Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Ať už to jsou služby pro hromadný upload, nastavování IPTC nebo generování seznamu klíčových slov

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod Niki » 12. září 2014 10:29

Hi, I can't connect through Stocksubmitter to this photobank CanStockPhoto. I have constantly these errors: Incorrect login details. I update the password, without success.
Hodnocení: 0
Niki

Reputace: 0

Příspěvekod Netherspite » 12. září 2014 15:02

Try entering e-mail if you enter login. And if you're entering the e-mai, try entering login.
Netherspite

Reputace: +20

Příspěvekod Niki » 14. září 2014 11:38

Ahoj nedaří se mi upload na Bigstock. Včera jsem začala nahrávat poprvé. Stocksubmitter obrázky nahraje, ale neprovede konečný submit. Když jdu na stránku Bigstock a kliknu na nová nahrání, všechny obrázky tam jsou, ale u nich žádné údaje, kategorie, klíčová slova, miniatura obrázku, prostě nic.
Hi I can't seem to upload to Bigstock. Yesterday I began to record for the first time. Stocksubmitter the pictures loaded, but do not the final submit. When I go to the page and I click on new to Bigstock upload, all the images are there, but no data, category, keywords, thumbnail image, just nothing.

1.
ss.jpg
ss.jpg (43.73 KiB) Zobrazeno 4952 krát

2.
ss2.JPG
ss2.JPG (145.95 KiB) Zobrazeno 4952 krát

3.
ss3.jpg
ss3.jpg (95.18 KiB) Zobrazeno 4952 krát
Niki

Příspěvekod Netherspite » 14. září 2014 14:28

Hi :)

It seems that the submission process does not happen.
What does the program show when you try to start submission ("Odeslat ted") with BigStock submission checkbox turned on?
Netherspite

Příspěvekod elMino » 16. září 2014 22:43

Ahojte
Ako funguje prehadzovanie posledných kľúčových slov? Mám nejaké kľúčové slová v schránke a keď kliknem na tú ikonku prepletených šipiek tak mi síce prilepí tie kľúčové slová, ale stále je to v rovnakom poradí.
elMino

Příspěvekod Netherspite » 16. září 2014 23:59

EN:

This function works best when there are 80 keywords in the buffer or so.
It will put first 30 to every selected image.
Other 50 will be shuffled and appended randomly, 20 to every image.

It can be used after QuickMeta with settings: 80 keywords, target = buffer.

RU:

Эта функция лучше всего работает, когда в буфере 80 кейвордов или около того.
Она поместит первые 30 в каждое выбранное изображение.
Оставшиеся 50 будут перемешаны и добавлены случайно, по 20 к каждому изображению.

Она может быть использована после QuickMeta с настройками: 80 ключевых, цель = буфер.
Netherspite

Příspěvekod biker » 1. říjen 2014 11:45

Zdravím,

začinam se stocksubmitterem a chci se zeptat : Umí si stáhnout klíčová slova,kategorie atd fotek již nahraných klasickou formou přes web. prohlížeč a přiřadit je fotkám které chci začít nahrávat na nově registrovanou fotobanku ? Díky
biker

IP: 212.71.183.1xx

Příspěvekod Netherspite » 1. říjen 2014 12:35

EN:

Sorry, I don't think it is possible technically :(

RU:

Извините, но я не думаю, что это возможно с технической точки зрения :(
Netherspite

Příspěvekod maka » 15. říjen 2014 16:42

Mám problem teprv program zkouším a včera jsem zkoušel odesílat 2 obrazky. 1 se nahral i odeslal na všechny zatrhlé stránky, a ten druhý se mi nedaří odeslat na dreamstime a fotolii (zkoušel jsem i znova nahrát ale pořád nic) je u něj jen smajlík: nahráno. Nevíte někdo proč?
+ EDIT: jak často naskakují jednotlivé přijmy? Mi přijde že někde hned a někde mi chybí i týden starý zisk.
maka

Příspěvekod Netherspite » 15. říjen 2014 18:35

EN:

If the smile says "nahráno" it means that file was successfully uploaded and it all depends on the agency server to process the upload and show it at the website.
If the file does not appear at the agency website for a while (a day or so) try re-uploading it once or twice again. Basically there is not much program can do about it as the file is somewhere deep within the agency server at this point and the program can't interact with it.

Earnings balance is updated usually every 15 minutes.
However, there are number of reasons balance update can be delayed or not shown at all:
1. The website was not available at the moment program tried to get balance from it. In this case you need just to wait longer and it will eventually update.
2. Bigstock has another issue: earnings initially are put on hold and they won't immediately appear at the "available for payout" section on the website. StockSubmitter will ignore these earnings not yet ready for payout and will not show them until they pass the waiting period.
3. The agency website could be somehow changed so the program does not understand its pages and thus can't find the earnings balance value to show it to you. In this case you need to enable "Notify about balance reading problems" in program settings and press the "Send report" button as soon as the error message will appear (can take up to 15 minutes to get it).

RU:

Если статус файла около смайла = "nahráno", значит файл был успешно загружен и теперь все зависит от сервера микростока - он должен обработать его и показать на сайте.
Если файл долго не появляется на сайте (день или около того), попробуйте загрузить его повторно.
Программа мало что может сделать в случае таких проблем, т.к. файл находится где-то глубоко внутри сервера микростока в этот момент и программа не может с ним взаимодействовать.

Суммы заработка обычно обновляются каждые 15 минут.
Однако, обновление может быть задержано или не происходить вообще по нескольким причинам:
1. Сайт микростока не был доступен в момент проверки баланса. В этом случае нужно просто подождать подольше и баланс будет обновлен.
2. На Bigstock есть другая проблема: заработок от новых продаж изначально блокируется и не появляется сразу в разделе "available for payout" на сайте. StockSubmitter будет игнорировать такие продажи до тех пор, пока они не пройдут через ожидание и не станут доступны к выводу.
3. Сайт микростока мог быть как-либо изменен, из-за чего программа не понимает его страницы и не может найти значение заработка, чтобы показать вам. В этом случае вам нужно включить галочку "Notify about balance reading problems" в настройках программы и нажать кнопку "Send report", как только появится сообщение об ошибке (ждать его возможно придется до 15 минут).
Netherspite

PředchozíDalší

Zpět na Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách