| Hodnocení: 0 |
Anika píše:Tyjo, mě by ani nenapadlo nahrávat na istock bitmapové verze vektorů... Proč? Jsou snad pro kupující levnější? Nebo kvůli velikosti portfolia? Prodávají se vám aspoň trochu jako vektory?
PandaWild píše:DeepMeta umožňuje hromadné nastavení příznaku "Source Media".
DeepMeta umožňuje hromadné nastavení příznaku "Source Media". Tak jsem si správně přenastavil všechny ilustrace a fotky ...
PandaWild píše:Hromadná změna příznaku - nastavit ho u jednoho obrázku, pravým tlačítkem v menu zvolit Copy, pak vybrat obrázky kde se to má změnit a zas pravým tlačítkem Paste, ve volbě "What to copy" se vybere co se má kopírovat (např. "Source media").
A opravuji - zdá se že se změny příznaku přece jen asi dají odeslat. Když se soubory označí a zvolí se "Send file data to iStock". Pak to zřejmě odesílá i bez příznaku modifikace. Jen teda na iStock to pak jaksi nesouhlasí - flag tam mám správně nastavený, ale většina obrázků se stále zobrazuje pod "Foto" a ne "Ilustrace". Zřejmě přesun bude nějakou dobu trvat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.