Upload vektorů

Upload vektorů

Příspěvekod admin » 15. únor 2022 16:56

Jdou vám nahrávat vektory na Shutterstock? Mě to od ledna nějak blbne - nahraju eps, ale pak se to v dalším kroku už vůbec nezobrazí :( Teda chvíli se to tváří, že zpracování nahraných souborů trvá výjimečně trochu déle, ale po deseti minutách, když dám refresh, tak po nich nenajdu ani pixel.
Hodnocení: 0
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Re: Upload vektorů

Příspěvekod zdenat5 » 16. únor 2022 07:25

Nahrávám jen velmi málo - před cca 5 dny všechno prošlo normálně - ted jsem to vyzkoušela - chvilku to trvalo, ale prošlo to normálně.
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod admin » 16. únor 2022 10:28

zdenat5 píše:Nahrávám jen velmi málo - před cca 5 dny všechno prošlo normálně - ted jsem to vyzkoušela - chvilku to trvalo, ale prošlo to normálně.

A to bylo přes FTP nebo přes webové rozhraní? A v jakém prohlížeči? Já už zkusil chrome i edge a vždy to zmizí :( ještě zkusím nahrát nějaký soubor z minulosti, co už je dávno online, jestli není problém v eps souboru...
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Příspěvekod Koblihate » 16. únor 2022 11:49

Jedu přes web prohlížeč chrome. Nahrají v pohodě,ale pak mám někdy problém se submit. Vždy mi přijde jen půlka. Takže 20 souborů musím dát tak 5krat submit. Schválení 4dny cca....
Koblihate

IP: 185.137.144.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod zdenat5 » 16. únor 2022 13:55

admin píše:
zdenat5 píše:Nahrávám jen velmi málo - před cca 5 dny všechno prošlo normálně - ted jsem to vyzkoušela - chvilku to trvalo, ale prošlo to normálně.

A to bylo přes FTP nebo přes webové rozhraní? A v jakém prohlížeči? Já už zkusil chrome i edge a vždy to zmizí :( ještě zkusím nahrát nějaký soubor z minulosti, co už je dávno online, jestli není problém v eps souboru...

Nahrávám přes web - přetahnu EPS přímo ze složky v PC. Nevím jestli to má vliv, ale už dávno to dělám tak, že nepoužiju tlačítko další, ani stránku s nahraným EPS nezavírám, otevřu si do cca 5 minut šutr na nové kartě a tam jdu na - zatím neodeslané - dokud to tam není tak kartu s nahranými EPS nezavírám. Je to pakárna :roll: , ale už před lety mne to hodně zlobilo - tak jsem to začala dělat takhle - a byl klid. Nevím jestli to opravdu má vliv. :|
zdenat5

Příspěvekod admin » 16. únor 2022 14:36

zdenat5 píše:
admin píše:

Nahrávám přes web - přetahnu EPS přímo ze složky v PC. Nevím jestli to má vliv, ale už dávno to dělám tak, že nepoužiju tlačítko další, ani stránku s nahraným EPS nezavírám, otevřu si do cca 5 minut šutr na nové kartě a tam jdu na - zatím neodeslané - dokud to tam není tak kartu s nahranými EPS nezavírám. Je to pakárna :roll: , ale už před lety mne to hodně zlobilo - tak jsem to začala dělat takhle - a byl klid. Nevím jestli to opravdu má vliv. :|

Díky za tip, vyzkouším.
admin
Site Admin

Příspěvekod zdenat5 » 16. únor 2022 15:16

Jo a nahrávala sem po pěti - dříve skoro denně - jsem tak zvyklá -zkusila sem další - je to o.k.
zdenat5

Příspěvekod TomasK » 17. únor 2022 08:10

Ja nahravam pres FTP a nemam nejmensi problem. Jak to tam pres FTP-ko nasypu, tak to tam je. Nahravam jednou tydne varku 8 souboru.
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod PandaWild » 17. únor 2022 09:21

Sice už nenahrávám, ale dřív jsem postupně přešel z FTP na webové nahrávání (kromě videí), protože to u většiny fotobank fungovalo líp než FTP. Nahrávání přes web má ještě jednu malou výhodu - https má šifrované spojení, zatímco na FTP se posílá login heslo nešifrovaně. Tj. s využitím FTP lze účet poměrně snadno hacknout (a stává se).
+TomasK Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod TomasK » 17. únor 2022 12:01

Oni uz pouzivaji jen FTPS, tak by to snad melo byt v pohode. Faktem je, ze na vsechny ostatni FTB nahravam take pres web. U SS jsem na FTP presel kvuli tomu, ze mi obcas to jejich webove rozhrani nejak blblo.
TomasK

Reputace: +32

Další

Zpět na Shutterstock