Právě je 3. srpen 2026 10:00

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Nevyplatenie penazi istock

Dobry den. Prosim vas, stala sa mi taka vec, nazbieralo sa mi 100 dolarov, potom sa mi to vynulovalo, no platba mi neprisla. Tak som im pisal mail, vraj mam vyplnit ten danovy formular a peniaze dostanem do 25. v mesiaci, ked ho vyplnim do 10., ak som to spravne pochopil. Formular som vyplnil, no peniaze mi neprisli a pritom to bolo este v oktobri. Co s tym? Dakujem
Read more : Nevyplatenie penazi istock | Zobrazení : 4416 | Odpovědi : 1 | Fórum : iStock

Vectorstock - podivnost

Na této fotobance se mi stahuje minumum věcí. Určitě ještě na začátku prosince tam byla k vidění nějaká celková částka kolem 85 USD. Teď tam ale najednou naskočila fůra prodejů za listopad, všechno za 0.20 USD, určitě to tam v listopadu nebylo (u všech stažení je datum 4/11 - 6.00 AM). Setkal se někdo s podobným jevem?
Read more : Vectorstock - podivnost | Zobrazení : 13805 | Odpovědi : 17 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Smlouva s majitelem objektu

Zdravím, obracím se na vás zde jako začátečník se dvěma dotazy. Už asi rok jsem přemýšlel nad tím, že zkusím fotobanky. Včera jsem se konečně rozhoupal a nahrál 10 stejných fotek na shutterstock, adobe a dreamstime. Celkem jsem nečekal takovou „úmrtnost“ - dreams schválil vše, adobe 8 z 10 ale shutter jen 2 fotky… s obvykle naprosto nesmyslnými důvody.

Ale teď proč píšu – jeden z důvodů zamítnutí fotky hřbitova na shutterstocku bylo, že vyžadují ...
Read more : Smlouva s majitelem objektu | Zobrazení : 12453 | Odpovědi : 15 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Adobe - Creative Cloud Express

Tak už mi docvaklo, proč nabírají ty fotky a vektory zdarma (vykypují na rok dva) - mají vlastní online aplikaci, konkurenci Canvy. To už pak začíná dávat smysl:

https://www.digimanie.cz/adobe-creative ... vurce/9210
Read more : Adobe - Creative Cloud Express | Zobrazení : 3485 | Odpovědi : 0 | Fórum : Fotolia

Stockphoto.com

Ahojte, uploadujete niekto na túto fotobanku? Poslali mi mail, že mi davaju bonus 400USD a ak dosiahnem 500USD tak mi ich aj vyplatia. Ale nahral som tam pár fotiek, no netuším čo s nimi, žiadne prostredie na keyword, kategorie, žiadne tlačítka na odoslanie na revíziu. Hm.
Read more : Stockphoto.com | Zobrazení : 5636 | Odpovědi : 4 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Nahrávání fotografií na iStock skrze StockSubmitter

Dobrý den, jsem tu nový, a tak se dopředu omlouvám za dotaz. Snažil jsem se pátrat všude na internetu, ale úplnou odpověď jsem nenašel. Snažím se nahrát fotografie na iStock skrze StockSubmitter. Po komplikacích s klíčovými slovy, které jsou ale řešitelné mi vyskočila chybová hláška o chybějících API klíčích. Chci se tedy zeptat, je ještě vůbec možné přes tento program nahrávat fotografie na iStock a pokud ano, tak jak? A nebo je nějaká jiná funkční ...
Read more : Nahrávání fotografií na iStock skrze StockSubmitter | Zobrazení : 6367 | Odpovědi : 6 | Fórum : iStock

funguje vám přihlášení do iStocku?

Resp. přihlásit se tam přihlásím (https://esp.gettyimages.com/) , ale dál je to rozbitý - nezobrazuje se mi tam žádný obsah, vidím jen prázdný layout stránky :(
Read more : funguje vám přihlášení do iStocku? | Zobrazení : 5123 | Odpovědi : 3 | Fórum : iStock

Externý HDD sa neuspáva.

Prosím vás, potreboval by som pomôcť s externým diskom.

Mám doma asi 8 ročný externý disk ADATA HV610 (1TB) na zálohovanie. Keďže už je plný, tak som si pred dvomi dňami kúpil nový disk tiež od značky ADATA, ale novší model HV620S s vyššou kapacitou 2TB.

V čom je problém?

Zatiaľ čo ten starý disk sa vždy keď ho nepoužívam, po pár minútach uspí (zhasne modrá LED-ka), ten nový sa neuspáva, LED-ka stále svieti a ...
Read more : Externý HDD sa neuspáva. | Zobrazení : 6548 | Odpovědi : 9 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

HW a SW

Ahoj, takova trochu technicka otazka/zamysleni.

Posledni dobou se mi zda, ze se mi zpomaluje prace s photoshopem / illustratorem a ostatnimi adobe produkuty (cc cloud vse aktualizovane).

Mysleno vetsi soubory 1GB+ s vrstvami a smadrt objekty / vice boardu v psd / vektory s vetsim mnozstvim bodu apod. Prijde mi ze drive slo vse lepe - reakce na efekt transformace apod. Nekde je tam opravdu zasek a pocitani i pri minimalnim zasahu. Pozorujete nekdo neco ...
Read more : HW a SW | Zobrazení : 9380 | Odpovědi : 10 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Fotky pro redakční použití od klienta

Dobrý den, možná je dotaz úplně z cesty, ale budu ráda za ujasnění, pokud se někdo orientuje v této oblasti.
Pokud mám nějaké fotky od klienta, který mi za jejich pořízení zaplatil (například za focení svatby), mám od něj i souhlas s jejich použitím, ale jen pro své účely prezentace, mohu je nahrát na fotobanku pro redakční použití? Jedná se mi samozřejmě třeba o fotku dortu, prstýnků a další detaily, nikoliv o fotografie hostů nebo ...
Read more : Fotky pro redakční použití od klienta | Zobrazení : 5338 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854