Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 3. říjen 2015 23:39

Já se tedy optám polopatě - proč není jednoduší ten reinstal? Tam má člověk jistotu, než když cpe další a další "zaručené" programy... =)
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 3. říjen 2015 23:44

Ravennka píše:Já se tedy optám polopatě - proč není jednoduší ten reinstal? Tam má člověk jistotu, než když cpe další a další "zaručené" programy... =)

Nie každému sa chce celý deň konfigurovať počítač a znovu inštalovať všetky používané programy. ;)
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Ravennka » 4. říjen 2015 01:00

Nepsal tablet? Tam toho až tolik mít asi nebude =) (teda, bych tak předpokládala - ale já jsem asi divná, moc toho ani na compu nainstalováno nemám =))
Ravennka

Příspěvekod Ravennka » 4. říjen 2015 03:11

Teď tak koukám co za téma lehce "zpracovat" (než zkusím ten skript :D) a koukám, že 27. 10. je Black cat day - Bananaboy může vyrecyklovat svou slavnou kočičku =) a pak rovnou 29. 10. je Cat Day :mrgreen:
A když už u toho budeš, tak něco na příští rok... Answer Your Cat's Questions Day - 22. 1., International Cat Day 8. 8. a Black Cat Appreciation Day 17. 8. ... ať to je komplet :lol:

A pro Pandu a jeho karty tu je - 28. 12. Card Playing Day
Ravennka

Příspěvekod shalom3 » 4. říjen 2015 11:34

Bananaboy píše:
Ravennka píše:Já se tedy optám polopatě - proč není jednoduší ten reinstal? Tam má člověk jistotu, než když cpe další a další "zaručené" programy... =)

Nie každému sa chce celý deň konfigurovať počítač a znovu inštalovať všetky používané programy. ;)

Tohle jsem si zvykla řešit tak, že rozdělím HDD na dva logické disky. Na C dávám operační systém a programy, na D data. Z disku C si (po instalaci operačního systému a konfiguraci včech potřebných programů) pomocí Acronic True udělám disk image a v případě jakéhokoli crashe pak není problém celý systémový disk obnovit během několika minut zpátky. (Ale nevím, jestli to je možné u tabletu, ten neprovozuji).
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Rastislav13 » 5. říjen 2015 09:06

Po zhruba troch mesiacoch aktívneho posielania musím bohužiaľ skonštatovať že fotobanky sú strata času.....samozrejme nečakal som nič mimoriadne, ale zárobok 50 centov je úplná chujo....vina.
Rastislav13

Reputace: 0

Příspěvekod Návštěvník » 5. říjen 2015 09:21

Proc to sem pises? Chlubis se se svym neumetelstvim a neschopnosti? Jdi treba na pokladnu do obchodaku, budes mit vic. Jsou zde i lide, ktere fotobanky dobre uzivi.
Návštěvník

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod old_white_wolf » 5. říjen 2015 09:28

Rastislav13: nebyl by link na portfolio? Jen pro zajímavost.
old_white_wolf

Reputace: +23

Příspěvekod Návštěvník » 5. říjen 2015 09:32

By ma zaujímalo aké si vybudoval portfólio za tie 3 mesiace, keď tam máš 20 obrázkov tak to asi tých 0,5€ môže byť za tri mesice. Ja som na SS od 19.9. a mám cca 22€ + 6-7€ na iných FB. Ja to mám namiesto PC hier, je lepšie sledovať keď ti pribúdajú reálne peniaze, než tie virtuálne ;)
Návštěvník

IP: 31.192.95.2xx

Příspěvekod Bananaboy » 5. říjen 2015 09:49

Rastislav13 píše:Po zhruba troch mesiacoch aktívneho posielania musím bohužiaľ skonštatovať že fotobanky sú strata času.....samozrejme nečakal som nič mimoriadne, ale zárobok 50 centov je úplná chujo....vina.

Začiatky sú ťažké, ale keď vydržíš a budeš sa venovať hlavne najzárobkovejšej fotobanke (spravidla to býva u väčšiny Shutterstock) tak sa to rozbehne. Ostatným fotobankám sa venuj len okrajovo a nahrávaj tam len keď budeš mať tvorivú krízu a nebudeš vedieť čo nové dať na Shutterstock. Teda nie som si istý či si ten slávny Rasťo ktorý išiel okolo sveta za 80 dní, alebo iba jeho menovec, ale ak si to ty, tak by ťa po takom výkone a skúške odvahy a silnej vôle nejaký počiatočný neúspech vo fotobankách nemal len tak odradiť. ;)
Bananaboy

Reputace: +1080

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse