shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Návštěvník » 22. říjen 2015 17:54

Pravda, to jsem si neuvědomil. Tím hůř pro nás... Ještě si vzpomenu jak mne zaměstnavatel nutil retušovat vodoznaky u fotek pro web, aby ušetřil. Takže si nedělám iluze, že to někteří nevyužijí. Na druhou stranu, tenhle typ "kupce" stejně nic nekoupí, když to vždy může nějak ošidit.
Hodnocení: 0
Návštěvník

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Jirik » 22. říjen 2015 19:54

Tak mi připadá, že jednoho krásného dne nám fotobanký oznámí, milý přispěvovatelé, už jsme vám dali dost výdělků a od tohoto data, je vše co jste nám kdy nahráli naše a zdarma. Postupně se tomu ty ceny a zvětšování náhledů bez větších ochran před zneužitím blíží, vč. přeprodávání na partnerských fotobankách za ještě menší provize aj.
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Příspěvekod shalom3 » 22. říjen 2015 20:26

Nevím, já to nějak nechápu. Přijde mi, že tím musí poškodit sami sebe, když dají šanci si ty obrázky jen takhle vzít. To si pak bude kdekdo brát a nebude kupovat, takže to je především jejich ztráta, my z těch peněz máme oproti nim jen minimum.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 23. říjen 2015 07:46

Akcie Shutterstock byla před rokem cca za 70 a teď stojí 28, zatímco Adobe vzrostl z 66 na 90. A i na mém malinkatém portfoliu jsou tyto trendy patrné. Management Shutterstocku má teď myslím dost těžkou hlavu a ve snaze to zvrátit mohou vymyslet ještě ledacos.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Návštěvník » 23. říjen 2015 08:27

Bohuzel vzestup Fotolie zatim nedokaze nahradit propad vsech ostatnich fotobank. Zda se, ze muze vzniknout i cosi velmi podobne monopolu u Adobe a ostatni fotobanky bude cekat uz jen marginalizace, nebo zanik. Pro nas z toho nekouka nic dobreho. Cekam kdy zacne SS tlacit na exkluzivitu dodavatelu tim, ze neexkluzivnim podstatne snizi platby. Potom "odrbe" i ty exkluzivni, tak jako Istock. Nejdriv nam prestali posilat osobni pranicka k vanocum a nakonec nam na....
Návštěvník

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod bludič » 23. říjen 2015 22:56

Už je ten náhľad upravený. Stále je vodoznak nedostatočný (totálne), ale aspoň už ten náhľad nie je taký obrovský.

Oni to niekde na supporte písali, že sa jedná o betu, tak snáď upravia aj vodoznak...
bludič

IP: 91.127.10.1xx

Příspěvekod Lenka » 24. říjen 2015 07:07

Nevím jestli si to s něčím nepletu, ale mám dojem (nikdy jsem to nevyužila) že zrovna na šutru byla donedávna při nahrávání k dispozici lištička, kde se dalo navolit umístění vodoznaku.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod zet » 24. říjen 2015 07:11

To tam snáď stále je, problém je, že pribudol pre zákazníkov veľký náhľadový obrázok, pri ktorom je vodoznak absolútne nedostatočný a dá sa ľahko odstrániť.
zet

IP: 91.127.10.1xx

Příspěvekod Lenka » 24. říjen 2015 08:43

No, ten se dá ale získat leda printscreenem? Je otázka v jaké kvalitě - minimálně na přeprodej by to stačit nemělo.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Ravennka » 24. říjen 2015 08:55

Pravé tlačidlo, uložit obrázek jako 8-) Případně když si zkopírujete url obrázku a otevřete si v novém okně, tak to rozlišení je poměrně dost velké 1 500 x 1 160 px.

Nicméně kdo obrázek chce koupit a mít to OK s licencí, ten ho koupí. Kdo ho ukradne, ukradnul by ho stejně, akorát třeba na googlu někomu jinému... a teď jde o to, jestli bojovat globálně proti krádežím, a nebo nám vadí, že stáhnou zrovna náš obrázek.
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock