Motion Elements - začínají prodávat i foto

Diskuse o ostatních - menších - fotobankách, jako je CanStockPhoto, Depositphotos, StockFresh, CutCaster, YayMicro a další

Re: Motion Elements - začínají prodávat i foto

Příspěvekod PandaWild » 19. listopad 2020 15:54

Je to jak jiné fotobanky. Tohle jsou jen nepovinné bonusy navíc.
+Egeris Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod castyhost » 2. leden 2021 09:32

davate ceny souboru priblizne stejny pro ME market a ostatni fb?
u videa to mam 1:1 s P5
u fotek 1:3 s P5
Hodnocení: 0
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 2. leden 2021 13:06

To mi ušlo, že se dají nastavovat ceny i u statických věcí. Ze začátku měli jen možnost prodeje přes subscription. Já nahrávám přes Stocksubmitter a nastavila se mi tam asi cena nějak automaticky. Shodou okolností je prakticky stejná, jako u Pond5.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod duben » 6. leden 2021 09:12

Když nahráváte video/fotky přes FTP resp. přes Stocksubmitter, jak dlouho vám trvá než jde provést submit? Už druhý den mám nezpracované video na FTP a cca jeden den tam mám pokusně obrázek. Je to normální, nebo se musí někde něco odkliknout ve stylu "zpracuj přes FTP nahraný obsah"?
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod shalom3 » 6. leden 2021 10:20

Jo, přesně stejný problém. Řeším to s technickou podporou Stocksubmitteru už od soboty. To jsem nahrála asi 4 videa, která se objevila skoro po dvou dnech na webu. Submitovala se ale jen 2 z nich. Zkusila jsem tam přihrát ještě další, visí to všechno někde ve složce na motionelements, jak jsem právě zjistila, když jsem vyzkoušela i Filezillu. Vypadá to tedy spíše na nějaký problém na Motionelements. Také jsem nahrála jedno video přes web, ale to se zobrazilo poměrně záhy.

Předtím submitování probíhalo nestandardním způsobem, Stocksubmitter se stále dotazoval na submit stejných videí, potvrdila jsem to, pak se ukázalo, jako že to bylo submitováno a pak se tam objevila ta videa znovu, znovu jsem to potvrdila...atd. až posléze se to nějak submitovalo.
shalom3

Příspěvekod duben » 6. leden 2021 12:47

Takže to vypadá, že problém bude s FTP a následnou infrastrukturou. Podle mě to nemají dostatečně nadimenzované a tak jim servery nestíhají nahraný obraz přebírat a zprocesovávat, nebo to má nastavenou malou prioritu proti webovému rozhraní. Což je blbé, když jsem tam teprve 3 dny a z toho 2 dny jsem schválený. Takhle tam moc rychle těch 1000+ fotek nedostanu ... na FTP by to šlo, ale ani ty jejich předpřipravené templates na cenu a meta data nepočítají s tím, že bych si předvyplnil třeba kategorie ... a pro každou fotku to dělat ručně by byl pěkný opruz ... těšil jsem se, že alespoň část nahraju přes Stocksubmitter
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod shalom3 » 6. leden 2021 13:27

Asi zkusím napsat na technickou podporu Motionelements. Fakt není den, aby člověk nemusel řešit, že někdo něco nefunguje :mrgreen:
Edit:
Jo - a teď koukám, Stocksubmitter nastavil limit submitů pro Motionelements na nekonečno - vypadá to, že problém nějak řeší.
Doporučovala bych počkat - s ME byly vždycky nějaké problémy. Mail na podporu jsem už odeslala.
shalom3

Příspěvekod shalom3 » 7. leden 2021 14:09

Vypadá to tak, že včera nahrané vektory stále visí ve vzdálené složce (jsou vidět přes Filezillu), z podpory neodpověděli.
shalom3

Příspěvekod Painter » 4. listopad 2021 07:42

Ahoj,
prosím přišel Vám také mail do Market subscription plan? Nějak z toho nejsem moudrej. Píšou že dám veškerý svůj obsah pro možnost unlimited download a dostanu pořád 50%.
Painter

IP: 31.30.172.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 4. listopad 2021 09:59

Nejsi sám, komu to příšlo a taky kdo z toho není moudrý. V tom Market subscription plan jsem již zaregistrovaná od začátku. Jak to počítají, to mi vůbec nikdy nebylo jasné. Není ani nikde vidět, co se vlastně stáhlo. Z toho e-mailu vede odkaz na Register now, ale tam je stránka s různými informacemi a žádná možnost registrace. Moje stránka Sales vypadá úplně jinak, než v textu, který ta stránka prezentuje.
Navíc vidím v administraci, že chtějí verifikovat občanku, ale nahrát se to dá zřejmě jen přes smartphone, který nemám (po těch letech, co čumím do monitorů, ani nepotřebuji).
shalom3

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní microstock fotobanky