Tak neviem. Zatiaľ sa mi nepripísalo nič. Buď to Anika ešte nenainštalovala, alebo to na mňa už nefunguje. Tu som našiel podmienky na pripísanie bonusu:
They will need to sign up, confirm their email address, and log into one of our apps to earn the referral bonus.
Takže kto chce aby sa mu pripísal bonus, musí sa zaregistrovať, potvrdiť e-mailovú adresu, nainštalovať a prihlásiť sa do niektorej z ich aplikácií. Buď na PC, alebo na mobile/tablete.
Mimochodom nejaké gigabajty sa dali získať aj zdieľaním na Facebooku, Twitteri a Google+. Tuším to boli 2GB. Dá sa tam dostať cez to menu "Invite to Copy", ale neviem či aj to už náhodou nezrušili. Každopádne ak máš dosť priateľov a followerov na sociálnych sieťach, tak je dobrá voľba to tam dať aj tak ak aj ten bonus za zdieľanie už nedávajú.
Anika píše:A co takhle mít tam účet na každého člena rodiny, třeba i na děti, lze to, když je to z jednoho počítače, respektive jednoho připojení na internet?
Samozrejme, že si každý člen rodiny môže vytvoriť svoj účet, ale musí to byť cez tvoj referal link. Horšie to bude s inštalovaním aplikácie do PC. Predpokladám, že to majú ošetrené tak, aby to započítalo iba jednu inštaláciu. Možno by sa to dalo obísť inštaláciami na mobily, ale to nemám odskúšané, takže neviem povedať, či by to fungovalo.