Právě je 17. červen 2026 20:11

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

GL otevření

Ahoj, nevíte prosím, v jakých intervalech (jestli ještě vůbec) otevírají na GraphicLeftovers nábor nových prodejců? Díky.
Read more : GL otevření | Zobrazení : 18147 | Odpovědi : 27 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Zrcadlovka utopena v oceanu

Mate nekdo zkusenosti se zachranou vytopene zrcadlovky ve slane vode? Nespadl mi tam uplne cely, ale sel tam s batehem, do ktereho se nejaka voda dostala. Fotak ted nereaguje na zadna tlacitka, nejde vypnou, funguje jen vrchni digitalni display. Zkousel jsem vysusit v ryzi, ale slana voda uz asi udelal paseku. Je to canon 60D takze cena dneska uz je minimalni, takze to asi nema smysl davat do servisu..
Read more : Zrcadlovka utopena v oceanu | Zobrazení : 3021 | Odpovědi : 3 | Fórum : O focení

Nic collection zdarma

Zdravím, ti co používají Adobe Photoshop, doporučuji vyzkoušet pluginy z Nic collection: Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, HDR Efex Pro, Sharpener Pro and Dfine. Na převod fotografie do černobílé výborný plugin Silver Efex Pro, na odstranění šumu z fotky je Dfine, na tvorbu hdr fotografií plugin HDR Efex Pro. Na barevné úpravy Color Efex Pro.
13.1.jsem platil za všechny pluginy 3 199 Kč, dnes mi platbu vrací a Pluginy nabízí ...
Read more : Nic collection zdarma | Zobrazení : 2230 | Odpovědi : 1 | Fórum : O focení

Minimalni vyplata

Dobry den, prosim Vas, jake jsou minimalni castky ktere jdou vybrat z fotobank, Shutterstock, Fotolia, 123 Rf? Dekuji. :D
Read more : Minimalni vyplata | Zobrazení : 3874 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Instagram

Dobrý den ahoj , když mám fotkuna fotobance, mohu si jí dát na instagram? Dekuji za odpoved
Read more : Instagram | Zobrazení : 2588 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Shutterstock - jiní používají klíčová slova, jež já nemohu

Ahoj všem,
mám poněkud zajímavý dotaz. Vektory na Shutter nahrávám zatím jen jako koníček a tvořím spíš pro odreagování a hodně poslední dobou tvořím styl "boho, indian, apache" - takové malůvky.. Ale právě s klíčovým slovem "boho" mám problém. Shutterstock mi ho nedovolí v klíčových slovech ani názvu, přitom vyhledat jde a objevují se stále nové ilustrace, jež oné klíčové slovo mají.

Přijde mi, že je to možná škoda pro mé práce, protože hodně z ...
Read more : Shutterstock - jiní používají klíčová slova, jež já nemohu | Zobrazení : 3063 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

list Miscellaneous Income

Dostal som od Getty Images list s hlavičkou Miscellaneous Income. Podľa sumy ktorá je tam uvedená je to pravdepodobne môj čistý zisk z Getty Images, nie som si však celkom istý. Čo mám s tým robiť?
Dostali ste niekto, tiež niečo podobné?
Read more : list Miscellaneous Income | Zobrazení : 5817 | Odpovědi : 8 | Fórum : iStock

Shutterstock Tax Form 2015

Ahoj všem,

dnes mi v administrátorské sekci svítilo upozornění:
Download your Tax Forms for the year 2015 here.

Jelikož nejsem na Shutteru dlouho, nevím co s tím.
Klasický Tax form W8-BEN jsem již vyplňoval.

Toto je PDF s nějakým formulářem nazvaný Form 1042-S, má se to nějak vyplnit a někam zaslat?
Doufám, že jsem něco nezanedbal. Chci si danit zde v ČR.

Díky za rady
Teamen
Read more : Shutterstock Tax Form 2015 | Zobrazení : 4342 | Odpovědi : 5 | Fórum : Shutterstock

Licence, vlastnctví no prostě ta druhá stránka FB

Zdravím už nějakou dobu na fb dávám svoje amatérské výtvory, boužel stále narážím na nové informace spojené se zákonem, licencemi, model release atd.

Snažila jsem se najít nějaký web nebo knihu která by celou tuhle stránku fotobanek popisovala, ale nevím co přesně hledat.

Jedná se mi celkově o vše vektory, foto i video, např:
Co se může fotit? Jak to funguje když je model mladší 18ti let? Zakoupené tahy/fonty se dají použít na fb když ...
Read more : Licence, vlastnctví no prostě ta druhá stránka FB | Zobrazení : 11866 | Odpovědi : 23 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

možnost koupit Adobe Illustrator?

Zdravím,

jelikož se již přestaly prodávat krabicové verze Adobe, ptám se, jaký je v současné době nejlevnější způsob koupi Adobe Illustrator? Nejde mi o Photoshop, ani o Indesign apod. chtěl bych jen tento jeden produkt bez jakéhokoliv balíčku Creative Suite apod... a studentskou verzi také nemám zájem.

Koukal jsem na měsíční předplatné 24,19 € za nejnovější verzi :roll: Nejde někde koupit nějáká starší verze? Mě by ...
Read more : možnost koupit Adobe Illustrator? | Zobrazení : 17692 | Odpovědi : 32 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817