Právě je 18. červen 2026 08:06

News News of Diskusní fórum o fotobankách

Site map of Diskusní fórum o fotobankách » Fórum : Diskusní fórum o fotobankách

Fórum o prodeji (ale i nákupu) fotografií a ilustrací v zahraničních fotobankách

Dotaz nákup na shutterstock

Dobrý den, chci Vás poprosit. Chci si zakoupit na shutterstock 5 fotek. Vyberu si první fotku, dále vyberu si základní balíček za 39 euro, kde je uvedeno 5 snímků. A pak přichází platba. Ale nemůžu přijít jak tam dám zbývající 4 fotky. To bude možné až po zaplacení nebo jinak? Omlouvám se za banální dotaz. Děkuji.
Read more : Dotaz nákup na shutterstock | Zobrazení : 1748 | Odpovědi : 0 | Fórum : Diskuse pro nováčky

Fotobanky a hlásenie na úrady v SR

Ahojte!
Možte mi prosím poradiť s nasledujúcou otázkou?
Pred pár mesiacmi som začala prispievať na fotobanky.
Treba túto činnosť hlásiť na nejaké úrady-napr. živnostenský úrad, daňový,..?
Alebo stačí v marci podať daňové priznanie?
A ešte Vás chcem poprosiť, ak poznáte nejakú dobrú účtovníčku, ktorá sa vyzná problematike fotobánk a bola by ochotná vypracovať mi budúci rok daňové priznanie, aby ste mi na ňu poslali do súkromnej správy kontakt.
ĎAKUJEM! ...
Read more : Fotobanky a hlásenie na úrady v SR | Zobrazení : 3442 | Odpovědi : 5 | Fórum : Diskuse pro nováčky

prosím o vysvětlení

Ahoj, po přihlášení na Istock na mě jukne následující text:

On December 1, 2016 the ASA will be amended. Click here to see the form of Agreements that will be effective December 1. If you upload content prior to December 1 or fail to terminate your current ASA by sending us notice before December 1, you will be deemed to have agreed to the new ASA.

Může mi prosím někdo vysvětlit o co jde? Vubec ...
Read more : prosím o vysvětlení | Zobrazení : 3416 | Odpovědi : 3 | Fórum : iStock

Antistresový diář Kiwanis pro dobrou věc :)

Není to zrovna fotobankové téma, ale je to pro dobrou věc a myslím, že i pěkné provedení, tak je třeba to trochu zpropagovat :)

Pokud byste někdo sháněl na příští (a nebo jakýkoliv jiný rok) diář, baví Vás antistresové omalovánky, chcete do života trochu pozitivity, a nebo zkrátka jenom přispět na hematologické a hematoonkologické oddělní kliniky dětského lékařství FN Ostrava, tak mrkněte na následující dva odkazy:

...
Read more : Antistresový diář Kiwanis pro dobrou věc :) | Zobrazení : 1762 | Odpovědi : 0 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Prodeje versus počet uploadovaných nedodělaných fotek

Zdravím,

chtěl bych se s ostatními podělit o jednu zkušenost. Nahrávám (přesněji, potvrzuji ke schválení) pravidelně teprve asi tři měsíce, a to na čtyři FB. Když jsem začal nahrávat na Fotolii, hned jsem měl tu a tam nějaký prodej. Pak jsem najednou nahrál větší množství fotek (řádově stovky), abych se nemusel pachtit s postupným nahráváním. Ačkoli počet schválených fotek mi krásně roste, zajímavé je, že počet prodaných fotek naopak klesá. Na DS jsem zvolil stejnou ...
Read more : Prodeje versus počet uploadovaných nedodělaných fotek | Zobrazení : 5083 | Odpovědi : 8 | Fórum : Všeobecná fotobanková diskuse

Corel Aftershot 3 Zdarma

Pokud má někdo zájem zde http://sharewareonsale.com/s/corel-aftershot-giveaway-coupon-sale je nabízen Corel Aftershot 3 zdarma. Je to verze Standard nevím v čem je omezená proti verzi Pro. Nikde jsem to nenašel.

Terms and Conditions

This is a 1-computer lifetime license
You get free updates for the same major version
You get free tech support
You must redeem this offer before the giveaway has ended
May not be resold

Technical Details

Developed by Corel
Version is v3
Download size ...
Read more : Corel Aftershot 3 Zdarma | Zobrazení : 2161 | Odpovědi : 0 | Fórum : O focení

Graphic leftovers, Graphicleftovers, GL stock images

Můžu poprosit ctěné osazenstvo o postřehy k této fotobance?

Nechala jsem se nahecovat a vlezla jsem tam, a mám divnej pocit, že jsem někde, kde nemám co dělat. Nahrávání po 20 ks mi připadá poněkud ujetý, ale budiž, už jsem se zorientovala. Nahodilé přijímání a nepřijímání eps v rozmezí 20-35kb nepotěší, když už mají limit, mohli by ho nějak pevně stanovit.

Hlavička "fairtrade" v zápatí mě taky moc neuklidňuje.

Na blogu chcíp pes a galerie ...
Read more : Graphic leftovers, Graphicleftovers, GL stock images | Zobrazení : 28117 | Odpovědi : 22 | Fórum : Ostatní microstock fotobanky

Co vylepšit na tomto produktovém videu?

Dnes jsem spáchal své první video pro YouTube - natočil jsem předváděčku dubánčích kalendářů, které jsem konečně dodělal.

Jak říkám, je to moje prvotina, moc jsem se s tím nemazlil (toto jsem nasnímal na pátý pokus), tak budu rád, když mi poradíte, co vylepšit: https://www.youtube.com/watch?v=0BJjkNPIAig

Nemám žádná slušná světla, natáčel jsem to v obyváku na podlaze, ale protože jsem pořád nevěděl odkud snímat (byl jsem na to sám, bez pomocníka), tak jsem nakonec dal foťák ...
Read more : Co vylepšit na tomto produktovém videu? | Zobrazení : 16926 | Odpovědi : 27 | Fórum : O videu a jeho tvorbě

Strategie na SS

Zdravím fotobankstry :-)

Po zadaní klíče: "strategie" do vyhledávacího pole v rohu fóra na mě nevyskočilo vlákno, ze kterého bych hledanou informaci vyčetl. Z toho důvodu toto vlákno zakládám sám. Proto prosím o jakoukoli odezvu na tyto dvě otázky.

Má zásadní vliv na prodeje v jakých dávkách fotky nahráváte na SS ???

V mém případě nafotím kartu fotek, udělám výběr cca 200 fotek, vyvolám do TIFF, poladím ...
Read more : Strategie na SS | Zobrazení : 12754 | Odpovědi : 22 | Fórum : Shutterstock

Property release na Velkou jižní věž katedrály sv. Víta

Dobrý den, snažil jsem se nahrát fotografii barevného okna ve Velké jižní věži katedrály sv. Víta na místě kde se ještě neplatilo ani vstupné, ale na shutterstocku po mně pořád chtějí Property release. Jak to je ve skutećnosti s tím Property releasem? Myslel jsem, že na státní budovy není potřeba. Je vůbec katedrála sv. Víta státní budova?
Read more : Property release na Velkou jižní věž katedrály sv. Víta | Zobrazení : 3284 | Odpovědi : 4 | Fórum : Shutterstock

Přihlásit se  •  Registrovat

Statistiky

Celkem příspěvků 48566 • Celkem témat 1301 • Celkem členů 818