Vstupní test

Re: Vstupní test

Příspěvekod Zdenka1967 » 10. prosinec 2014 05:58

Na rovinu, na Istock už jsem se pokoušela dostat 5x, už sice nevím, kdy to bylo naposled, ale vždy mě odmítli, kvůli kvalitě, nebo že to není to, co hledají... Už jsem byla zoufalá, protože vím, že jsem tam posílala věci, které byly lepší, než některé hrůzy, co tam jsou. Myslela jsem si, že když jsem se 3x dostala na SS se všemi obrázky na první pokus, že Istock nebude problém. :) Hups! Nevím, zda to ještě někdy zkusím... Jak to tady sleduji, někdy mě to nakopne, že bych přeci jen? A pak zase depka... :|
Hodnocení: 0
Zdenka1967

Reputace: 0

Příspěvekod styna » 10. prosinec 2014 06:02

Nikde nemůžu najít termín dalšího pokusu. Proklikala jsem už všechno v profilu na istocku, FAQ, znova pročetla mail... Nic. Jediné vodítko je, že mám odstranit nahrané pokusné ilustrace a "after the number of days specified " nahrát znova. Takže jdu s dětma do školky a pak zkusím nahrát nové. Buď to půjde nebo ne :D
styna

Reputace: +40

Příspěvekod styna » 10. prosinec 2014 06:18

Přemýšlím, jestli by měla šanci tato ilustrace

To Zdenka:
Na rovinu, na Istock už jsem se pokoušela dostat 5x, už sice nevím, kdy to bylo naposled, ale vždy mě odmítli, kvůli kvalitě, nebo že to není to, co hledají...

Co si pamatuju, tak tvoje ilustrace byly perfektně propracované. Hodně témata kolem myslivosti. Co píšou někteří, tak istock za to stojí ;)
Naposledy upravil styna dne 10. prosinec 2014 06:31, celkově upraveno 1
styna

Příspěvekod PandaWild » 10. prosinec 2014 06:31

Nechápu co se jim nelíbí na kafi a medvídkovi. :-(

Nevím už jistě kde ten termín byl, ale myslím že na stránce "Upload samples", kde se zobrazují schválené nebo zamítnuté obrázky, tak tam byl řádek o dalším pokusu, a snad byl i červeně.

Co třeba vzít i ten hrad se kterým jsi prošla na SS? To vypadá být pěkná ilustrace. A i včelička v některé z variant s květinami je hezká.
Naposledy upravil PandaWild dne 10. prosinec 2014 06:36, celkově upraveno 1
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod styna » 10. prosinec 2014 06:35

PandaWild píše:Nechápu co se jim nelíbí na kafi a medvídkovi. :-(

Nevím už jistě kde ten termín byl, ale myslím že na stránce "Upload samples", kde se zobrazují schválené nebo zamítnuté obrázky, tak tam byl řádek o dalším pokusu, a snad byl i červeně.

Tam nic nemám. Takže můžu asi hned a až na ten další se čeká tři dny :?:

Každopádně zkusím izolovaní ilustrace. Medvídek se jim třeba nelíbí, že je nalepený na kartě. Jejich škoda... Až mě přijmou, tak jim ho tam stejně narvu :lol:

O tom hradu taky přemýšlím. Bude to chtít, ale vylepšení. Ty gradienty na stromech a keřích nahradit a udělat hezčí květy. Jsou hoooodně ošizené :lol: Dřela jsem se s ní v mých začátcích asi 30 hodin, takže na detaily jsem už neměla žaludek. Je čas se k ní vrátit :)
styna

Příspěvekod PandaWild » 10. prosinec 2014 06:44

Možná byl ten medvídek koncepčně moc nepřehledný (to album). Aby ale izolované postavičky nebyly pro ně moc jednoduché. Zkus třeba před odesláním sem dát návrhy, třeba někdo bude mít rozumnou připomínku, abys zbytečně neplýtvala pokusy.

Mně by se líbily třeba: holčička v zahradě, hrad a včelka. Jen nevím jestli zas nebudou namítat že jsou ty ilustrace nedokonalé.
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod Ravennka » 10. prosinec 2014 07:28

Tak jsem tam taky... s následujícímí ilustracemi:
http://www.shutterstock.com/cs/pic-1857 ... W5KYsw-1-4
http://www.shutterstock.com/cs/pic-2261 ... W5KYsw-1-7
a obdobnou ilustraci http://www.shutterstock.com/cs/pic-1857 ... Txb2Q-4-58 (akorát má ta holka jinak barevný hadry a nad hlavou žárovku... 3x už jsem prošla SS a za boha ji nemůžu najít :lol:)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 10. prosinec 2014 07:58

Styna, Zdenka - a to se tam rvete přes vektory nebo přes "fotky"? Já jsem prošla zatím na fotky a (překvapivě) s fotkama. Byť nekvalitníma. Jako alternativu kdyby neprošly jsem měla připravené fotomontáže typu tohle: http://www.shutterstock.com/cs/pic-2340 ... xture.html - věci na pomezí mezi ilustrací a fotkou. Jít do fotek s neupraveným cartoonem bych si já osobně netroufla, protože mi před časem začali z Depositphotos vyhazovat věci s tím, že buďto ať to pošlu jako vektor, nebo ať si to strčím za klobouk. Jít tam s čistě generovanou věcí bych se taky neodvážila, protože tam píšou, že to nesmí jít vyrobit jedním kliknutím (ono to třeba nejde, ale jim se to tak může jevit). Musím končit, budu celej den bez proudu, takže zbytek mých geniálních myšlenek snad večer. :ugeek:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod styna » 10. prosinec 2014 08:41

Já jsem to zkoušela přes fotky s ilustracema. Na vektory jsem si ještě nenašla čas, ale to taky příjde. Nějak se mi nedostává na vše čas, co bych chtěla do vánoc stihnout. Včera jsem místo šití zkysla na celý den s registrací na istock a vstupním testem. Mým dnešním cílem je do 15:00 poslat další serii ilustrací na istock, něco nahrát na FB, navařit a rozšít dvoje oteplovačky k vánocům. K nim chci ještě stihnout do 29. k narozeninám synátorovi spíchnout zimní čepici (sehnala jsem úžasnou dívčí :D ) a bundičku jako komplet.

Někdy si říkám, jestli by nebylo lepší to koupit :lol: Jet ale s mrňatama na nákupy 50 kiláků a lítat po obchodech...To už to raději ušiju a můžu si být jistá kvalitou :)
styna

Příspěvekod Lenka » 10. prosinec 2014 09:07

Ještě svítím... :-D

Styna: Zkusila bych tu ilustraci přetáhnout nějakou texigenovou texturou, aby bylo vidět, že to je něco, co ve vektoru nejde udělat. Nebo nemáš jednoduše nějaký fotky? Třeba editorial? Když vzali moje, tak vezmou podle mě cokoli. Kterejkoli kompakt má lepší čip než Nikon D40 se zapraseným omláceným teleobjektivem, kterej neumím vyčistit (čip ani objektiv). :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

PředchozíDalší

Zpět na iStock