Právě je 18. červen 2026 18:31

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Vyplácení výplaty přes PayPal

Ahoj, vlákna, která se tomuto věnovala, se mi zobrazují jako již neaktivní, a tak bych chtěl poprosit o radu.
Když mi například Shutterstock pošle výplatu na můj PayPal účet v Dolarech, strhne se mi z ní nějaký poplatek? Na stránkách PayPalu totiž píšou, že převody v CZK v rámci ČR a v EURech v rámci EU jsou zdarma, ale převody mimo tyto měny a mimo EU mohou být zpoplatněny.
Jak to tedy je?

Děkuji za ...
Read more : Vyplácení výplaty přes PayPal | Zobrazení : 3085 | Odpovědi : 3 | Fórum : Diskuse pro nováčky

API key pro Stocksubmitter

Zdravím,
může mi někdo poradit, kde sehnat API key, který Stocksubmitter potřebuje, aby mi dovolil nahrávat na iStock?
Děkuji
Read more : API key pro Stocksubmitter | Zobrazení : 10206 | Odpovědi : 1 | Fórum : iStock

Deskovky, karty - jaká licence?

Ahoj všem, nevíte někdo jak postupovat, když budu chtít fotky do sériově vyráběných společenských her? Stačí klasika nebo je potřeba extended license? Např. hrací karta a pexesa nebo potom o součást složitější hry, kde fotka nebo ilustrace není hlavním předmětem hry.

Díky moc
Read more : Deskovky, karty - jaká licence? | Zobrazení : 2565 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Exkluzivita iStockphoto

Dobrý den,
chtěla bych poprosit o radu. Exkluzivita na iStockphoto znamená, že nemohu na ostatních fotobankách nabízet žádný obsah nebo nemohu nabízet pouze obsah, který nabízím na iStockphoto jako exkluzivní? Předem děkuji za reakce..
Read more : Exkluzivita iStockphoto | Zobrazení : 21428 | Odpovědi : 12 | Fórum : iStock

Odborník na PHPBB?

Je tu nějaký odborník na PHPBB? To je ten systém na kterém běží toto diskuzní fórum. Poslední dobou to trochu zlobí a tak bych potřeboval někoho, kdo by mi pomohl to upgradnout na nějakou novější verzi. Samozřejmě za odměnu.
Read more : Odborník na PHPBB? | Zobrazení : 15634 | Odpovědi : 9 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

100wa

Ahojte
100 wa Video effects and stock footage. Prišla mi od nich pozvánka. Máte s ňou niekto skúsenosti?
M.
Read more : 100wa | Zobrazení : 3483 | Odpovědi : 0 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

zapomenuté přístupové údaje

Zdravím,
nedaří se mi přihlásit na fotolii. Když jsem si nechal vygenerovat nové heslo tak mi na email nedorazilo. Dohledal jsem si chat na podporu a tam mi potvrdili že email tam skutečně registrovaný není.(zvláštní je že informace o prodaných fotkách mi chodí pořád do zmíněného mailu)
Každopádně po mě chtěl pro ověření detaily faktury z paypal na kterou mi chodí platby. Konkrétně ho zajímalo cituji "Every paypal invoice have the BL-10 digit no. " ...
Read more : zapomenuté přístupové údaje | Zobrazení : 7724 | Odpovědi : 1 | Fórum : Fotolia

Fotobanky a nezlezilí

Dobry den,
chtěl bych si trochu přivydělat prodejem fotek. Už mám i slušnejch par stovek, jenže je mi 17 a nepodařilo se mi najít žadnou fotobank, kde bych je mohl prodávat jako nezletilý. Četl jsem taky článek tady na webu jak mohou prodávat nezletilí a tam jsem našel i těch asi 5 fotobanek, které by to měly nezletilým povolovat. Jenže se mi to podařilo jen na dreamstime. Přes rodiče to aktuálně možné není, takže bych ...
Read more : Fotobanky a nezlezilí | Zobrazení : 14924 | Odpovědi : 28 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Jarní fotobankový sraz v Praze (2019)

Než úplně vypukne krásné počasí a já raději budu jezdit někde venku na kole, tak navrhuji uspořádat další fotobankový sraz v Praze - jako vždy je určen pro ostřílené matadory i úplné nováčky, kteří fotobanky teprve zvažují a vlastně i pro lidi, co jen kreslí, fotí...

Datum: Středa 10. dubna
Pokud jste nezaškrtli, že příjdete udělejte tak prosím na https://doodle.com/poll/gzrgf6er5aq5bah5 - a také v opačném případě, pokud nakonec se ...
Read more : Jarní fotobankový sraz v Praze (2019) | Zobrazení : 9063 | Odpovědi : 15 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

prodej domény

Uvažuji o prodeji domény www.mikrofotobanky.com, měl by někdo zájem ?
Read more : prodej domény | Zobrazení : 2632 | Odpovědi : 2 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818