| +Chalabala, +GreatWhite, +PandaWild, +Pedro, +old_white_wolf | Hodnocení: +5 |
Vyhledávání podle keywords je dnes už nepostačující minimum, jinak se v té záplavě výsledků kupec ztrácí. Musí mít možnost zadávat barevné ladění (střední barva, rozptyl barevnosti), orientace rozměru, min. rozměr či rozlišení, počet lidí ve scéně (tváře lze automaticky detekovat celkem snadno), a i něco kolem kompozice obsahu (např. detekovat složitost scény střed-vlevo-vpravo-...). A keywords i vylučovací (aby mohl vyloučit nechtěné výsledky).admin píše:...
- Snadno naleznete to, co hledáte ---
| +Chalabala, +Pedro | Hodnocení: +2 |
| Hodnocení: 0 |
Painter píše:Ano ale ne na fotobankách, jen nevím jestli musí být člověk "Premium meber" nebo ne.
https://ryky.deviantart.com/art/Purple- ... -728012104
honza286 píše:Painter píše:Ano ale ne na fotobankách, jen nevím jestli musí být člověk "Premium meber" nebo ne.
https://ryky.deviantart.com/art/Purple- ... -728012104
Tohle má ale asi jeden háček - ten, kdo to koupí, tak získá na ten obrázek / fotku veškerá práva a asi exkluzivitu. Tedy to pak nesmíš nikde jinde už prodávat. A rázem ta cena dejme tomu 25 dolarů není zase tak extra výhodná.
Jiří Novotný píše:admin píše:Jiří Novotný píše:NE dokáže napsat každy. Třeba bych byl rád za radu jak dosáhnout aby to fungovalo... když děláte weby a marketing
Většinou se začíná tím, že se člověk nad projektem zamyslí a zodpoví si pár otázek - proč to chce dotyčný dělat, jaký přínos z toho bude kdo mít a jaké jsou hlavní výhody oproti konkurenci (proč by to měli zákazníci používat). Odpověď na tu poslední otázku jsem tu neviděl, ale pro většinu projektů je bohužel klíčová.
Přemýšlel jsem nad tím dlouhou dobu a není to rychlovka. Snažil jsem se ty přínosy napsat na web, asi málo, nedůrazně nebo špatně. Třeba na tom vysvětlení lépe zapracovat a pak by se ten pohled lidí mohl změnit.
Zpět na Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.