Anika píše:No, to vypadá, jako když v tom hraje nějakou roli poměr velikosti portfolia a prodejnosti. Možná to ovlivňuje řazení výsledků. Každopádně k takovým prodejům na DT gratuluju:) Ale na druhou stranu, na podzim prodeje rostou tak nějak obecně.
Na DT bývalo, že soubory neprodané za dva roky, se automaticky mazaly, nebo se mýlým?
Myslím, že po 4 letech je u obrázků, co se neprodaly ani jednou, nabídnuto buď disable nebo přesun do free sekce, ale nevím to jistě, tak dlouho ještě na Dreams nejsem.
Na podzim jsem si tam hlavně všimla jedné změny - a to je, že mi začaly hodně přibývat subscription prodeje za 2 dolary, ty jsem předtím neměla vůbec. Takže i když obecně na podzim prodeje rostou, toto bylo pro mě nečekané přilepšení. Ty čísla jsou pořád malé na nějakou statistiku, ale hlavně jsem tím chtěla reagovat na ten naštvaný kritický příspěvek na adresu Dreamstime - myslím, že je to jedna z těch slušnějších fotobank, i když není moc výdělečná. Pro mě osobně doslova vstala z mrtvých, když jsem to chtěla zabalit