Právě je 4. srpen 2026 04:51

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Prosím o radu

Dobrý den kdysi jsem začal uvažovat o fotobankach(před 3 roky).Koupil jsem si tedy fotak a naučil se fotit.Vzal jsem to z hurta a dál jsem na reportážní a na divočiny.U reportážní fotit zejména válečné konflikty živelně pohromy z důrazem na lidské osudy(moje něj fotka je žena s dítětem v okně domů plamenech).Co se tejce divočiny mám 12 fotek (souboje,lov).Momentálně mám v pc 230 fotek s velkým F a chtěl jsem se vás zeptat jsou tahle ...
Read more : Prosím o radu | Zobrazení : 7126 | Odpovědi : 11 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Rada s foťákem

Ahoj,
chtěl bych se zeptat. K Vánocům jsem si koupil Canon IXUS 180 (https://www.alza.cz/canon-ixus-180-modr ... d=18843129). Levnější foťák už se skoro nedá koupit. :) S fotobankami jsem začínal a nevěděl jestli u toho zůstanu takže to mělo být jen na momentky a vytištění v 13x9, což by víčeméně stačilo. Samozřejmě že mi většinu fotek teď z FB vrací.
Vzhledem k tomu ...
Read more : Rada s foťákem | Zobrazení : 25257 | Odpovědi : 46 | Fórum : O focení

Shutterstock vyber penez

Jak je to s vyberem penez ze SS? Uz jsem dosahl hranice prvni vyplaty. Mam si o to nejak zazadat a nebo mi to sami poslou na Paypal?
Read more : Shutterstock vyber penez | Zobrazení : 5273 | Odpovědi : 8 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Výpadek databáze na tomto diskuzním fóru

Dnes v noci bohužel došlo k těžké havárii místního SQL serveru. Naštěstí kromě dat nebyl nikdo zraněn. Data se však nepovedlo zachránit, takže jsme přišli o veškeré včerejší záznamy.
Všem se omlouvám...
Read more : Výpadek databáze na tomto diskuzním fóru | Zobrazení : 2974 | Odpovědi : 4 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Manipulace s prodeji a klesající prestiž?

Zdá se to jen mně, nebo prestiž Shutterstocku už pěkných pár měsíců klesá? Už to není jako dříve, kdy se schvalovaly opravdu jen kvalitní snímky. Nyní je Shutterstock přeplněný hrůznými fotkami, které jsou contributoři schopni odeslat ve velkém množství v jedné dávce - a ty fotky ještě ke všemu vypadají skoro stejně! Počet přijatých fotek stále stoupá a stoupá a z velkého množství to je právě díky tomuto. Copak Shutterstock nevidí, kam tím míří? Podporují ...
Read more : Manipulace s prodeji a klesající prestiž? | Zobrazení : 24191 | Odpovědi : 38 | Fórum : Shutterstock

Kopirovanie slov z uploadnuteho obrazku

Zdravim,

potreboval by som radu. Ak by mi niekto poradil, bol by som vdacny za ochotu.

Mam na SS asi 350 obrazkov. Na ziadnej inej fotobanke nemam obrazky.
Hovoril som si, ze nahram si najprv na SS, a potom uvidim, ako sa to bude vyvijat a skopirujem si slova a nazvy z obrazkov a nahram si fotky aj na ostatne fotobanky.

Lenze...

Teraz Shutterstock urobili zaujimavu vec ( :( ...
Read more : Kopirovanie slov z uploadnuteho obrazku | Zobrazení : 15697 | Odpovědi : 28 | Fórum : Shutterstock

zobrazenie zárobkov

To, že Istock má svoje "špecifiká" je každému jasné. K prehľadu a k jednoduchosti mali stále ďaleko. Dúfal som, že po plánovanej inovácii to bude trochu lepšie. Po 1.1. som ale znovu zaskočený. Neviem, kde schovali zobrazovanie zárobkov. Zobrazuje sa mi akurát graf na jednotlivé dni, z ktorého sa to nedá presné odčítať, žiadne cifry, údaje, len ten graf. Už som im písal ale s odpoveďou sa nejako neponáhľajú.
Read more : zobrazenie zárobkov | Zobrazení : 10878 | Odpovědi : 15 | Fórum : iStock

Jak dostat fotografie do Stejné série na Istocku

Zdravím všechny na fóru! Hlásí se nováček Dáša :o) Potřebovala bych poradit ohledně vkládání fotek na Istocku. Asi jsem zabedněná, ale nevím, jak dostat fotky do jedné série. Mám víc fotek na jedno téma, focené třeba v jeden den, ale po schválení Istockem se mi neukazují ve stejné sérii na webu.
Tj: při prohlížení konkrétní fotografie se mi někdy ty další zobrazují dole pod ní v části ...
Read more : Jak dostat fotografie do Stejné série na Istocku | Zobrazení : 2393 | Odpovědi : 2 | Fórum : Diskuse pro nováčky

DxO Optics 9.0 elite zdarma

Recenze.zde. Program ke stažení zde. Licence pro 2 počítače, možno používat i pro komerční tvorbu.
Read more : DxO Optics 9.0 elite zdarma | Zobrazení : 6227 | Odpovědi : 8 | Fórum : O focení

Zajimave/Mene obvykle duvody odmitnuti

Tak to ze sem tam se jim driv neco nelibilo v model releasu, treba jako datum podepsani, kdyz tam bylo datum foceni apod. To uz jsem zvykly, ale tenhle duvod je pro me novinka. Ale zase me to docela pobavilo a jestli je tohle pro iStock klise, nebo stereotypni pohled na zeny, tak jsem moc zvedavy co prodaji cloveku, ktery bude hledat prave fotku obsahujici klise a stereotypni pohledy ... no nic, jeste ze to ...
Read more : Zajimave/Mene obvykle duvody odmitnuti | Zobrazení : 4802 | Odpovědi : 5 | Fórum : iStock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48607 • Celkem témat 1305 • Celkem členů 854