Podívej, Pedro, jedna věc je, že můžou normálně slušně napsat, jako třeba Depositphotos, sorry, tyhle věci se nám nehoděj. Místo toho to dávají opakovaně k opravě (přičemž vytýkají stále nové a nové věci - i to jsem překousla) - ale pokud mi napíšou, že nenašli exif, přičemž na tom obrázku je (a sedí), tak tady už nejde o komunikační neobratnost, ale o blokování (mohla jsem ty dva dny strávit prostě líp). Možná že prostě nahrávací rozhraní u nich nějak záhadně maže exify, nebo prostě neumějí exif prošlej unixovejma programa přečíst, to ale já teď nevyřeším. Pro mě je to poučení, že jim nemám nabízet editorial, ale mrzí mě, že to nemohli napsat rovnou. To že tam "není exif" přece museli vidět už v okamžiku, kdy buzerovali kvůli velkejm písmenům atd.
Nemusím kvůli tomu "do práce", můžu prostě nahrávat tam, kde se ke mně chovají slušně. Píšu to sem proto, že si potřebuju utřídit myšlenky, a samozřejmě se rozhodnout, jestli mi to ještě stojí za to. Jestli tam budu nahrávat jen něco, nebo vůbec nic. K rozhodování mi pomůžou i zkušenosti ostatních, jestli se k nim chovají taky tímto způsobem, nebo jestli je to exces. Jasně že pokud by to pro mě byla TOP-fotobanka, asi bych snesla víc než toto, ale není. Tak se ptám ostatních, jak jsou na tom. Pokud je nějak zastupuješ nebo něco, neber si to prosím osobně, ne každej autor je vhodnej pro každou fotobanku, a já teď zrovna bilancuju, jestli se k sobě s Istockem hodíme, toť vše.

Jsem medvěd.