Ako to tu tak čítam, je to očividne hodne individuálne. Ak neberiem v úvahu referral, tak čo sa týka len čisto predajnosti fotografií je u mňa je DepositPhotos na prvom mieste! Resp. delí sa o prvé miesto so ShutterStockom, jeden mesiac je na tom lepšie ShutterStock, iný mesiac zase vedie DepositPhotos. V každom prípade, je u mňa predajnosť na DepositPhotos zhruba porovnateľná so ShutterStockom a všetky fotobanky necháva DepositPhotos hodne ďaleko za sebou. Taktiež mi tam príjmajú prakticky všetko. Za celý čas mi tam vyhodili iba 6 fotografií a prijali 1112, takže ja si DepositPhotos pochvaľujem.

Predaje tam mám skoro každý deň a nie sú výnimkou ani dni, keď sa predajú 3, 4, či 5 fotografií. Občas dokonca aj viac ako 10 v rade za sebou! Poväčšine sú to všetko subs, kreditových predajov je tam pomenej, ale stále ich je viac ako inde. Taktiež sa tam niekedy podaria aj EL.
Inak, nie som si istý, či to malo na vec nejaký vplyv, ale pamätám sa, že po mojej registrácii na DepositPhotos a uploade skúšobných fotografií ma zaradili do nejakého "promotion programu" s $ bonusom za upload, či ako sa to vtedy volalo. A odvtedy – tj. od samého začiatku, som mal na DepositPhotos nadpriemerné predajnosti v porovnaní s ostatnými fotobankami.