Právě je 3. srpen 2026 10:49

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Apple apps pre fotobanky

Ahoj kamarati. Kupil som si nedavno mac book pro a hladam nejake dobre applikacie na iptc, hromadny upload vektorovych grafik na fotobanky a tiez by sa hodil dobry suborovy manager kde by som videl nahlady jpeg. v zlozkach ako to je na windows. Super by bolo keby boli free. Ale ak su nejake velmi dobre tak rad zainvestujem :D . Dakujem.
Read more : Apple apps pre fotobanky | Zobrazení : 5582 | Odpovědi : 7 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Pomoc

Dobrý den. Jsem studentem SPŠ a chtěl bych začít s fotobankou Shutterstock. Rád bych se vás, pokud mohu, zeptal na pár otázek. Prosím vás:

1. Vyplatí se začít se Shutterstockem? Pokud ano,
2. Pomohl by mi někdo dostat se přes přijmací proces? Jsou třeba všechny informace z občanky nutné?
3. Jaké vyplácení je nejlepší? Na bank. účet či jiné...?
3. Mohli byste mi říct, jaké obrázky (focené) či ilustrace atd. se nejlépe prodávají?
4. Jak ...
Read more : Pomoc | Zobrazení : 4055 | Odpovědi : 5 | Fórum : Diskuse pro nováčky

kopírování portfolia

Nemáte prosím někdo kontakt na PinguinsAirLines? Je to Čech a poněkud mi začíná kopírovat portfolio a nechtěl bych to řešit nahlašováním na fotobanky. Koukám, že i dost okatě kopíruje jiné práce zdejších lidí. Nemůžu ho najít
Read more : kopírování portfolia | Zobrazení : 22964 | Odpovědi : 45 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

registrace na FÚ > ZP > ČSSZ

Zdravím,
je nutné se registrovat na těchto úřadech (FÚ > ZP > ČSSZ) jednotlivě nebo stačí vyplnit onen "Jednotný registrační formulář pro podnikání", který by měl usnadnit vyřizování OSVČ registrace a běhání po úřadech?
Read more : registrace na FÚ > ZP > ČSSZ | Zobrazení : 8798 | Odpovědi : 14 | Fórum : Diskuse pro nováčky

GL otevření

Ahoj, nevíte prosím, v jakých intervalech (jestli ještě vůbec) otevírají na GraphicLeftovers nábor nových prodejců? Díky.
Read more : GL otevření | Zobrazení : 18938 | Odpovědi : 27 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Zrcadlovka utopena v oceanu

Mate nekdo zkusenosti se zachranou vytopene zrcadlovky ve slane vode? Nespadl mi tam uplne cely, ale sel tam s batehem, do ktereho se nejaka voda dostala. Fotak ted nereaguje na zadna tlacitka, nejde vypnou, funguje jen vrchni digitalni display. Zkousel jsem vysusit v ryzi, ale slana voda uz asi udelal paseku. Je to canon 60D takze cena dneska uz je minimalni, takze to asi nema smysl davat do servisu..
Read more : Zrcadlovka utopena v oceanu | Zobrazení : 3161 | Odpovědi : 3 | Fórum : O focení

Nic collection zdarma

Zdravím, ti co používají Adobe Photoshop, doporučuji vyzkoušet pluginy z Nic collection: Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, HDR Efex Pro, Sharpener Pro and Dfine. Na převod fotografie do černobílé výborný plugin Silver Efex Pro, na odstranění šumu z fotky je Dfine, na tvorbu hdr fotografií plugin HDR Efex Pro. Na barevné úpravy Color Efex Pro.
13.1.jsem platil za všechny pluginy 3 199 Kč, dnes mi platbu vrací a Pluginy nabízí ...
Read more : Nic collection zdarma | Zobrazení : 2313 | Odpovědi : 1 | Fórum : O focení

Minimalni vyplata

Dobry den, prosim Vas, jake jsou minimalni castky ktere jdou vybrat z fotobank, Shutterstock, Fotolia, 123 Rf? Dekuji. :D
Read more : Minimalni vyplata | Zobrazení : 4049 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Instagram

Dobrý den ahoj , když mám fotkuna fotobance, mohu si jí dát na instagram? Dekuji za odpoved
Read more : Instagram | Zobrazení : 2711 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Shutterstock - jiní používají klíčová slova, jež já nemohu

Ahoj všem,
mám poněkud zajímavý dotaz. Vektory na Shutter nahrávám zatím jen jako koníček a tvořím spíš pro odreagování a hodně poslední dobou tvořím styl "boho, indian, apache" - takové malůvky.. Ale právě s klíčovým slovem "boho" mám problém. Shutterstock mi ho nedovolí v klíčových slovech ani názvu, přitom vyhledat jde a objevují se stále nové ilustrace, jež oné klíčové slovo mají.

Přijde mi, že je to možná škoda pro mé práce, protože hodně z ...
Read more : Shutterstock - jiní používají klíčová slova, jež já nemohu | Zobrazení : 3202 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854