soim píše:prostě, aby byly v nabídce nějaké mini rozměry
Dík. Je dobrý vědět, co všechno proleze. Já jsem mezitím trochu šprtala a došla jsem k závěru (kdyžtak mě opravte) že záběry z kamerky buďto musím nechat tak, jak jsou (případně v poměru zmenšit), nebo ořezat obrázek po obrázku, ale změnit výřezem celý klip najednou nejde. Kterýmžto pádem toho mám zase k řešení a vynalézání poněkud míň.
Trochu jsem sondovala, co je "na trhu" a co tam chybí a realita mě nepotěšila. Halloween 16404 videoklipů, vánoce 82630 videoklipů, čerta s mikulášem sice jen 9 kousků, ale žádný stažení (možná chybí můj invenční vklad?

), z 11 tisíc cibulí a 25 tisíc koček jsem celkem upřímně zděšená. Co já jen budu natáčet? Celkem jsem spoléhala na děti, ale dívky 325 tisíc klipů, kluci "jen" 113 tisíc klipů. Zatím si ošahávám techniku, vytvořila jsem etudu "jak jsem sežrala chleba s tvarohem", která čeká na stažení, ale vidím to celé trochu méně optimisticky, než před týdnem.

Abstrakcí je 265 570, a na ruční animaci figurek jsem zatím líná. Pořád ještě doufám, že vymyslím něco, co není tak pracné.
Jsem medvěd.