Právě je 3. srpen 2026 22:25

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

potisk na látku

Ahoj,
když bych chtěla koupit obrázek, nechat ho natisknout na látku a potom prodávat látku, nebo výrobky z ní ušité, jakou licenci musím koupit? A můžu si obrázek upravit? Třeba použít jen část obrázku, nebo změnit barevný podklad?
Read more : potisk na látku | Zobrazení : 4977 | Odpovědi : 7 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Hromadné zamítání na 123RF

Před pár dny jsem na 123RF nahrávala nové fotografie a fotobanka mi je ve velkém zamítala s odůvodněním "slabá kompozice" nebo "rozostřené", u Fotolie je to normální, ale 123RF obvykle moc nezamítá a teď snad polovinu z celé várky, kterou mi jinde přijali bez problému. Změnili personál nebo co?
Read more : Hromadné zamítání na 123RF | Zobrazení : 12984 | Odpovědi : 4 | Fórum : 123rf

Velikost EPS od příštího týdne

Shutterstock mění od pondělka podmínky pro velikost EPS souborů, chtějí, aby jeden soubor byl minimálně 4 MB veliký. Jak toho mám docílit? Většinu EPSů mám kolem 2 MB. Jak to budete řešit?
Read more : Velikost EPS od příštího týdne | Zobrazení : 14513 | Odpovědi : 18 | Fórum : Shutterstock

150 ročná foto rekvizita na predaj.

Rozhodol som sa predať moju srdcovku. Len vážnym záujemcom, ktorí vedia s tým to drahokamom naložiť.

https://foto.bazos.sk/inzerat/97393577/ ... ek6Dg6v678
Read more : 150 ročná foto rekvizita na predaj. | Zobrazení : 10978 | Odpovědi : 9 | Fórum : O focení

Vyplácení výplaty přes PayPal

Ahoj, vlákna, která se tomuto věnovala, se mi zobrazují jako již neaktivní, a tak bych chtěl poprosit o radu.
Když mi například Shutterstock pošle výplatu na můj PayPal účet v Dolarech, strhne se mi z ní nějaký poplatek? Na stránkách PayPalu totiž píšou, že převody v CZK v rámci ČR a v EURech v rámci EU jsou zdarma, ale převody mimo tyto měny a mimo EU mohou být zpoplatněny.
Jak to tedy je?

Děkuji za ...
Read more : Vyplácení výplaty přes PayPal | Zobrazení : 3207 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

API key pro Stocksubmitter

Zdravím,
může mi někdo poradit, kde sehnat API key, který Stocksubmitter potřebuje, aby mi dovolil nahrávat na iStock?
Děkuji
Read more : API key pro Stocksubmitter | Zobrazení : 10292 | Odpovědi : 1 | Fórum : iStock

Deskovky, karty - jaká licence?

Ahoj všem, nevíte někdo jak postupovat, když budu chtít fotky do sériově vyráběných společenských her? Stačí klasika nebo je potřeba extended license? Např. hrací karta a pexesa nebo potom o součást složitější hry, kde fotka nebo ilustrace není hlavním předmětem hry.

Díky moc
Read more : Deskovky, karty - jaká licence? | Zobrazení : 2670 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Exkluzivita iStockphoto

Dobrý den,
chtěla bych poprosit o radu. Exkluzivita na iStockphoto znamená, že nemohu na ostatních fotobankách nabízet žádný obsah nebo nemohu nabízet pouze obsah, který nabízím na iStockphoto jako exkluzivní? Předem děkuji za reakce..
Read more : Exkluzivita iStockphoto | Zobrazení : 21788 | Odpovědi : 12 | Fórum : iStock

Odborník na PHPBB?

Je tu nějaký odborník na PHPBB? To je ten systém na kterém běží toto diskuzní fórum. Poslední dobou to trochu zlobí a tak bych potřeboval někoho, kdo by mi pomohl to upgradnout na nějakou novější verzi. Samozřejmě za odměnu.
Read more : Odborník na PHPBB? | Zobrazení : 16307 | Odpovědi : 9 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

100wa

Ahojte
100 wa Video effects and stock footage. Prišla mi od nich pozvánka. Máte s ňou niekto skúsenosti?
M.
Read more : 100wa | Zobrazení : 3542 | Odpovědi : 0 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854