Právě je 18. červen 2026 20:34

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Rozšírenia do Adobe illistrator CS6

Ahojte kamarati. Kde sa daju zohnat za dobre ceny rozšírenia do illustratore CS6. Plugins. A taktiez nejake brushe, štýly pisma a iny obsah ktory sa da pouzivat vo fotobankach na dotvorenie mojich illustracii? Dik. ;)
Read more : Rozšírenia do Adobe illistrator CS6 | Zobrazení : 4738 | Odpovědi : 6 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Čistě foto-portfolio s jedinou tématikou

Zdravim komunitu,

pohravam si s myslenkou zacit a fotobankami.
Mam k dispozici digitalni rodinne album cestovatelsky velmi aktivni rodiny. Co do velikosti jde o desetitisice fotek.
Bohuzel nejde o profi fotografy, presto jsou nektere fotky uchvatne. Jde o fotky z lokalit jako Island, Novy Zeland, Anglie, Skotsko, Laos, Kambodža, Australie, Kalifornie.. Proste vsehomix z turistiky po celem svete.

Ja sam nicmoc nefotim, tak by portfolio z 99% tvorily fotky z turistiky (cca kategorie krajinky/priroda/architektura?)

Muj ...
Read more : Čistě foto-portfolio s jedinou tématikou | Zobrazení : 6862 | Odpovědi : 10 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Další kopírovač

Tak jsem právě naprášil dalšího kopírovače - tedy to ani nebyl kopírovač. Někde si stáhnul mé ilustrace a protože text se nedal editovat, tak ho nahradil vlastním (pěkně to zprasil), někde dokonce nic neupravoval a všechno to hezky nahrál na Shutterstock a co nezkopíroval, to ručně překreslil.

Grrr, to člověku zvedne krevní tlak a úplně ho to rozhodí. Dvě hodiny v pr... jen tím sepisováním pro Shutterstock. Teď jsem zvědav, jak dlouho jim bude trvat, ...
Read more : Další kopírovač | Zobrazení : 35978 | Odpovědi : 40 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Kniha - zkušenosti s tiskárnou

Uvažuji, že nechám vytisknout fotografickou publikaci s 200 stranami,matná křída, plnobarevnou 4/4 asi 1000 výtisků, šitou vazbu V8a, A4 na šířku.
Je tady spousta zkušených grafiků. Neporadíte mi někdo tiskárnu? Rozhodující je pro mě poměr ceny a kvality.
Zadal jsem si pár kalkulací, ale ještě jsem se nijak nerozhodl.
Děkuji za zkušenosti
Read more : Kniha - zkušenosti s tiskárnou | Zobrazení : 4906 | Odpovědi : 8 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Stocksubmitter se zbláznil

Ahoj,
Shutterstock a Adobe Stock mě donutily změnit si heslo, následkem čehož se tam Stocksubmitter nemůže přihlásit. Nechce mě nechat upravit správu fotobank, protože pořád jakoby něco odesílal, ale přitom neodesílá vůbec nic. V těch políčkách vedle názvů fotobank jsou pořád procesy jako "Autorizace" a "Kontrola seznamu nedokončených". Dřív to tak během minuty zmizelo, ale teď se toho nemůžu zbavit. Co s tím mám dělat?
Read more : Stocksubmitter se zbláznil | Zobrazení : 9893 | Odpovědi : 2 | Fórum : Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách

Fotobanky a danenie

Ahojte kamarati nasiel som na webe zaujimavy clanok o zdaneni prijimov z fotobank. Najviac ma zaujal posledny odstavec v clanku. Odvody do zdravotnej poistovne a socialnej poistovne fotograf z licencnych prijmov neplati. Je to ale z roku 2016 neviem ci je to aktualne aj n rok 2018.

https://www.podnikajte.sk/dane-a-uctovn ... anky.xhtml
Read more : Fotobanky a danenie | Zobrazení : 48903 | Odpovědi : 83 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Velkost suborov

Ahojte kamarati moze sa stat taka vec ze niektory contributori maju od fotobank povolene posielat vacsie eps subory? Shutter ma napr. 15MB ale ako som tak sledoval viacerych tak maju napr. na Adobe (fotolia) (tam je vidno aka velkost suboru to je) 62MB a tie iste subori maju aj na Shutteri. Ako je to mozne? :o :evil: ...
Read more : Velkost suborov | Zobrazení : 2128 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Žádost o zaslání výplaty

Zdravím, SS mi vždy posílal výplatu po dosažení 100 dolarů, cca 1x za 2 měsíce teď už mi nic několik měsíců neposlal, ikdyž tam mám přes 200 dolarů. Je možné zažádat o poslání peněz na Paypal?
Read more : Žádost o zaslání výplaty | Zobrazení : 6117 | Odpovědi : 7 | Fórum : Shutterstock

Změna hesla

Dobrý den,

mám takový dotaz - včera mi přišel mail, že mi resetovali heslo, což byla pravda - nebyl to žádný podvodný mail. Ještě před tím, než jsem cokoliv dělal, jsem se zkusil přihlásit a nešlo to. Nejen, že bylo heslo neplatné, ale i stránky Shutterstocku zlobily. Pak se mi povedlo heslo změnit a měl jsem radost, že vše funguje, ale za 30 minut znovu mail, že kvůli divné aktivitě heslo resetují.... Tak teď nevím, ...
Read more : Změna hesla | Zobrazení : 9815 | Odpovědi : 12 | Fórum : Shutterstock

neprodložení platnosti DOMÉNOVÉHO JMÉNA

Asi před měsícem jsem zaplatil na PIPNI cz za doménu na další rok, což dělám pravidelně každý rok a dál se o nic nestarám.
Nyní my přišel email z NIC.cz, že za mou doménu nebylo včas zaplaceno a po měsíci bude doména znefunkčněna pak zrušena. Mám se spojit s mým registrátorem- PIPNI.cz, případně s jiným registrátorem.
PIPNI se na upozornění emailem vůbec neozývá a tak nevím co dál.
Máte někdo podobné zkušenosti? Jak to udělat, ...
Read more : neprodložení platnosti DOMÉNOVÉHO JMÉNA | Zobrazení : 6578 | Odpovědi : 10 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818