Právě je 3. srpen 2026 10:49

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

ftp shuterstock

Ahoj, v poslední době se mi stane, že některé poslané video přez FTP se neobjevi na shutterstocku :/ nevite proc?Na ostatni fotobanky to jde v pohodě.Díky!!!
Read more : ftp shuterstock | Zobrazení : 12521 | Odpovědi : 12 | Fórum : Shutterstock

Založení živnosťáku pro blbce.

Ahoj, ve fotobankách už nějakou dobu prodávám a dá se říct, že to dělám na černo. Jsem na PÚ. Příští měsíc se chystám založit si živnosták s tím, že ještě k tomu začnu pracovat na poloviční úvazek v jedné firmě. Mám par dotazů, např. ohledně toho, kdo bude odvádět zdravotní a sociální v případě že dělám na částečný úvazek? Budu platit celou částku já nebo zaměstnavatel? Jak mám postupovat krůček po krůčku při zakládání živnosti, ...
Read more : Založení živnosťáku pro blbce. | Zobrazení : 10802 | Odpovědi : 15 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Nahrávání na Evanto

Ahoj všem,
mám malou technickou na ty, co nahráváte na Evanto : rozumím tomu správně, že při nahrávání chtějí ode mě .jpg, pak druhý jpg v poměru 80x80 a pak zip s Eps + jpg?
Takže co, mám jpeg výstup zmenšit na 80x80 - až na to že artboard obvykle nemám čtvercový...

Prostě nechápu, asi jsem rozumu mdlého....jak to tam děláte?
Díky za rady!
Read more : Nahrávání na Evanto | Zobrazení : 53791 | Odpovědi : 35 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

VectorStock

Chci se zeptat, jestli nekdo nahravate do microfotobanky VectorStock, tak jake jsou treba prodeje vůči Shutterstocku a má to cenu díky.
Read more : VectorStock | Zobrazení : 101695 | Odpovědi : 128 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Overall rank

Zdravim,
kto sa chce pochvalit Overall rankom? Ja som na na 3040 mieste, neviem ci som na tom dobre alebo zle, tak by som sa chcel len tak pre zaujimavost porovnat ;)
pekny den prajem
Read more : Overall rank | Zobrazení : 362314 | Odpovědi : 689 | Fórum : Fotolia

Fotolia

Dobrý den rád bych se zeptal zkušenějších (teprve začínám). Na Fotolii mě zamítají tak asi 80%-90% fotografií. Máte podobnou zkušenost?
Honza
Read more : Fotolia | Zobrazení : 150244 | Odpovědi : 278 | Fórum : Fotolia

Prodej fotek

Rád bych se zeptal někoho, kdo se více orientuje ve všeobecném prodeji fotek (ne jen na microstocku), na jednu věc. Pokud byste měli nějaké zajímavé fotky, které by vám byli líto nahrát pouze na microstock, kam byste je nahráli? Myslím především fotky obsahově zajímavé, nikoli umělecké. Pokud byste např. navštívili nějaké odlehlé místo, kam se málokdo dostane nebo vyfotili nějakou zajímavost, která běžně není k vidění... prostě něco, čím mikrofotobanky nejsou zahlcené a co by ...
Read more : Prodej fotek | Zobrazení : 13157 | Odpovědi : 20 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

3D obrázky a vše kolem nich

Zdravím, založil jsem nový topic ohledně 3D obrázků. Myslím, že je to docela zajímavé téma. Začínám se tím více zabývat a už jsem ze pár obrázků vytvořil....Dále se chci ve 3D zdokonalovat...

Prodává někdo 3D illustrace?...
Vynáší vám to?....
Kolik času věnujete jednomu obrázku?...

Majk :)
Read more : 3D obrázky a vše kolem nich | Zobrazení : 64179 | Odpovědi : 116 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

EPS 8 alebo EPS 10 ?

Ahojte chcel by som sa vas skusenejsich fotobankerov ilustratorov spytat. Oplati sa nahravat skor format EPS 8 alebo EPS 10? Co sa viac predava? A este jedna otazka. Oplati sa robit illustracie v RGB alebo CMYK. Dakujem :geek: :)
Read more : EPS 8 alebo EPS 10 ? | Zobrazení : 8660 | Odpovědi : 13 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Drobná změna na hlavní stránce tohoto fóra

Přemýšlím, že přehodím Aktuální příspěvky na domovské stránce nahoru nad ty kategorie / témata - co vy na to? Už mě nebaví pořád rolovat :)
Read more : Drobná změna na hlavní stránce tohoto fóra | Zobrazení : 8204 | Odpovědi : 11 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854