Právě je 18. červen 2026 14:48

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Shuterstock

Lze u Shutterstocku někde nastavit exkluzivitu svých fotek?

Díky

Milan
Read more : Shuterstock | Zobrazení : 37549 | Odpovědi : 71 | Fórum : Shutterstock

Shutterstock Referrall

Ahoj :) jestli někdo chcete začít na fotobance Shutterstock, tak se můžete zaregistrovat přes můj odkaz: https://submit.shutterstock.com/?ref=165757360 - Vy budete mít nějaké peníze když já něco prodám, ale i naopak. Takže si můžeme vzájemně pomáhat :)
Read more : Shutterstock Referrall | Zobrazení : 4867 | Odpovědi : 8 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Cyberlink PhotoDirector 7 Deluxe - Zdarma

Třeba se bude někomu hodit. PhotoDirector 7

Terms and Conditions

This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
You get free updates for same major version
You get free tech support
You must redeem the license key before this offer has ended
May not be resold

Technical Details

Developed by CyberLink
Version is v7. Want latest version? Then get CyberLink PhotoDirector 8
Download size is 264 MB
Supports Windows XP, Vista, 7, ...
Read more : Cyberlink PhotoDirector 7 Deluxe - Zdarma | Zobrazení : 2197 | Odpovědi : 0 | Fórum : O focení

Colourbox - prodává tato fb?

Zdravím, nahráváte někdo na tuto fotobanku? Někde jsem tu zahlédla že nahrávání je jednoduché, ale prodává se tam, myslím hlavně vektory?
Read more : Colourbox - prodává tato fb? | Zobrazení : 2645 | Odpovědi : 3 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Svoboda panoramatu - nutný Property release

Tak mě Alamy docela pobavilo: "We understand Freedom of Panorama, and aren’t saying that you can’t upload the image, but as it contains property, you would still need a release to sell the image commercially. As there is no release available, the image would only be able to be used editorially."
Dle nich tedy musí být veškeré fotky bez property release pouze jako editorial, jelikož vše někomu patří - chápu to správně?
Read more : Svoboda panoramatu - nutný Property release | Zobrazení : 1786 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Prodeje - SS

Ahoj :) už asi tři týdny nahrávám fotky na shutterstock. Mám jich tam asi 47 zatím. No a za ty tři týdny mám zatím dva prodeje. Já jsem nečekal nějaké zázraky, ale zajímalo by mě, při jakém počtu fotek v portfoliu se dá mluvit o pravidelných prodejích. Třeba 1 prodej za den :)

Ahoj a děkuji za odpovědi ...
Read more : Prodeje - SS | Zobrazení : 3330 | Odpovědi : 4 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Přímý prodej fotky - jak napsat fakturu? Pomoc!

Mám zájemkyni z (jakéhosi grafického studia) o konkrétní fotku, ale chce k ní poslat fakturu s razítkem. Razítko jednak nemám (údajně ho nemusí mít ani OSVČ), druhak nevím jestli vůbec mám nebo můžu vystavit fakturu, když nejsem klasický podnikatel. Nemám IČO a živnosťák, protože mám směšné občasné autorské příjmy.
Nevím co s tím.
Řešili jste někdy něco takového? Jak by měla případně taková faktura vypadat? Jediné, co se mi podařilo zjistit, je že Faktura - ...
Read more : Přímý prodej fotky - jak napsat fakturu? Pomoc! | Zobrazení : 27445 | Odpovědi : 15 | Fórum : Nefotobanky - přímý prodej

Prodej fotek s leteckou tématikou

Ahoj. :) Chtěl bych se zeptat, jetli někdo nemáte zkušenost, jak vydělávají fotky s letecko tématikou. Zajímalo by mě to obzvlášť na ShutterStock :)

Moc děkuju za všechny odpovědi :)
Read more : Prodej fotek s leteckou tématikou | Zobrazení : 1995 | Odpovědi : 1 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Similar content - omezení podobných obrázků

https://www.shutterstock.com/contributo ... /000012339
Na šutru začal boj s obrazovým spamem :lol:
Tak schválně, jestli to tímhle prohlášením skončí nebo ne.
Držím palce.
Read more : Similar content - omezení podobných obrázků | Zobrazení : 38364 | Odpovědi : 59 | Fórum : Shutterstock

Nahrávání na DepositPhotos

Jede vám nahrávání na depositphotos přes FTP? Mě to překopíruje jen jeden soubor a na jeho konci se to zasekne. Už to tak zlobí druhý týden. Pozorujete to také, nebo to je jen u mě?
Read more : Nahrávání na DepositPhotos | Zobrazení : 5614 | Odpovědi : 7 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818