Pitju píše:Zdravím.
Náhodou som narazil na toto vlákno. Robím akurát v rámci jedného AI kolekciu ovocia (jablko, hruška, banán,.... asi 15 položiek) v mriežkovej kompozícii. Bol by to dôvod na zamietnutie, keďže by ich bolo možné uploadovať samostatne? Alebo mám vyskúšať?

Ak sú kvalitné a dobre prepracované, tak by som ich určite skúsil poslať samostatne a potom ešte aj spolu. Však v najhoršom prípade ich len nepríjmu.

Nič horšie sa stať nemôže.
Pitju píše:1.) Náhľad súboru 590 px široký JPG
2.) Ďalší náhľad súboru 80x80 px JPG,PNG,alebo GIF
3.) Hlavný súbor ako EPS10 v Zipe
4.) Sada náhľadovmenšie ako 900x900px JPG-y zbalené v Zipe
1.) Áno
2.) Áno, najlepšie JPG do veľkosti 50kB (Neviem či berú PNG a GIF. Neskúšal som.)
3.) Áno
4.) Áno, ale nemusí byť. Ja sadu náhľadov nedávam. Tak nejak sa mi zdá, že neexkluzívnemu s klasickou fotobankovou tvorbou sa to neoplatí. To je hlavne pre exkluzívnych kontribútorov s kvalitnejšími prácami. Ono nahrávanie na Graphic River je už aj tak ťažšie než je zdravé, takže netreba si ho ešte sťažovať vytváraním nepovinných náhľadov.
Pitju píše:Môžem do zipu s hlavným súborom pribaliť aj AI s JPG verziou ilustrácie? Ak áno, tak ten JPG v akej veľkosti?
Áno, samozrejme. Môžu tam ísť všetky formáty ktoré máš dostupné. JPG môže ísť v akejkoľvek veľkosti. Napríklad môžeš tam pribaliť ten náhľad ktorý máš pre ostatné fotobanky. Ja dávam zip, ktorý nahrávam aj na Fotoliu, DepositPhotos a CanstockPhoto, t.j. zip (eps+jpg).