Právě je 19. červen 2026 03:46

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

360 stupňové video

Mohl by mi někdo vysvětlit na jakém principu může fungovat 360 stupňové video? Viz.: dnešní odkaz na GOOGLE

https://www.youtube.com/watch?v=BEePFpC ... e=youtu.be
Read more : 360 stupňové video | Zobrazení : 21798 | Odpovědi : 18 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

nevyplacená provize

Ahoj,
v dubnu před datem 25. ( než odesílají splněné provize ), jsem měla splněn limit pro vyplacení. Ale bohužel na paypal mi žádná provize nepřišla ( paypal mám vyplněn a na IS nejsem nováčkem ). Pokud se ale podívám do vyplacených provizí, tak tam žádná částka k vyplacení nevisí a je to tam tak, jako y vyplacena byla, což není pravda. Částku od 25. 4. mám zas jakoby od 0 ( jakože to poslali ...
Read more : nevyplacená provize | Zobrazení : 7677 | Odpovědi : 5 | Fórum : iStock

Pastelové pozadí

Ahoj, prosím jestli někdo poradí. Fotím dost makro a líbí se mi pastelové tony v pozadí jako jsou například tady - https://www.shutterstock.com/cs/g/laura%20pashkevich. Nechápu ale jak je tam dostat, zkoušel jsem originál barevné foto mapovat na přechod (různé barvy) a různá prolnutí, udělat z původní fotky černobílou verzy a tu stejně obarvovat, vložit nad fotku barevnou vrstvu a různá prolnutí... Ale pořád mi z toho nelezou takto krásné syté barvy. ...
Read more : Pastelové pozadí | Zobrazení : 9110 | Odpovědi : 11 | Fórum : O focení

Pixta a tagy

Ahoj,
mám s tím problém jen já, nebo se to děje i vám, že si Pixta poslední dobou nestahuje tagy přímo z JPG souborů?
Read more : Pixta a tagy | Zobrazení : 3364 | Odpovědi : 2 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

MR na iStock

Zdravím,
chci se zeptat, všem fotobankám stačí univerzální MR bez nějaké konkrétní specifikace data focení, jen iStock s tím má problém a u každé fotografie vyžaduje MR s konkrétním Shoot date, dokonce i když jsem měl fotografie se svou rodinou během dovolené a snažil se tuto "pakárnu" usnadnit tím, že jsem jako Shoot date napsal "september 2017" vrátili mi fotografie s důvodem, že mám toto datum upřesnit.. Opravdu mě nebaví neustále rodinu zatěžovat podpisy kvůli ...
Read more : MR na iStock | Zobrazení : 7170 | Odpovědi : 5 | Fórum : iStock

Danění příjmu

Ahoj, chci se zeptat jak je to se zdaněním příjmů z fotobanky. Jsem teprve na začátku a přišly mi první peníze, ale vůbec nevím jak to řešit dál. Jsem normálně zaměstnaný a fotobanku mám pouze jako menší přivýdělek do budoucna.

Děkuji za jakoukoli radu :)
Read more : Danění příjmu | Zobrazení : 2528 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Editorial fotky

Čau lidi,

jen mně zajímá, jak děláte popisky pro editorial fotky. Třeba shutterstock chce mít název velkými písmeny, istockphoto to chce mít normálně. Není na to nějaký fígl nebo to fakt dělat stylem první tak a pak přejmenovat a pak tak?

Díky!
Read more : Editorial fotky | Zobrazení : 12641 | Odpovědi : 27 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Nevyplacené provize

Asi jsem slepej, ale najdu někde na istocku informace o (ne)vyplacených provizích? Nikde to nemůžu najít.
Read more : Nevyplacené provize | Zobrazení : 14023 | Odpovědi : 12 | Fórum : iStock

Průměrný měsíční výdělek na Shutterstock

Ahoj,

vím, že tu bylo celkové roční shrnutí co se týče fotobank, ale zajímalo by mě, jakého dosahuje průměrného měsíčního výdělku pouze na Shutteru?

Váhám, jestli má další prodej vůbec smysl, a tak by mě to pro srovnání a rozhodnutí zajímalo :-)
Read more : Průměrný měsíční výdělek na Shutterstock | Zobrazení : 20491 | Odpovědi : 29 | Fórum : Shutterstock

Budování portfolia - grid

Zdravím :) obracím se na všechny zkušenostmi ošlehané se začátečnickým dotazem: Záleží při tvorbě portfolia na udržování nějakého smysluplného gridu? Je portfolio, které je nějak tématicky a stylově koherentní obecně úspěšnější, než pokud někdo nahrává co do stylu a obsahu obrázky každý pes jiná ves? Soudím, že pokud se uživateli líbí můj obrázek a jde na portfolio poohlédnout se po dalších, bude očekávat tvorbu v podobném stylu ...
Read more : Budování portfolia - grid | Zobrazení : 9459 | Odpovědi : 16 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48567 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818