Právě je 18. červen 2026 14:48

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

ftp ucet AS

Ahoj,

na Adobe Stock nahravam stale pres FTP fotolia (videa).
nenasel jsem kde je aktualni ftp pro vylozene pro ucet AS, predpokladam ze ten fotolia prestane brzy fungovat. Uz jste to nekdo resil?
Read more : ftp ucet AS | Zobrazení : 7668 | Odpovědi : 1 | Fórum : Fotolia

Počet fps ve videu?

Zdravím, chtěl bych ze zeptat zda máte zkušenosti jaký frame rate u videa se vám prodává nejlépe (30/25/24 fps) ?

díky
Read more : Počet fps ve videu? | Zobrazení : 6553 | Odpovědi : 0 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Panasonic G7 a G70

Ahojte. Aký je rozdiel medzi Panasonic G7 a G70?
Ďakujem
Read more : Panasonic G7 a G70 | Zobrazení : 7212 | Odpovědi : 1 | Fórum : O focení

Fotografie z mobilu

Ahojte kamarati. Potreboval by som poradit. Bol som na dovolenke v Tunisku a podarilo sa mi mobilom nafotit par peknych fotiek z plaze a z mesta Kartago. Na fotkach su napr. mali tunisky chlapci na tave. V Kartagu som nafotil pracovnikov z restauracie ako tahaju velke ryby z auta. Neviem ale pod akou licenciou by som to mohol predavat kedze su tam ludia od ktorych nemam podpisany model release. Dik za radu
Read more : Fotografie z mobilu | Zobrazení : 3124 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Youtube

Čau, tak podobně jako kolega jsem si řekl že si jako koníčka založím youtube kanál. Jelikož z fotobanek teď nijak extra nadšenej nejsem, tak ať mám alespoň nějakou radost :D zajímá mě váš názor hlavně na motion grafiku jestli to dělá dobrej dojem :?: a tak celkově jestli ten kontent bude vubec někdo sledovat ...
Read more : Youtube | Zobrazení : 14817 | Odpovědi : 27 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Microstockr a Adobe

Ahojte kamarati. Na kontrolovanie zarobkov z fotobank pouzivam aplikaciu Microstockr. Adobestock tam nefunguje. Da sa to tam nejako doplnit?
Read more : Microstockr a Adobe | Zobrazení : 2769 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Vybírám nový monitor

Ahoj, nastal u mě čas vyměnit starý monitor. Do teď jsem měl Eizo s2031w 16:10, je to zakladní řada. Funguje skvěle, jen ta velikost už mi vadí. Chtěl bych něco tak cca do 20tis asi 27 palců a ideálně 4K rozlišení. Jedná se mi hlavně o úpravy fotek a sem tam nějaké videa, jde mi převážně o dobré barvy a podsvícení.

Zajímalo by mě co používáte vy a vaše zkušenosti?
Read more : Vybírám nový monitor | Zobrazení : 2593 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Použití zakoupeného pozadí pro focení

Doma jsem náhodou vyhrabal pozadí, které jsem před nějakou dobou koupil. Je to realistická (foto) textura dřeva a kamene vytisknutá na papírové desce. Na fotkách to nevypadá špatně.
Napadlo mě použít ho na pozadí u fotek pro fotobanky, ale pak jsem se zarazil. Jak to je v tomhle případě s autorskými právy? Ono je to tisknuté samozřejmě z něčí fotky a nerad bych si zadělal na problémy. Řekl bych, že jeho použití pro fotobanky je ...
Read more : Použití zakoupeného pozadí pro focení | Zobrazení : 9438 | Odpovědi : 6 | Fórum : O focení

Zamítnutá výplata

Po zamítnuté výplatě na Dreamstime jsem poslal žádost o vysvětlení a dostal toto

Thank you for contacting us.

It seems we need to verify a few things. Please send a picture of your ID and another picture of you holding your ID.

Jak rozumíte druhé části ? Je běžné posílat ID ?
Read more : Zamítnutá výplata | Zobrazení : 13473 | Odpovědi : 8 | Fórum : Dreamstime

Nejlehčí způsob jak z fotobanky vybírat peníze

Ahoj

jsem čerstvě zaměstnaný absolvent a přivýdělek z fotobanky mi přijde sympatický. Bohužel se vůbec neorientuji ve finančnictví, daních a s tím spojených povinnostech. Předem se také omlouvám, že to tu již bylo probíráno (pročítal jsem to), ale pořád mi to není dostatečně jasné.

Jaký je nejlehčí způsob, jak bych mohl z fotobanky vybírat peníze? Za předpokladu, že půjde o pár tisícovek ročně (minimální částky..). Představa, že kvůli této sumě musím řešit daňové přiznání (kterému ...
Read more : Nejlehčí způsob jak z fotobanky vybírat peníze | Zobrazení : 5319 | Odpovědi : 8 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818