Návštěvník píše:Pokud nahráváš něco unikátního, napiš to do Title a klidně ještě do vzkazu schvalovačovi. Většinou to projde.
Na to bych napsala: Ano, ale jak kde.
Oni to většinou zohledňujou sami od sebe. Pokud to není časově omezenej editorial (to sledujou jen někde). Takže když mi napíšou že se jim to nehodí a vím, že to tam nemaj, tak holt sklapnu podpadky, a jsem ráda, že to vezmou jinde, kde nejsou tak hákliví na technický provedení. Například 123RF mi vzal i velmi nekvalitní fotky úplňku.
I ty barmy
Vosy
se nelíbily ani jim.
Kupříkladu Šutr je na fotky hodně tuhej, prolezly mi tam za celou dobu všeho všudy 4. A Canstock pobavil, když vyhodil fotky, se kterejma jsem prošla vstupní kontrolou.
Vím sama, že moje fotky mají "rezervy". Fakt je, že tam, kde to vzali, se to neprodalo, takže se dá počítat, že o některý témata, byť vzácný, není zájem tak často. (Např. ty barmy - pokud o nich někdo píše, je většinou sám chovatel, a může si vyfotit ty svoje. Vosího šukání moc fotek taky není, ale co budeme povídat, jak často to někdo potřebuje? Když šukaj divoký březňačky, tak se to dá prodat jako ekologie nebo myslivost, ale domácí pižovka celá od bahna, na hromadě zrezivělýho železa, by byla zajímavá leda, kdyby se mi podařilo vyfotit kačerovu "výbavu" (to březňačky nemaj, heč), a to je tak krátkej moment, kdy je vidět, že ani nezaostřím, jedině jestli se časem zmůžu na kamerku, tak bych to zkusila.
Jsem medvěd.