Právě je 3. srpen 2026 20:51

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Depositphotos po mně chce DIČ

Abych mohla vyplnit daňový formulář, chce to po mně DIČ, jenže to abych měla, musela bych mít živnostenský list a to se kvůli pár dolarům za rok opravdu nevyplatí. Poradí mi někdo, co mám dělat?
Read more : Depositphotos po mně chce DIČ | Zobrazení : 3759 | Odpovědi : 1 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Hacknuty ucet.

Tak jsem testoval Microstock Plus a cca tyden pote koukam na Storyblocks, ze mam zmenene udaje na vyplaty a smerujici do Ruska. Ted zjistuju, jestli je problem na strane Microstock+, kde zadavate udeje k fotobankam, nebo nekde jinde. Jine fotobanky beze zmeny. Mozna hlavne proto, ze vetsinou musi byt zmeny potvrzeny mailem.
Mate nekdo podobnou zkusenost?
https://ibb.co/JHvNCJb
Read more : Hacknuty ucet. | Zobrazení : 25052 | Odpovědi : 19 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Focení v Indonésii

Ahoj všem,

po Novém roce mám v plánu vycestovat do Indonésie. V plánu mám hlavně navštívit nedotčenou přírodu ostrovů Lombok a Komodo. Hlavním cílem je fotit hlavně faunu a taky východy slunce na vrcholu sopek.

V současné době mám Mirorless Sony a6300 se základním objektivem (18-55mm - f3.5-5.6). Pro tuto příležitost mám v plánu dokoupit nějaký lepší objektiv, rád bych nějaký s lepším zoomem. Můj budget je 1000 euro. Uměl by mi uměl poradit? ...
Read more : Focení v Indonésii | Zobrazení : 11473 | Odpovědi : 9 | Fórum : O focení

Adobe stock kolekce

Všimla jsem si, že v Adobe Stocku si lze vytvářet kolekce. Pak jsou dvě možnosti - zobrazit je ve veřejném profilu nebo Sdílet ve službě Adobe portfolio. Chci se zeptat - je ta služba Adobe Portfolio zdarma? Vytváříte si na Adobe kolekce a myslíte, že to může mít nějaký pozitivní vliv na prodeje? Zdá se mi, že to je celkem časově náročné, asi neexistuje možnost pro vyhledání obrázků pomocí klíčových slov a následné označení a ...
Read more : Adobe stock kolekce | Zobrazení : 3946 | Odpovědi : 5 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

ftp ucet AS

Ahoj,

na Adobe Stock nahravam stale pres FTP fotolia (videa).
nenasel jsem kde je aktualni ftp pro vylozene pro ucet AS, predpokladam ze ten fotolia prestane brzy fungovat. Uz jste to nekdo resil?
Read more : ftp ucet AS | Zobrazení : 7758 | Odpovědi : 1 | Fórum : Fotolia

Počet fps ve videu?

Zdravím, chtěl bych ze zeptat zda máte zkušenosti jaký frame rate u videa se vám prodává nejlépe (30/25/24 fps) ?

díky
Read more : Počet fps ve videu? | Zobrazení : 6615 | Odpovědi : 0 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Panasonic G7 a G70

Ahojte. Aký je rozdiel medzi Panasonic G7 a G70?
Ďakujem
Read more : Panasonic G7 a G70 | Zobrazení : 7301 | Odpovědi : 1 | Fórum : O focení

Fotografie z mobilu

Ahojte kamarati. Potreboval by som poradit. Bol som na dovolenke v Tunisku a podarilo sa mi mobilom nafotit par peknych fotiek z plaze a z mesta Kartago. Na fotkach su napr. mali tunisky chlapci na tave. V Kartagu som nafotil pracovnikov z restauracie ako tahaju velke ryby z auta. Neviem ale pod akou licenciou by som to mohol predavat kedze su tam ludia od ktorych nemam podpisany model release. Dik za radu
Read more : Fotografie z mobilu | Zobrazení : 3230 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Youtube

Čau, tak podobně jako kolega jsem si řekl že si jako koníčka založím youtube kanál. Jelikož z fotobanek teď nijak extra nadšenej nejsem, tak ať mám alespoň nějakou radost :D zajímá mě váš názor hlavně na motion grafiku jestli to dělá dobrej dojem :?: a tak celkově jestli ten kontent bude vubec někdo sledovat ...
Read more : Youtube | Zobrazení : 15583 | Odpovědi : 27 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Microstockr a Adobe

Ahojte kamarati. Na kontrolovanie zarobkov z fotobank pouzivam aplikaciu Microstockr. Adobestock tam nefunguje. Da sa to tam nejako doplnit?
Read more : Microstockr a Adobe | Zobrazení : 2868 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48606 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854