Mostphotos

Diskuse o ostatních - menších - fotobankách, jako je CanStockPhoto, Depositphotos, StockFresh, CutCaster, YayMicro a další

Re: Mostphotos

Příspěvekod Bananaboy » 2. duben 2014 09:59

PandaWild píše:nevím jestli ještě někde jinde? (tedy bez nutnosti platby)

Do nedávna sa dalo sťahovať z Colourboxu, ale teraz sú tam nejaké zmeny a ako pozerám už to asi zrušili. Ešte stále sa však dá sťahovať vlastné súbory z Graphic River. Tam to ale ako záloha moc nemá zmysel, keď tam 60% uploadovaných obrázkov zamietajú. :lol:
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Lenka » 2. duben 2014 10:10

Používat esp jako zálohu, když jeden to chce v esp, druhej v jpg a třetí v psd? To bych musela bejt fakt magor. Navíc dělám většinou koláže, vektory byste u mě spočítali na prstech. Všechno mám v NEF, xcf nebo svg, vyjímečně jpg z kompaktu, ostatní nepotřebuju, kdykoli si je vyvolám znova. Takže jako depozitář by mi to bylo k ničemu. To co se mi ztratilo byly zrovna xcf. :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 2. duben 2014 10:15

Tak já mám taky něco přes 200 vektorů a za cca 3 měsíce mám dva prodeje za asi 2 eura :D

Nicméně vzhledem k tomu, že připsání prodeje je tam až za x-dnů, tak možná se už prodalo něco dalšího, jenom o tom ještě nevím :lol:

Každopádně imho pokud by se tam poslalo DVD, oni to všechno šoupli online (ono i bez toho je to rychlé a jednoduché, člověk to hodí na ftp a pak jenom v administraci zadá, že klíčová slova jsou anglicky) a bude to tam ležet a vydělávat, tak co by ne. I kdyby se výplata měla vybrat třeba za pět let =) Pokud by jediná práce s tím byla poslat to DVD (a pak už neuploadovat), tak imho to za to stojí, protože (alespoň já) běžně eura na zemi nenacházím =)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod jonnysek » 2. duben 2014 14:34

osobně jsem na Mostphoto nahrál celé portfolio ... a prodeje jsou tam sice na nízké urovní ale sem tam se neco prodá i za 10E navíc vybrat se dá myslím už od 10 euro ... tedy malé částky. Al eje to jednoduché a bezpracné .. prodejů sice málo ale občas se u jednotlivých prodejů objevují vícedolarové částky
jonnysek

Reputace: +10

Příspěvekod jarin13 » 2. duben 2014 21:21

nedavno jsem mostphotos zamitl z důvodu negativních ohlasů. ale když je bezpracný upload, tak ať tam ty fotky klidně leží, když vydělají nějaké drobné. :) zatím jsem tam dal 250ks. za týden pošlu další, tak uvidíme.

2petr.vaclavek:regnul jsem se pres referal, tak uvidis, jestli neco prodam :)
jarin13

Reputace: 0

Příspěvekod admin » 3. duben 2014 07:45

Tak už jsem zjistil, kde je ten zakopaný pejsek - nabízí mi sice 100% provizí, ale jen pro prvních 6 měsíců, pak to spadne na 50% (ale i to je pořád hodně férové). Pokud si tam jako autor můžu stáhnout vlastní EPS, tak do toho asi půjdu, kde jinde bych měl takovou pěknou zálohu :)

To, že se to bude málo prodávat mě až tak netrápí, protože moje námaha na ten výdělek bude nula-nula-prd (jen pošlu za cca 50 Kč pár DVDček, které už stejně mám), takže během pár prodejů jsou moje náklady na upload portfolia zpátky :)

Jen je zkusím zmáčknout a dostat z nich aspoň 12 měsíců :)
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod styna » 3. duben 2014 07:55

Kde najdu odkazy na fotobanky s ref. linkem na Petra? U shutterstocku to bylo uvedeno v článku, u ostatních nevím kde hledat :?
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Bananaboy » 3. duben 2014 08:06

styna píše:Kde najdu odkazy na fotobanky s ref. linkem na Petra? U shutterstocku to bylo uvedeno v článku, u ostatních nevím kde hledat :?

Vpravo hore na tejto stránke :D
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod styna » 3. duben 2014 08:34

Bananaboy píše:
styna píše:Kde najdu odkazy na fotobanky s ref. linkem na Petra? U shutterstocku to bylo uvedeno v článku, u ostatních nevím kde hledat :?

Vpravo hore na tejto stránke :D

Díky :D Nebyla jsem si jistá, jestli mají/nemají ref. odkaz :)
styna

Reputace: +40

Příspěvekod i3alda » 3. duben 2014 09:23

Taky mě kontaktovali, ale nějak jsem nestihl ještě zareagovat. Jen s tou zálohou souborů, nikdo nezálohujete soubory do cloudu? Už téměř rok jsem na cloudu Copy, v rámci akce jsem posbíral 30GB free prostoru a 4 roky práce jej zatím zaplnili z poloviny. Ukládám nové soubory rovnou do něj (jsou na pevném disku a automaticky se synchronizují do cloudu).
grafik
i3alda

Reputace: +4

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní microstock fotobanky