Důvod zamítnutí

Re: Důvod zamítnutí

Příspěvekod tereez » 28. březen 2015 15:41

artus píše:Čo sa im nepáči na týchto kw tohto obrázku?
Prvýkrát mi to vrátili, lebo som to uviedol ako ilustráciu (jpg), teraz zase kw.

"Keywords -- Irrelevant keywords were used or your keywords were not in English."

abstract, background, light, psychedelic, colorful, illustration, color, red, blue, green, yellow, neon, fluorescent, chaos, chaotic, flash, xmas, christmas, firework, night, ray, drawing, line, curve, vivid, texture, painting, twist, twirled, circle, whirl, ring, spray, graffiti, grafity, pattern, incadescent, incandescent, glowing, red-hot, fiery, thermionic, fiber, fibre, electric, discharge, griddle-hot, sizzling, psycho

Neni to taky red-hot, pattern ani texture, spray taky ne.
Hodnocení: 0
tereez

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 28. březen 2015 16:31

Souhlas, mně už taky vyhodili pozadí, ke kterému jsem dala vánoce a nebylo 100% vánoční. Pak jim možná vadí i slovo incadescent - nejde najít ve slovníku. Máš tam ještě incandescent, což by bylo snad ok.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod artus » 28. březen 2015 17:43

ja som skôr predpokladal, že to bude illustration, keďže mi to predtým vrátili práve kvôli tomu, že som to oznčil ako ilustráciu. Pri resubmite som ale nechal kw illustration. Incadescent aj incandescent je ok.

Je to všetko subjektívne, čo to je a čo to nie je...btw originál je to foto osvetlenia na vianočnom stromčeku s dlhou expozíciou a pohybom foťákom :D Tak prečo by to nemalo byť xmas? :lol: Ale kvôli jednej fotke s nimi vypisovať určite nebudem. Skúsim, uvidím...
artus

Reputace: +13

Příspěvekod Lenka » 28. březen 2015 17:50

Páni, takže ty se pipláš s dlouhou expozicí, pohybem foťáku, složitou prací se světýlkama - a vyleze z toho TODLE? :lol:

Vůbec mě nenapadlo, že by to mohla nebejt ilustrace - opravila bych to smazáním EXIFu. :-)
Naposledy upravil Lenka dne 28. březen 2015 18:03, celkově upraveno 1
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod artus » 28. březen 2015 18:03

tak toto vôbec nebolo zložité...však boli Vianoce, stačilo zobrať foťák, zamávať a hotovo :D
artus

Příspěvekod artus » 28. březen 2015 19:23

ešte mám jeden vektor, kde uviedli: "Trademark--Image/Metadata potentially infringes on intellectual property rights."

Je to biela silueta postavy s červeným srdcom, celé umiestnené v červenom kríži. Niečo takéto...Tu sú kw...je tam niečo problematické?

icon, human, figure, symbol, silhouette, heart, failure, ischemia, illustration, ischemic, pictogram, health, medical, black, first aid, clinic, red, cross, help, cardiac, healthy, emergency, doctor, clinical, cure, diagnosis, hospital, physician, protection, therapy, myocardial, treatment, care, medicine, white, advice, risk, heart stroke, infarct, infarction, shock, cardiac infarction, myocard, acute, cor, fail, defection, malfunction, fatal, deadly
artus

Příspěvekod PandaWild » 28. březen 2015 19:27

Červený kříž je chráněná značka Červeného kříže.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod artus » 28. březen 2015 19:48

no dobre, myslel som si, že by to mohlo byť pre to...ale čo konkrétne je porušenie? KW red, cross? Však ich neuvádzam spolu...alebo ten nakreslený červený kríž? Však či už je to len silueta kríža alebo je vyplnený červenou, je asi jedno.
artus

Příspěvekod PandaWild » 28. březen 2015 20:00

Měl by to být ten obrázek červeného kříže (nejspíš i kw Red Cross jestli tam je). Vadí to v případě, když je to použité ve zjevném významu jako znak Červeného kříže (u mne byl problém když jsem to dal na obrázek sanitky).
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod daniel.prudek » 30. březen 2015 02:30

Asi půl roku mě brali tak 90-100% z poslaných fotek.
No a posledních 21 dní mám, kromě editorial, rovných 100% zamítnutí. Kvalitou fotek to není. Ne že by vše co posílám bylo absolutně kvalitní, ale nic jsem v řetězcu od pořízení přez úpravy až po odeslání nezměnil.
Je možný aby si na mě zasedl z nějakýho důvodu nějakej editor?
Chápu že mi občas zamítli nějaké fotky z béčkovejch skel. Nyní ale většinu posílám doťukaný fotky a v posledním půl roce mám jen minimum zamítnutejch. Fotím na Canon 5D s L sklama a dost často ze stativu.
Posledních 21 dní 100% zamítnutejch fotek. Důvod, jako by to ani nekontroloval. Všude focus a poor lighting bez rozmyslum. Je to vůbec možný, už se vám to někdy stalo?
Momentálně jsou fotky moje jediná obživa a když jde už třetí týdem 50 hodin práce do kytek, tak se ptám co je.
Stalo se vám to někdy? Má cenu požádat mailem shutterstock o změnu editora?
daniel.prudek

IP: 37.44.22.xx

Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock