Property release na vánoční symboly?

Property release na vánoční symboly?

Příspěvekod Kulíšek » 4. srpen 2023 20:19

Zdravím,
Zkusila jsem hodit pár vektorů (resp jen jejich jpg verzí) na pond5 a vrátil se mi tenhle obrázek https://www.shutterstock.com/cs/image-v ... -529429213 s tím že chtějí property release.

"Can you please attach a property release to this photo? Please note that it is obligatory to attach a visual reference (photo) of the property to the release."

Obrázek jsem poslala jako "illustartion". Vůbec nechápu co po mne chtějí.
Hodnocení: 0
Kulíšek

Reputace: +10

Re: Property release na vánoční symboly?

Příspěvekod shalom3 » 4. srpen 2023 22:43

V lepším případě se někdo ukliknul, v horším mu přeskočilo. ;) Jen tak mimochodem, Tobě se na Pondu prodávají vektory? Mně se tam prodalo jen několik kusů, pak jsem tam už myslím nahrávala jen videa. Poslední dobou jsou tam jakékoli prodeje spíše vzácností.
shalom3

Reputace: +1193

Re: Property release na vánoční symboly?

Příspěvekod Kulíšek » 7. srpen 2023 20:02

shalom3 píše:V lepším případě se někdo ukliknul, v horším mu přeskočilo. ;) Jen tak mimochodem, Tobě se na Pondu prodávají vektory? Mně se tam prodalo jen několik kusů, pak jsem tam už myslím nahrávala jen videa. Poslední dobou jsou tam jakékoli prodeje spíše vzácností.

Já jsem tam teď nahrála prvně :D Nějak se mi nechtělo dělat do práce tak jsem si řekla že 5 let po registraci tam něco hodím. Dala jsem tam pár kousků které mají největší prodejnost na SS. Asi ani nečekám že něco prodám, ale uvidím.
Kulíšek

Reputace: +10

Zpět na Pond5