Depositphotos

Diskuse o ostatních - menších - fotobankách, jako je CanStockPhoto, Depositphotos, StockFresh, CutCaster, YayMicro a další

Re: Depositphotos

Příspěvekod shalom3 » 26. květen 2016 10:36

Na této fotobance mi nevyhodili taky snad ani jeden vektor, ale před asi rokem jsem tam zkoušela nahrát také pár fotek, ty vyhodili z převážné většiny. Jednu z vyhozených, která se na jiných fb dost prodávala, jsem tam pak resubmitla a prošlo to.
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod tlamic » 27. květen 2016 16:35

Tak právě teď mě zase asi ten samej dement vyhodil celou dávku, kterou mě všude bez problémů vzali-na čas na ně dlabu. Honza
tlamic

Reputace: +13

Příspěvekod YommY » 10. červen 2016 19:45

Dnes se mi stalo, že mi Depositphotos odečetli daň. Koukal jsem na status W8 formuláře a je zelený. Předchozí prodej z dneška je OK. Nevíte o co jde?
YommY

Reputace: +1

Příspěvekod castyhost » 10. červen 2016 20:07

Na DP funguje docela dobrý chat, ikona vpravo nahore, zkus, mas to hned
castyhost

IP: 92.240.174.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod YommY » 11. červen 2016 18:07

Odpověď od Depostiphotos:

Hello, Tomas!

There are some technical problems on the website, that's why one of your sales was taxed by mistake. We are already working on the issue, it will be fixed as soon as possible.

We apologize for temporary inconvenience.

Regards, Tory.
YommY

Reputace: +1

Příspěvekod Trueblackheart » 26. červen 2016 11:36

Tak tahle fotobanka je hodně divná. 3 x jsem absolvoval svaté přijímání než mě přijali.Všechno vyhazovali s důvodem, že " The image is not suitable for commercial use ". Když jsem konečně uspěl a nahrál tam fotky, tak výsledek byl 56 přijatých a 105 vyhozených. Samozřejmě vyhodili fotky s kterýma jsem prošel na zkoušku. Fotky který berou na fotolii a shutterstocku a prodávají se, pro ně nejsou " The image is not suitable for commercial use". Ale čeho jsem si všimnul, že všechny vyhozený fotky jsou jídlo a naopak všechy přijatý jsou zvířata ze zoo který mi jinde vyhodili nebo vzali jen část.A nejde ani o kvalitu protože spousta z nich je na vysoký iso a třeba nejsou ani úplně ideálně ostré a přesto to vzali.Takže to vypadá, že nechtějí jídlo nebo tam sedí nějakej magor co nemá rád maso :)
+Juraj Hodnocení: +1
Trueblackheart

Reputace: +37

Příspěvekod Bananaboy » 17. červenec 2016 06:09

Tiež vám prestali chodiť notifikačné e-maily z DepositPhotos o predajoch?

Zrovna si pozerám poštu na Gmaili a vidím posledný e-mail od DepositPhotos je 2.7. a nadávam si sám pre seba, že aká je to biedna fotobanka a že už pol mesiaca nič nepredala a naraz idem pre istotu pozrieť do administrácie DepositPhotos a tam normálne od toho 2.7 mám 9 predajov od ktorých mi neprišiel notifikačný e-mail. Do účtu sa mi nik nenabúral a nezmenil e-mail. E-mail tam mám stále ten istý, takže netuším prečo oznámenia o predajoch prestali posielať. Pýtam sa to tu preto, aby som zistil, či je to chyba masového charakteru, alebo to neposielajú iba mne a mám im napísať na podporu.
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Trueblackheart » 17. červenec 2016 07:15

Nějakej rebus tam asi bude, protože mi neposílají emaily o schválených nebo neschválených fotkách.Zatim se mi tam nic neprodalo tak emaily o prodejích nevim. :)
+Bananaboy Hodnocení: +1
Trueblackheart

Reputace: +37

Příspěvekod PandaWild » 17. červenec 2016 07:17

Poslední notifikace o prodeji mi přišla 8.7., další už nechodily (ani notifikace o schválení). Ve spamovém koši to nemám.
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod Marsan » 17. červenec 2016 07:26

jj přestalo mi to také chodit, nejen prodeje ale i schválení. Ony ty prodeje na Depo jdou taky nějak do hájíčka stejně jako ty notifikace :lol:
Marsan

Reputace: +216

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní microstock fotobanky