Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod PandaWild » 31. prosinec 2014 13:53

Wau! :shock: Dobrá práce! :D
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Lenka » 31. prosinec 2014 14:37

Ravennka: gratulka! Myslím, že Bigstock je v tomhle celkem spolehlivej, můžeš se s důvěrou radovat.

Mimochodem, na SS je teď pohodový nahrávání, schvalujou do 5ti minut a berou i 2D fraktály z gimpu. :lol: Doufám, že to vydrží... Ostatní nejsou tak vlídní.... :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 31. prosinec 2014 14:57

No tak to budu brát jako opožděný vánoční dárek :lol: Teď už si jenom budu přát, aby to tak pokračovalo dál :mrgreen: to by byl pěkný výdělkový boost :twisted:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod PandaWild » 1. leden 2015 10:53

Chtít si dobře vydělat někdo dostatečně drzý, tak si včera večer 31.12. sežene jako-policejní oblek, vytiskne pokutový bloček a jde obcházet lidi na ulicích a vybírat od nich pokuty za rušení nočního klidu a provozování nebezpečných výbušnin na neschváleném veřejném místě (s odůvodněním že musí mít povolení městského úřadu k provozování ohňostroje a musí to být na vyhrazeném místě), protože nikde není psáno že by předpisy na Silvestra měly přestat platit. Asi za rok o tom zauvažuju. :D
PandaWild

Příspěvekod Lenka » 1. leden 2015 12:24

Pokud vím, je na to vyhláška, která se vztahuje právě na Silvestra. Aspoň v Praze. Jako bejvalej měšťák si pamatuju ty nervy, kdy člověk nesměl mít helmu aby neděsil lidi ale za případnej úraz si mohl sám, protože měl mít helmu. Kolega takhle přišel o oko. :-P
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod PandaWild » 1. leden 2015 19:42

Fotili jste někdo ohňostroje? Mé minulý rok za moc nestály tak jsem to letos ani nezkoušel, ale až opožděně mi došlo že se vlastně asi musí fotit se stativem na dlouhý čas (a možná i s šedým filtrem?).
PandaWild

Příspěvekod Lenka » 1. leden 2015 20:28

Před časem jsem se na to koukala, chce to "speciální" techniku. Došla jsem k závěru, že jednodušší bude je nakreslit nebo nějak vykouzlit s pomocí vrstev (nehledě na možné potíže s PR od provozovatele nějakého speciálnějšího ohňostroje). Včera jsme sice měli jeden skoro před barákem, ale radši jsem hlídala zvířata, aby se nesplašili, a myslím že většina sousedů se zařídila podobně. :-)

Mimochodem včera se mi jeden "ohňostroj" prodal, a ani to nebolelo. :-D
http://www.shutterstock.com/cs/pic-2407 ... Q-1-3&ws=1
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod duben » 1. leden 2015 22:17

PandaWild píše:Fotili jste někdo ohňostroje? Mé minulý rok za moc nestály tak jsem to letos ani nezkoušel, ale až opožděně mi došlo že se vlastně asi musí fotit se stativem na dlouhý čas (a možná i s šedým filtrem?).

Fotil jsem na silvestra loni, ale letos už s informacemi z článku co mám na serveru (http://fotorady.cz/jak-fotit/jak-fotit-ohnostroj) jsem zkoušel novoroční ohňostroj v Praze a vypadá to, že se mi to konečně povedlo jak jsem chtěl. Jen tak mimochodem jsem si vzal i Nikon 1 a natáčel to na video. Tak pokud jste to někdo prošvihnul tak můžete juknout http://youtu.be/V5aMvlh_2VI

Až budu mít hotové fotky hodím link, mimochodem ty rady v článku jsou správně, ale ty fotky jsou tam děsné, tak na ně moc nedejte ;)
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod duben » 2. leden 2015 10:12

Tak už to mám upravené a hotové. Fotky z novoročního ohňostroje v Praze http://duben.org/fotografovani/novorocn ... praha-2015, mám radost že se mi to konečně povedlo přesně tak, jak jsem ohňostroj chtěl vždycky mít nafocený.

Mimochodem nevíte jak je to s podobnými fotkami pro fotobanky? Musí se to nahrávat jen pod novinářskou licencí, nebo se to může i pod komerční? Případně musím pro komerční licenci odmazat části, co by to jako novoroční ohňostroj identifikovali?
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Ravennka » 2. leden 2015 10:46

Ty fotky jsou krásný! A abych řekla pravdu, tak mne nenapadá proč by to nešlo pod normální licencí a namátkou, co jsem koukala, to i pod komerční výsledky vyhodilo =) (i s označením který novoroční ohňostroj to je).
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse