| Hodnocení: 0 |
sedmicka7a píše:Musíš dát "done" , ale nesmíš před tím kliknout na "přihlásit" pak to nejde. Prostě zadáš své přihlašovací údaje pak ten kód a klikneš na "done"! NE na "přihlásit"
meron píše:to Netherspite: Malý návrh na vylepšení: Šlo by přidat ke kategoriím jednotlivých fotobank vyhledávací políčko, kde bych zadal konkrétní slovo a našlo by mi to příslušnou kategorii ve fotobance? Nebo ještě lépe funkci CTRL+F. Často hledám konkrétní kategorii v jednotlivých fotobankách docela dlouho.
Mickies píše:sedmicka7a píše:Musíš dát "done" , ale nesmíš před tím kliknout na "přihlásit" pak to nejde. Prostě zadáš své přihlašovací údaje pak ten kód a klikneš na "done"! NE na "přihlásit"
Skvělý, už to jede děkuju
Miles píše:Jsem uživatel StockSubmitteru asi 2 měsíce a musím to tady pochválit. Překonalo to moje očekávání. Klíčová slova, kategorie, uplady, submity, vše v jednom. Jediný, v čem jsem byl na pochybách, bylo zabezpečení. Přece jen jsem tam zadal všechny přístupy. Ale pokud se autorovi platí měsíčně, tak by měl být snad seriózníMůžu jen doporučit ostatním.
Zpět na Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.