Právě je 4. srpen 2026 07:03

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Kurz pózování pro fotografy - 6.4.2017 živé vysílání zdarma

Dlouho jsem tu nepřidával žádné fotokurzy, tak zase jeden který si podle mě nenechte ujít.

Dnes 6.4. od 18:30 kurz pózování se skvělou modelkou Bárborou Zavadilovou
http://fotorady.cz/zive-vysilani/fotoku ... e-vysilani

Mimochodem na téhle adrese budou ty vysílání už pravidelně, nebudu kvíli nim dělat samostatné stránky, tak si jí asi někam uložte a sledujte co se bude vysílat :)
Read more : Kurz pózování pro fotografy - 6.4.2017 živé vysílání zdarma | Zobrazení : 4725 | Odpovědi : 6 | Fórum : O focení

Nevhodné otištění fotografie

Ahoj, momentálně řeším problém s nevhodným textem u mé fotky. Není to nic hrozného, ale vzhledem k tomu, že v popisku není napsáno ani "ilustrační foto", tak je to trošku zavádějící. A většina lidí co netuší, kde se berou fotky v časopisech, knihách atd. si může myslet, že se opravdu jedná o tuhle konkrétní dívku.
Pro objasnění přidávám link:
http://style.iprima.cz/kuriozity/divka- ... e-vytocila

Chtěl jsem poprosit, jestli tu někdo z ...
Read more : Nevhodné otištění fotografie | Zobrazení : 16888 | Odpovědi : 24 | Fórum : O focení

Poraďte prosím :)

Ahoj! :) Jsem začátečník s fotobankami. Jsem registrovaný asi měsím na Shutterstock. Nyní jsem začal uvažovat o další fotobance. Kterou fotobanku by jste mi nejvíce doporučili jako číslo 2. ? :)

Děkuji :) :D
Read more : Poraďte prosím :) | Zobrazení : 7221 | Odpovědi : 9 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

MotionElements - prodeje

Ahoj, jsem na MotionElements prvni mesic (registrace bezren) nahral jsem na test asi 60 klipu a nechal to lezet. Dnes mi prisel vypis ze se prodaly dve videa (28. brezen) i kdyz v breznu jsem je ve vypisu jeste nemel. Funguje to tedy tak,ze az po konci mesice, dostanu report o prodejich za predesly mesic?

diky za info
Read more : MotionElements - prodeje | Zobrazení : 3120 | Odpovědi : 4 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Shuterstock

Lze u Shutterstocku někde nastavit exkluzivitu svých fotek?

Díky

Milan
Read more : Shuterstock | Zobrazení : 39377 | Odpovědi : 71 | Fórum : Shutterstock

Shutterstock Referrall

Ahoj :) jestli někdo chcete začít na fotobance Shutterstock, tak se můžete zaregistrovat přes můj odkaz: https://submit.shutterstock.com/?ref=165757360 - Vy budete mít nějaké peníze když já něco prodám, ale i naopak. Takže si můžeme vzájemně pomáhat :)
Read more : Shutterstock Referrall | Zobrazení : 5109 | Odpovědi : 8 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Cyberlink PhotoDirector 7 Deluxe - Zdarma

Třeba se bude někomu hodit. PhotoDirector 7

Terms and Conditions

This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
You get free updates for same major version
You get free tech support
You must redeem the license key before this offer has ended
May not be resold

Technical Details

Developed by CyberLink
Version is v7. Want latest version? Then get CyberLink PhotoDirector 8
Download size is 264 MB
Supports Windows XP, Vista, 7, ...
Read more : Cyberlink PhotoDirector 7 Deluxe - Zdarma | Zobrazení : 2253 | Odpovědi : 0 | Fórum : O focení

Colourbox - prodává tato fb?

Zdravím, nahráváte někdo na tuto fotobanku? Někde jsem tu zahlédla že nahrávání je jednoduché, ale prodává se tam, myslím hlavně vektory?
Read more : Colourbox - prodává tato fb? | Zobrazení : 2777 | Odpovědi : 3 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Svoboda panoramatu - nutný Property release

Tak mě Alamy docela pobavilo: "We understand Freedom of Panorama, and aren’t saying that you can’t upload the image, but as it contains property, you would still need a release to sell the image commercially. As there is no release available, the image would only be able to be used editorially."
Dle nich tedy musí být veškeré fotky bez property release pouze jako editorial, jelikož vše někomu patří - chápu to správně?
Read more : Svoboda panoramatu - nutný Property release | Zobrazení : 1846 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Prodeje - SS

Ahoj :) už asi tři týdny nahrávám fotky na shutterstock. Mám jich tam asi 47 zatím. No a za ty tři týdny mám zatím dva prodeje. Já jsem nečekal nějaké zázraky, ale zajímalo by mě, při jakém počtu fotek v portfoliu se dá mluvit o pravidelných prodejích. Třeba 1 prodej za den :)

Ahoj a děkuji za odpovědi ...
Read more : Prodeje - SS | Zobrazení : 3504 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854