| Hodnocení: 0 |
zdenat5 píše:Nahrávám jen velmi málo - před cca 5 dny všechno prošlo normálně - ted jsem to vyzkoušela - chvilku to trvalo, ale prošlo to normálně.
admin píše:zdenat5 píše:Nahrávám jen velmi málo - před cca 5 dny všechno prošlo normálně - ted jsem to vyzkoušela - chvilku to trvalo, ale prošlo to normálně.
A to bylo přes FTP nebo přes webové rozhraní? A v jakém prohlížeči? Já už zkusil chrome i edge a vždy to zmizíještě zkusím nahrát nějaký soubor z minulosti, co už je dávno online, jestli není problém v eps souboru...
zdenat5 píše:admin píše:zdenat5 píše:Nahrávám jen velmi málo - před cca 5 dny všechno prošlo normálně - ted jsem to vyzkoušela - chvilku to trvalo, ale prošlo to normálně.
A to bylo přes FTP nebo přes webové rozhraní? A v jakém prohlížeči? Já už zkusil chrome i edge a vždy to zmizíještě zkusím nahrát nějaký soubor z minulosti, co už je dávno online, jestli není problém v eps souboru...
Nahrávám přes web - přetahnu EPS přímo ze složky v PC. Nevím jestli to má vliv, ale už dávno to dělám tak, že nepoužiju tlačítko další, ani stránku s nahraným EPS nezavírám, otevřu si do cca 5 minut šutr na nové kartě a tam jdu na - zatím neodeslané - dokud to tam není tak kartu s nahranými EPS nezavírám. Je to pakárna, ale už před lety mne to hodně zlobilo - tak jsem to začala dělat takhle - a byl klid. Nevím jestli to opravdu má vliv.
| +TomasK | Hodnocení: +1 |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.