Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Ať už to jsou služby pro hromadný upload, nastavování IPTC nebo generování seznamu klíčových slov

Re: Návod jak nahrávat přes Stocksubmitter

Příspěvekod meron » 9. květen 2015 21:17

to Netherspite: Malý návrh na vylepšení: Šlo by přidat ke kategoriím jednotlivých fotobank vyhledávací políčko, kde bych zadal konkrétní slovo a našlo by mi to příslušnou kategorii ve fotobance? Nebo ještě lépe funkci CTRL+F. Často hledám konkrétní kategorii v jednotlivých fotobankách docela dlouho.
Hodnocení: 0
meron

Reputace: 0

Příspěvekod Mickies » 9. květen 2015 22:08

sedmicka7a píše:Musíš dát "done" , ale nesmíš před tím kliknout na "přihlásit" pak to nejde ;) . Prostě zadáš své přihlašovací údaje pak ten kód a klikneš na "done"! NE na "přihlásit"

Skvělý, už to jede děkuju :-)
Mickies

Reputace: +14

Příspěvekod Netherspite » 10. květen 2015 13:54

meron píše:to Netherspite: Malý návrh na vylepšení: Šlo by přidat ke kategoriím jednotlivých fotobank vyhledávací políčko, kde bych zadal konkrétní slovo a našlo by mi to příslušnou kategorii ve fotobance? Nebo ještě lépe funkci CTRL+F. Často hledám konkrétní kategorii v jednotlivých fotobankách docela dlouho.

EN:
Yeah, this is planned functionality :)

RU:
Да, этот функционал планируется :)
Netherspite

Reputace: +20

Příspěvekod Netherspite » 10. květen 2015 13:55

Mickies píše:
sedmicka7a píše:Musíš dát "done" , ale nesmíš před tím kliknout na "přihlásit" pak to nejde ;) . Prostě zadáš své přihlašovací údaje pak ten kód a klikneš na "done"! NE na "přihlásit"

Skvělý, už to jede děkuju :-)

EN:
You don't need to fill e-mail and password there.
Only need to pass the captcha test and get the green large check mark then click "Done".

RU:
Вам не нужно заполнять поля e-mail и пароль.
Достаточно пройти капчу и получить большую зеленую галочку, а затем нажать "Done".
Netherspite

Příspěvekod Miles » 13. květen 2015 13:37

Jsem uživatel StockSubmitteru asi 2 měsíce a musím to tady pochválit. Překonalo to moje očekávání. Klíčová slova, kategorie, uplady, submity, vše v jednom. Jediný, v čem jsem byl na pochybách, bylo zabezpečení. Přece jen jsem tam zadal všechny přístupy. Ale pokud se autorovi platí měsíčně, tak by měl být snad seriózní :-) Můžu jen doporučit ostatním.
Petr
Miles

Reputace: +10

Příspěvekod Netherspite » 14. květen 2015 08:41

Děkuji za recenze :)
Netherspite

Příspěvekod Návštěvník » 26. červen 2015 11:56

Zdravím, potreboval by som pomoct so stock submitterom. totizto ja som omylom zmazal tu spodnu listu : sablona- buffer a neviem ju tam znovu zapnut.. :( . Nevie niekto ako na to.. uz som ten soft dva krat preinstaloval a stale sa ta lista nezobrazuje.. diky moc .
Návštěvník

IP: 90.64.108.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Netherspite » 26. červen 2015 14:44

EN:
Just click on the red cross button again and it will restore the Template back.

RU:
Просто нажмите на красную кнопку с крестиком еще раз и она вернет Шаблон обратно :)
Netherspite

Příspěvekod artus » 26. červen 2015 17:50

Miles píše:Jsem uživatel StockSubmitteru asi 2 měsíce a musím to tady pochválit. Překonalo to moje očekávání. Klíčová slova, kategorie, uplady, submity, vše v jednom. Jediný, v čem jsem byl na pochybách, bylo zabezpečení. Přece jen jsem tam zadal všechny přístupy. Ale pokud se autorovi platí měsíčně, tak by měl být snad seriózní :-) Můžu jen doporučit ostatním.

Ale program funguje aj ako free...a v tom prípade už nebude bezpečný? ;) Tiež mi vyhovuje, aj jeho prostedie aj funkcie.
artus

Reputace: +13

Příspěvekod Netherspite » 26. červen 2015 21:24

@artus

EN:
As with any other Freemium service it is paid subscription users who are paying for further development of the program so there is completely no need to resort to some shenanigans with users' login credentials.
Our reputation is very valuable for us.

RU:
Как и с любым Freemium сервисом, разработка оплачивается платными подписчиками, поэтому нам нет смысла прибегать к "грязным" методам получения прибыли.
Наша репутация очень ценна для нас.
Netherspite

PředchozíDalší

Zpět na Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách