Právě je 17. červen 2026 09:50

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Overall rank

Zdravim,
kto sa chce pochvalit Overall rankom? Ja som na na 3040 mieste, neviem ci som na tom dobre alebo zle, tak by som sa chcel len tak pre zaujimavost porovnat ;)
pekny den prajem
Read more : Overall rank | Zobrazení : 346100 | Odpovědi : 688 | Fórum : Fotolia

Fotolia

Dobrý den rád bych se zeptal zkušenějších (teprve začínám). Na Fotolii mě zamítají tak asi 80%-90% fotografií. Máte podobnou zkušenost?
Honza
Read more : Fotolia | Zobrazení : 143327 | Odpovědi : 278 | Fórum : Fotolia

Prodej fotek

Rád bych se zeptal někoho, kdo se více orientuje ve všeobecném prodeji fotek (ne jen na microstocku), na jednu věc. Pokud byste měli nějaké zajímavé fotky, které by vám byli líto nahrát pouze na microstock, kam byste je nahráli? Myslím především fotky obsahově zajímavé, nikoli umělecké. Pokud byste např. navštívili nějaké odlehlé místo, kam se málokdo dostane nebo vyfotili nějakou zajímavost, která běžně není k vidění... prostě něco, čím mikrofotobanky nejsou zahlcené a co by ...
Read more : Prodej fotek | Zobrazení : 12537 | Odpovědi : 20 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

3D obrázky a vše kolem nich

Zdravím, založil jsem nový topic ohledně 3D obrázků. Myslím, že je to docela zajímavé téma. Začínám se tím více zabývat a už jsem ze pár obrázků vytvořil....Dále se chci ve 3D zdokonalovat...

Prodává někdo 3D illustrace?...
Vynáší vám to?....
Kolik času věnujete jednomu obrázku?...

Majk :)
Read more : 3D obrázky a vše kolem nich | Zobrazení : 61015 | Odpovědi : 116 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

EPS 8 alebo EPS 10 ?

Ahojte chcel by som sa vas skusenejsich fotobankerov ilustratorov spytat. Oplati sa nahravat skor format EPS 8 alebo EPS 10? Co sa viac predava? A este jedna otazka. Oplati sa robit illustracie v RGB alebo CMYK. Dakujem :geek: :)
Read more : EPS 8 alebo EPS 10 ? | Zobrazení : 8221 | Odpovědi : 13 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Drobná změna na hlavní stránce tohoto fóra

Přemýšlím, že přehodím Aktuální příspěvky na domovské stránce nahoru nad ty kategorie / témata - co vy na to? Už mě nebaví pořád rolovat :)
Read more : Drobná změna na hlavní stránce tohoto fóra | Zobrazení : 7824 | Odpovědi : 11 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Výdělky na iStock

Četl jsem v poslední době hodně negativních recenzí na fotobanku Istock. Momentálně jsem se dostal přes vstupní test na Shutterstock a chci se zeptat, nahráváte ještě na Istock?

A případně můžete napsat, jestli se výdělky zvyšují/snižují? Ať vím, jestli má cenu se tam zaregistrovat a celkově to bude dobrá informace pro fotobankéře :)
Read more : Výdělky na iStock | Zobrazení : 64610 | Odpovědi : 120 | Fórum : iStock

Depositphotos

Ahoj,
právě vyplňuji daňový formulář u Deposit Photos,a i když je vše v pořádku vyplněné, vždy mi to zahlásí error ohledně toho, že stálá adresa musí být vyplněna. Přitom vyplněna je...nevíte někdo co s tím?
Read more : Depositphotos | Zobrazení : 215602 | Odpovědi : 380 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Autorske pravo a ine

Dobry den. Zaujimalo by ma, ako to je s autorskym pravom, ak by som chcela nakreslit nejaku znamu osobnost v adobe illustrator. Mozem pouzit predlohu z fotky, alebo nie? A tak isto ake efekty (zrnenie, rozotrenie, priehladnost, prechod..) mozem pouzit a akym sa vyhnut, aby som mala stale vektor. A este jedna otazka - co znamena, ked mi pri ukladani pise, ze kresba vyzaduje zlucenie - co presne mam urobit? Grafike sa venujem len rok ...
Read more : Autorske pravo a ine | Zobrazení : 4154 | Odpovědi : 6 | Fórum : Diskuse pro nováčky

foceni izolovanych predmetu

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jak fotit izolované předměty? Je k tomu potřeba nějaká foto-technika (světla, odrazové plochy, .... nebo nevím co)? Nebo prostě se jen udělá fotka a potom se v editoru gumuje a gumuje dokud se okolí předmětu nevygumuje?

Mám na mysli fotky jako jsou například tyto:
http://eu.fotolia.com/id/60670220
http://eu.fotolia.com/id/60504132
http://eu.fotolia.com/id/60401273

Díky za odpověď.
Read more : foceni izolovanych predmetu | Zobrazení : 14758 | Odpovědi : 20 | Fórum : O focení

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48563 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817