Právě je 17. červen 2026 22:06

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Zoner Photo Studio

Netuší někdo, jestli se dá ve verzi 17 PRO, nějak vedle sebe zobrazit originál a upravená verze, nebo něco jako má program Fotografie od Microsoftu (mám zakliknutý tlačítko na zobrazení originálu zobrazí se originál, pustím ho a je tam upravená verze) ?
Read more : Zoner Photo Studio | Zobrazení : 4652 | Odpovědi : 6 | Fórum : O focení

Do čeho uložit ilustraci?

Ahoj, chtěl bych se zeptat do čeho se má uložit nebo exportovat ilustrace z Adobe Ilustrátor. :) Snad mi někdo poradí :)
Read more : Do čeho uložit ilustraci? | Zobrazení : 4119 | Odpovědi : 6 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přivýdělek pro Tebe ? Naučíš mě s canva.com ?

Hezký den,
ráda bych si uměla udělat plakátek ze svých fotografií. Jsem laik a ještě k tomu neumím anglicky, tak je to pro mne takřka neřešitelné, přestože ten prográmek vypadá snadno. Uděláte si na mne někdo čas tak 2h?
Díky.
Read more : Přivýdělek pro Tebe ? Naučíš mě s canva.com ? | Zobrazení : 1944 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

SIGMA 12-24 mm f/4,5-5,6 DG HSM II pro Canon

Zdravím, ráda bych se zeptala, zda má někdo z fora nějakou osobní zkušenost s tímto širokáčem pro Canon fullframe: SIGMA 12-24 mm f/4,5-5,6 DG HSM II pro Canon? Nebo nějaký další tip? Díky za rady a zdravím všechny,
Kačka
Read more : SIGMA 12-24 mm f/4,5-5,6 DG HSM II pro Canon | Zobrazení : 2448 | Odpovědi : 2 | Fórum : O focení

statistika

čau na fotolii jde vidět statistika (views a sales) poradíte mi někdo kde to najdu na shutterstocku? :) Dneska jsem konecne dostahl prvniho prodeje :3 :D
Read more : statistika | Zobrazení : 8756 | Odpovědi : 15 | Fórum : Shutterstock

Prodavaji se vůbec videa?

Ahoj zajímalo by mě jak moc se na fotobankách prodávají videa. Pokud někdo víte napište mi jakej žánr je hodně žádanej :) Myslíte že časosběrem (timelapse) by šlo neco vydělat? Kdybych udělla časosběr z mraků nebo aut v městě? :) Díky
Read more : Prodavaji se vůbec videa? | Zobrazení : 9402 | Odpovědi : 18 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Intellectual Property - olympics

Ahoj,
tyhle obrázky
olympics.jpg

mi SS zamítnul s odůvodněním:

ntellectual Property -- Image potentially infringes on another party’s intellectual property rights (e.g., someone else’s artwork is visible in the image or an object's design is protected by copyright).

Byl někdo jenom přísnej, nebo je to korektní důvod pro nepřijetí. Jasněže to připomíná olympijské kruhy. Ale myslel jsem, že je to OK - když můžou přijmout tohle:
http://www.shutterstock.com/pic-3643939 ...
Read more : Intellectual Property - olympics | Zobrazení : 5841 | Odpovědi : 9 | Fórum : Shutterstock

focus -- Subject is...

Čau, chtěl bych se vás zeptat co většinou bývá špatně, když fotabanka odmítne fotku z důvodu focus -- Subject is out of focus, focus is too soft, or image is blurry due to camera shake. Fotil jsem dneska kafe a buchty :D ze stativu :) a ze 3 fotek mi Bigstock vzal jen 1 a u zbylých 2 ...
Read more : focus -- Subject is... | Zobrazení : 3616 | Odpovědi : 6 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Referral link funguje?

Zdravím,

kamarádovi posílám referral link k registraci na SS, on na tento odkaz klikne, ale v adrese onen link nezůstane, přesměruje se to klasicky na obyč stránku pro registraci nového přispěvatele... Je to takto v pořádku? Čekal jsem totiž že po celou dobu registrace bude mít v adrese moje ref.číslo..
Read more : Referral link funguje? | Zobrazení : 4020 | Odpovědi : 3 | Fórum : Shutterstock

Pomoc s bielymi pásikmi na JPEG

Dobrý deň, chcem sa spýtať prečo keď robím vektor v Illustratori tak sa mi po uložení fotografii do formátu JPEG spravia biele pasiky.
Read more : Pomoc s bielymi pásikmi na JPEG | Zobrazení : 2086 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817