| Hodnocení: 0 |
petr35 píše:Ellie Pond5 píše:petr35 píše:Chci se zeptat na sloučení s fotobankou Pixmac a jak hodně je účet od Pixmac kompatibilní a provázaný s Pond5? Zjistil jsem, že se můžu stejným přihlašovacím jménem a heslem přihlásit do Pond 5, ale fotky které jsou nedokončené na Pixmac Pond 5 neukazuje a ani ani výši výdělků, který byl-je na Pixmac. Teď když dokončím fotky na Pixmac se mě po schválení automaticky zobrazí také na Pond5 ? Je pak možné něco udělat proto, aby byly nějaké prodeje na Pond 5 ? U Pixmac se mě toho moc za 5 let neprodalo - 11,9 kr., které ani nemůžu vybrat je dost mizernej zisk.
Jako na zavolanou je tu tento článek: http://fotobanky.cz/novinky-pond5-pixmac
Jinak fotky, které jsou schválené na Pixmacu, se zobrazí pod účtem 2@uživatelské_jméno (do kterého se nelze přihlásit přes Pond5) i na Pond5.
Veškeré prodeje jsou ale přes Pixmac. Druhá možnost je mít účet přímo na Pond5 a zažádat si o převod fotek z Pixmac na Pond5. Předtím si ale musíte založit účet přímo na Pond5 (pokud se umíte přihlásit do Pond5, tak ho již máte), poté požádat o převod (zde: http://www.pixmac.net/pond5-transfer), tedy uživatelské jméno a heslo už nemusí být stejné, a poté vyděláváte na Pond5. Kredity si vybrat určitě můžete, napište prosím na info@pixmac.cz.
Ohledně prodejů na Pond5: Jakmile tam budete mít portfolio, napište mi prosím na support@pond5.com a podíváme se podrobně, jak Vás podpořit.
Děkuji za informace, během příštího týdne se pak ozvu. Jinak můžu zatím popisovat fotky na Pixmacu a odesílat ke schválení? Mám jich tam asi něco přes 460 nahraných, ale zatím nepopsaných. Po schválení se zobrazí fotografie také na Pond5 ???

Lenka píše:Ellie Pond5: Nahodile jsem teď zakopla o starší článek, kde se píše, že Pond5 má mimo jiné partnerské prodeje z 123rf. Je to ještě aktuální? Jak to přesně funguje? Je možné, že mi to ubírá prodeje na Pond5? (Mám na 123rf rozsáhlé portfolio).

Lenka píše:Ellie Pond5: Tak mě napadá, jaké všechny formáty (statických obrázků) kromě jpg a eps vlastně berete? Už tady padlo png, co třeba NEF? (Svg ne, to už jsem zkoušela...)

aaron007 píše:Ellie Pond5
Snímky bez problému nahraji na P5 a když je chci editovat nastává problém.
Nejde mi nastavit hromadně typ snímku a potom snímky hromadně odeslat ke curatorovi. Hlásí mi to, že mám více slov než 50, přitom jich mám méně. V minulosti mi to šlo /asi před půl rokem/. Nyní musím všechny fotky editovat /send to curator/ jednotlivě. Docela to zdržuje.
Kde může být problém ? Děkuji.

Pedro píše:Předpokládám, že po instrukcích a radách, se vám pořádně rozjely prodeje na Pond5.
Já se svými 1382 ilustracemi mám krásných 11 prodejů za rok![]()
Pro mě je to bohužel ztráta času, možná videa jsou na tom lépe.

Undeaa píše:Lenka píše:Zatím se to projevilo v rychlosti schvalování.![]()
Mně se teda nezdá

Lenka píše:Zdá se mi to, nebo si s náma Ellie už nechce povídat?

Lenka píše:Zdá se mi to, nebo si s náma Ellie už nechce povídat?
Ellie Pond5 píše:petr35 píše:
Co nahrajete na Pixmac, bude i na Pond5. Ale doporučuji spíše založit účet přímo na Pond5 (z dlouhodobého hlediska je to stejně lepší), kde je 50 % z ceny pro Vás.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.