Právě je 18. červen 2026 01:06

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Stockphoto.com

Ahojte, uploadujete niekto na túto fotobanku? Poslali mi mail, že mi davaju bonus 400USD a ak dosiahnem 500USD tak mi ich aj vyplatia. Ale nahral som tam pár fotiek, no netuším čo s nimi, žiadne prostredie na keyword, kategorie, žiadne tlačítka na odoslanie na revíziu. Hm.
Read more : Stockphoto.com | Zobrazení : 5469 | Odpovědi : 4 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Nahrávání fotografií na iStock skrze StockSubmitter

Dobrý den, jsem tu nový, a tak se dopředu omlouvám za dotaz. Snažil jsem se pátrat všude na internetu, ale úplnou odpověď jsem nenašel. Snažím se nahrát fotografie na iStock skrze StockSubmitter. Po komplikacích s klíčovými slovy, které jsou ale řešitelné mi vyskočila chybová hláška o chybějících API klíčích. Chci se tedy zeptat, je ještě vůbec možné přes tento program nahrávat fotografie na iStock a pokud ano, tak jak? A nebo je nějaká jiná funkční ...
Read more : Nahrávání fotografií na iStock skrze StockSubmitter | Zobrazení : 6151 | Odpovědi : 6 | Fórum : iStock

funguje vám přihlášení do iStocku?

Resp. přihlásit se tam přihlásím (https://esp.gettyimages.com/) , ale dál je to rozbitý - nezobrazuje se mi tam žádný obsah, vidím jen prázdný layout stránky :(
Read more : funguje vám přihlášení do iStocku? | Zobrazení : 4972 | Odpovědi : 3 | Fórum : iStock

Externý HDD sa neuspáva.

Prosím vás, potreboval by som pomôcť s externým diskom.

Mám doma asi 8 ročný externý disk ADATA HV610 (1TB) na zálohovanie. Keďže už je plný, tak som si pred dvomi dňami kúpil nový disk tiež od značky ADATA, ale novší model HV620S s vyššou kapacitou 2TB.

V čom je problém?

Zatiaľ čo ten starý disk sa vždy keď ho nepoužívam, po pár minútach uspí (zhasne modrá LED-ka), ten nový sa neuspáva, LED-ka stále svieti a ...
Read more : Externý HDD sa neuspáva. | Zobrazení : 6184 | Odpovědi : 9 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

HW a SW

Ahoj, takova trochu technicka otazka/zamysleni.

Posledni dobou se mi zda, ze se mi zpomaluje prace s photoshopem / illustratorem a ostatnimi adobe produkuty (cc cloud vse aktualizovane).

Mysleno vetsi soubory 1GB+ s vrstvami a smadrt objekty / vice boardu v psd / vektory s vetsim mnozstvim bodu apod. Prijde mi ze drive slo vse lepe - reakce na efekt transformace apod. Nekde je tam opravdu zasek a pocitani i pri minimalnim zasahu. Pozorujete nekdo neco ...
Read more : HW a SW | Zobrazení : 9067 | Odpovědi : 10 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Fotky pro redakční použití od klienta

Dobrý den, možná je dotaz úplně z cesty, ale budu ráda za ujasnění, pokud se někdo orientuje v této oblasti.
Pokud mám nějaké fotky od klienta, který mi za jejich pořízení zaplatil (například za focení svatby), mám od něj i souhlas s jejich použitím, ale jen pro své účely prezentace, mohu je nahrát na fotobanku pro redakční použití? Jedná se mi samozřejmě třeba o fotku dortu, prstýnků a další detaily, nikoliv o fotografie hostů nebo ...
Read more : Fotky pro redakční použití od klienta | Zobrazení : 5195 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

MotionElements - přišla vám už platba?

Ahoj, už vám přišla tenhle měsíc výplata na Paypal z Motionelements? Mám ji scheduled na včerejšek a většinou chodí včas, ale teď zatím nic, tak jestli to mám nějak řešit.
Read more : MotionElements - přišla vám už platba? | Zobrazení : 4418 | Odpovědi : 1 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Editable Stroke

Caute, viete niekto ako to že niektorí prispievatelia predávajú na shutterstocku vektory z editable stroke? Napr: https://www.shutterstock.com/image-vector/lineo-editable-stroke-banking-finance-line-1564174027 Mne ak strokes neexpandujem vypíše shutterstock hlášku : Your vector contains inaccessible objects.
Read more : Editable Stroke | Zobrazení : 4741 | Odpovědi : 2 | Fórum : Shutterstock

Nákup fotky

Chtěl bych koupit pár fotek water splashes (šplouchance vody :D ), tyto použít ke svým fotkám - fotomontáž a následně nahrát na fotobanky. Fotky z fotobanky by byly částečně upravené (něco odmazané nebo potočené). Nicméně pořád by tam byl nějaký zdroj než můj vlastní. Lze to takto nahrát na fotobanku? Tedy část fotomontáže není moje a je navíc ještě upravená.
Read more : Nákup fotky | Zobrazení : 5137 | Odpovědi : 3 | Fórum : Kde a jak nakupovat

Lightroom

Prosím vás pro ty co pracuji s Lightroom. V posledním týdnu se mi děje divná věc s presetama... Najednou se mi ukazuje pouze část presetů a nemám tam zbytek. Přitom na mobilu je mám a v deskopové verzi ne. Poprvé jak se mi to stalo, tak mi stačilo restartovat notebook a vše bylo ok. Teď jsem restartoval počítač, lightroom, vymazal presety a nahrál je zpět a stejně mi to vždy dalo jen půlku, nechápu co ...
Read more : Lightroom | Zobrazení : 4697 | Odpovědi : 1 | Fórum : O focení

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 817