Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Ať už to jsou služby pro hromadný upload, nastavování IPTC nebo generování seznamu klíčových slov

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod artus » 1. březen 2015 21:38

Umožňuje Stocksubmitter odoslať súbory aj vo free verzii? Včera som to len tak náhodou odklikol na SS a odoslalo :)
Hodnocení: 0
artus

Reputace: +13

Příspěvekod Netherspite » 1. březen 2015 23:17

EN:

You definitely CAN upload for free using StockSubmitter :) There is no limit for the free uploads.
The only thing limited in the free version is the submissions (automatic filling out categories, releases and submitting images for review). You can submit up to 33 images to every agency per month for free.

RU:

Вы определенно МОЖЕТЕ загружать файлы бесплатно с помощью StockSubmitter :) Бесплатные загрузки не ограничены.
Единственное ограничение бесплатной версии - число сабмитов (автоматического заполнения категорий и релизов и отправки файлов на проверку). Вы можете сабмитить бесплатно до 33 файлов на каждый сток в месяц.
Netherspite

Reputace: +20

Příspěvekod artus » 2. březen 2015 11:18

OK, thanks, I see. it's a great tool at least for keywording
artus

Příspěvekod artus » 7. březen 2015 09:55

Hi Netherspine, I'm facing this issue: Stocksubmitter is unable to save some metadata and shows this error "Index was outside the bounds of the array". What's going on? Thanks!
artus

Příspěvekod Faraonvideo » 14. březen 2015 13:39

Ahoj, dnes jsem zkusil StockSubmiter, chtěl bych nahrát videa na Shutterstock, ale nechtějí se mi v StockSubmiteru ve složce zobrazit, když se podívám na složku kde mám fotky, tak ty se mi ukážou. Věděl by někdo v čem je chyba? Zkouším free verzi. Díky
Faraonvideo

IP: 85.70.87.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 14. březen 2015 13:48

Faraonvideo píše:Ahoj, dnes jsem zkusil StockSubmiter, chtěl bych nahrát videa na Shutterstock, ale nechtějí se mi v StockSubmiteru ve složce zobrazit, když se podívám na složku kde mám fotky, tak ty se mi ukážou. Věděl by někdo v čem je chyba? Zkouším free verzi. Díky

Pokiaľ viem, tak videá sa v StockSubmitteri nezobrazujú. V nastaveniach zatrhni položku "Automaticky generovat náhledy pro video" a vygenerujú sa ti jpg náhľady k videám do ktorých môžeš zapísať keywordy. U takéhoto náhľadu budeš mať napísané +MOV, takže program o videách v zložke vie, ale zbytočne ich nezobrazuje, pretože by to nemalo zmysel. Fotobanky nevedia vycucnúť metadáta z videí, preto je to ošetrené tak, aby sa zapisovali do jpg náhľadov.
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Faraonvideo » 14. březen 2015 13:53

Aha, a dík
Faraonvideo

IP: 85.70.87.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Netherspite » 14. březen 2015 15:02

artus píše:Hi Netherspine, I'm facing this issue: Stocksubmitter is unable to save some metadata and shows this error "Index was outside the bounds of the array". What's going on? Thanks!

It was a problem in the new metadata writing system.
Most of such issues are fixed already, some of them remain.
If you still experience it, please send me an example of problematic file to the mephisto123@gmail.com e-mail.
Netherspite

Reputace: +20

Příspěvekod artus » 14. březen 2015 15:17

Now, after latest Stocksubmitter update everything works fine...thanks!
artus

Příspěvekod soim » 26. březen 2015 18:57

Offline Stocksubmitter don't work, because it searching update (off, so without successful) and quit. How can I change it?
soim

Reputace: +44

PředchozíDalší

Zpět na Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách