Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod PandaWild » 18. únor 2015 15:10

Lenka píše:...co mě brzdí není stud, ale anatomie. :lol:
S tím by neměl být problém - nahraješ video v reálu a pak zvektorizuješ nebo obtáhneš. :-) A pro zjednodušení nahrávat proti silnému protisvětlu, siluety se pak snadno zvektorizují. Ani by nebylo potřeba MR.
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +1972

Příspěvekod Lenka » 18. únor 2015 15:49

PandaWild píše:
Lenka píše:...co mě brzdí není stud, ale anatomie. :lol:
S tím by neměl být problém - nahraješ video v reálu a pak zvektorizuješ nebo obtáhneš. :-) A pro zjednodušení nahrávat proti silnému protisvětlu, siluety se pak snadno zvektorizují. Ani by nebylo potřeba MR.

My co zatím nemáme jak nahrávat video ještě postaru skicujeme, víš? Jenže tady není vhodný objekt na skicování ani na kamerování. Jedině snad ty kachny, ty šukaj furt, ale na to zas není nikdo zvědavej. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 18. únor 2015 15:53

Náhodou, takové páření kachen... kolik toho asi na fotobankách bude ;) Ty to máš dobrý v tom, že ať vymyslíš jakékoliv téma, máš to jako díru na trhu :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Lenka » 18. únor 2015 16:22

No jo, tak takovej fialovej mimozemšťan s bramborou místo hlavy na trhu taky asi není, ale kolik zeleniny by člověk musel nakreslit, aby někoho napadlo to koupit? :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod kasparv » 18. únor 2015 18:20

Ravennka píše:Náhodou, takové páření kachen... kolik toho asi na fotobankách bude ;)

Páření kachen mám, nedávno prodáno za 1,4 euráče :)
http://eu.fotolia.com/id/31180513
kasparv

Reputace: +2

Příspěvekod Ravennka » 18. únor 2015 18:37

:lol: Vidíš, Lenko! A Ty nad tím ohrnuješ nos :lol:
Ravennka

Příspěvekod Lenka » 19. únor 2015 09:02

Neohrnuju. Ale domácí kachny se většinou pářej na hromadě stavebního bordelu nebo v nejšpinavější dostupný louži. Když vezmu v potaz, jak se při tom mrskaj, a že fotky kachen v klidu mi berou každou pětapadesátou... Navíc, ve většině fotobank mi už stihli vyhodit extrémně vzácné šukání barmských koček (fokus, lighting, zrní) a vos (kompozice), takže splašit si kvůli tomu jídlo se mi moc nechce. :lol:

OT: musím se pochlubit, na DT mi vzali PŘEDNOSTNĚ sadu obrázků s mátou. Včera vyrobené a nahrané. Ovšem přes vyhledávání nejdou najít, tak nevím, k čemu je to dobrý. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Návštěvník » 19. únor 2015 09:05

Pokud nahráváš něco unikátního, napiš to do Title a klidně ještě do vzkazu schvalovačovi. Většinou to projde.
Návštěvník

IP: 89.24.137.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 19. únor 2015 09:21

Návštěvník píše:Pokud nahráváš něco unikátního, napiš to do Title a klidně ještě do vzkazu schvalovačovi. Většinou to projde.

Na to bych napsala: Ano, ale jak kde.

Oni to většinou zohledňujou sami od sebe. Pokud to není časově omezenej editorial (to sledujou jen někde). Takže když mi napíšou že se jim to nehodí a vím, že to tam nemaj, tak holt sklapnu podpadky, a jsem ráda, že to vezmou jinde, kde nejsou tak hákliví na technický provedení. Například 123RF mi vzal i velmi nekvalitní fotky úplňku.
Obrázek Obrázek
I ty barmy Obrázek
Vosy Obrázek se nelíbily ani jim.

Kupříkladu Šutr je na fotky hodně tuhej, prolezly mi tam za celou dobu všeho všudy 4. A Canstock pobavil, když vyhodil fotky, se kterejma jsem prošla vstupní kontrolou. :-)

Vím sama, že moje fotky mají "rezervy". Fakt je, že tam, kde to vzali, se to neprodalo, takže se dá počítat, že o některý témata, byť vzácný, není zájem tak často. (Např. ty barmy - pokud o nich někdo píše, je většinou sám chovatel, a může si vyfotit ty svoje. Vosího šukání moc fotek taky není, ale co budeme povídat, jak často to někdo potřebuje? Když šukaj divoký březňačky, tak se to dá prodat jako ekologie nebo myslivost, ale domácí pižovka celá od bahna, na hromadě zrezivělýho železa, by byla zajímavá leda, kdyby se mi podařilo vyfotit kačerovu "výbavu" (to březňačky nemaj, heč), a to je tak krátkej moment, kdy je vidět, že ani nezaostřím, jedině jestli se časem zmůžu na kamerku, tak bych to zkusila.
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ravennka » 19. únor 2015 10:28

Jsem četla "to je tak krásnej moment", dvakrát, než jsem se dočetla na tu správnou větu :lol:

Nicméně když budou vypadat hnusně a zanedbaně, tak by třeba je někdo mohl vzít na ekologii, nebo týrání zvířat, nebo co já vim... 'kachny v postapokalyptickém světě' :lol:

Když už tak jsme u toho, postěžuju si... jak dělám pár těch divnosvátkových ilustrací, tak jsem to cpala na Dreams a tam, i když nemají jinou ilustraci toho druhu (ani fotku, nic), tak mi to vyhodí, že je to příliš jednoduché. No aby je husa kopla... jinde se to příliš jednoduché klidně stáhne, tady ohrnujou frňák, ačkoliv tomu zákazníkovi nemají alternativou co nabídnout.
Ravennka

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse