Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod sedmicka7a » 26. březen 2015 14:39

Nahraješ přes Web/FTP a submit daš v mobilu.
Hodnocení: 0
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod Anika » 26. březen 2015 14:41

thor83 píše:Appka hm ? a ta funguje jak ? pouze na fotky nebo se s tím dají nahrávat i vectory ?

Zkoušela jsem jednou, nahrané obrázky přes ftp jsem zkoušela submitnout přes appku, vezme to jen jpg soubor, eps zmizel (ale možná byl nahraný špatně, v tom balíku mi chyběly asi tři). Nedají se nastavit kategorie, hodí se to automaticky do kategorie mobile. Je to schváleno dost rychle. Kategorie a eps se dají ošetřit dodatečně. To je všechno, na co jsem přišla. Ale schváleno to bylo teda fofrem.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod thor83 » 26. březen 2015 14:52

Zajímavé tak to schválně zkusím to nevypadá složitě já už se viděl jak si dělám bordel v mobilu s vektorama už tak tam mám málo místa .-))
No potřebuji tam nahrát tak 100 vectorů no představa jak psal tady petr35 že tam nacpal za necelý rok 1000 fotek tak to bych u toho čekání vykvetl a nebo zešedivěl :lol:
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod Lenka » 26. březen 2015 15:08

styna píše:Teď jsem změnila strategii tvorby a vydávám se cestou mainstreamu. Rozhodla jsem se tvořit systematičtěji. Jsem zvědavá jak dlouho mi to zas vydrží :lol:

Kontrolní dotaz: a ty víš, co přesně je teď zrovna mainstream? Já se toho už půl roku marně snažím dopátrat... :lol: Když se zeptám Leguána (m.j. sociolog), říká mi, že mám nakreslit fenomenologii. :?
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod anik » 26. březen 2015 15:13

Taky jsem chtěla vloni v létě Dreamstime vzdát, protože prodeje klesly na minimum, tak jsem disablovala většinu portfolia a nechala tam jen staré bestsellery, abych ještě dosáhla na výplatu - ale kupodivu se příjmy na podzim vzpamatovaly, takže s asi 100 vektory mám měsíčně 50-100 dolarů (je to ale výběr těch nejprodávanějších). Tak nad Dreams ještě nelámu hůl a budu tam dál nahrávat.
anik

Reputace: +3

Příspěvekod PandaWild » 26. březen 2015 15:32

Ze 100 vektorů měsíčně $50-100 ? :shock: Teda ty bych chtěl mít, hned bych je Ctrl+C/Ctrl+V, ať se množí a vydělávají! (mimochodem co takhle zapůjčit pár sazenic?)
PandaWild

Reputace: +1972

Příspěvekod anik » 26. březen 2015 15:46

No, to je ale jen výběr těch nejprodávanějších, které už dosáhly level 4 nebo 5, takže mají občas kreditní prodeje třeba za 7 nebo 13 dolarů - takže se to za měsíc nasbírá. Třeba vloni v létě jsem tam měla ještě 350 vektorů a příjem jen 20 dolarů za červen - musel to být nějaký výpadek nebo co - ale naštvalo mě to, většinu jsem disablovala a ani jsem se na to asi do září nedívala... Pak jsem na podzim byla ráda, že jsem to nesmázla všechno.
anik

Příspěvekod Anika » 26. březen 2015 17:25

No, to vypadá, jako když v tom hraje nějakou roli poměr velikosti portfolia a prodejnosti. Možná to ovlivňuje řazení výsledků. Každopádně k takovým prodejům na DT gratuluju:) Ale na druhou stranu, na podzim prodeje rostou tak nějak obecně.
Na DT bývalo, že soubory neprodané za dva roky, se automaticky mazaly, nebo se mýlým?
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Lenka » 26. březen 2015 17:35

Na DT někde na blogu je vyhlášený pravidlo, že viditelnost portfolia se odvozuje od "approval ratio". Zřejmě opatření proti spamu.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod anik » 26. březen 2015 17:52

Anika píše:No, to vypadá, jako když v tom hraje nějakou roli poměr velikosti portfolia a prodejnosti. Možná to ovlivňuje řazení výsledků. Každopádně k takovým prodejům na DT gratuluju:) Ale na druhou stranu, na podzim prodeje rostou tak nějak obecně.
Na DT bývalo, že soubory neprodané za dva roky, se automaticky mazaly, nebo se mýlým?

Myslím, že po 4 letech je u obrázků, co se neprodaly ani jednou, nabídnuto buď disable nebo přesun do free sekce, ale nevím to jistě, tak dlouho ještě na Dreams nejsem.

Na podzim jsem si tam hlavně všimla jedné změny - a to je, že mi začaly hodně přibývat subscription prodeje za 2 dolary, ty jsem předtím neměla vůbec. Takže i když obecně na podzim prodeje rostou, toto bylo pro mě nečekané přilepšení. Ty čísla jsou pořád malé na nějakou statistiku, ale hlavně jsem tím chtěla reagovat na ten naštvaný kritický příspěvek na adresu Dreamstime - myslím, že je to jedna z těch slušnějších fotobank, i když není moc výdělečná. Pro mě osobně doslova vstala z mrtvých, když jsem to chtěla zabalit :)
anik

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse