, jak hledám, nenacházím na něm nic co by něčí práva porušovalo (ano, četl jsem jejich blog ...
Read more : Odmítnutí kvůli copyrightu | Zobrazení : 7258 | Odpovědi : 11 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Zoner Photo Studio

Netuší někdo, jestli se dá ve verzi 17 PRO, nějak vedle sebe zobrazit originál a upravená verze, nebo něco jako má program Fotografie od Microsoftu (mám zakliknutý tlačítko na zobrazení originálu zobrazí se originál, pustím ho a je tam upravená verze) ?
Read more : Zoner Photo Studio | Zobrazení : 4873 | Odpovědi : 6 | Fórum : O focení

Do čeho uložit ilustraci?

Ahoj, chtěl bych se zeptat do čeho se má uložit nebo exportovat ilustrace z Adobe Ilustrátor. :) Snad mi někdo poradí :)
Read more : Do čeho uložit ilustraci? | Zobrazení : 4311 | Odpovědi : 6 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přivýdělek pro Tebe ? Naučíš mě s canva.com ?

Hezký den,
ráda bych si uměla udělat plakátek ze svých fotografií. Jsem laik a ještě k tomu neumím anglicky, tak je to pro mne takřka neřešitelné, přestože ten prográmek vypadá snadno. Uděláte si na mne někdo čas tak 2h?
Díky.
Read more : Přivýdělek pro Tebe ? Naučíš mě s canva.com ? | Zobrazení : 2034 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

SIGMA 12-24 mm f/4,5-5,6 DG HSM II pro Canon

Zdravím, ráda bych se zeptala, zda má někdo z fora nějakou osobní zkušenost s tímto širokáčem pro Canon fullframe: SIGMA 12-24 mm f/4,5-5,6 DG HSM II pro Canon? Nebo nějaký další tip? Díky za rady a zdravím všechny,
Kačka
Read more : SIGMA 12-24 mm f/4,5-5,6 DG HSM II pro Canon | Zobrazení : 2561 | Odpovědi : 2 | Fórum : O focení

statistika

čau na fotolii jde vidět statistika (views a sales) poradíte mi někdo kde to najdu na shutterstocku? :) Dneska jsem konecne dostahl prvniho prodeje :3 :D
Read more : statistika | Zobrazení : 9186 | Odpovědi : 15 | Fórum : Shutterstock

Prodavaji se vůbec videa?

Ahoj zajímalo by mě jak moc se na fotobankách prodávají videa. Pokud někdo víte napište mi jakej žánr je hodně žádanej :) Myslíte že časosběrem (timelapse) by šlo neco vydělat? Kdybych udělla časosběr z mraků nebo aut v městě? :) Díky
Read more : Prodavaji se vůbec videa? | Zobrazení : 9910 | Odpovědi : 18 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854