PandaWild píše:Jé Bananaboy také máš velrybu na moři. Bude animace v Animer?

Musím sa bez mučenia priznať, že k nakresleniu tej veľryby som bol inšpirovaný práve tvojím filmíkom z Animeru. Zdalo sa mi ako dobrý nápad mať v portfóliu aj
veľrybu. Myslel som, že sa bude dobre predávať ako ilustračná kresba k článkom o zachraňovaní veľrýb. Ale žiaľ, zatiaľ sa ešte moc krát nepredala. Asi v dnešnej dobe už nik nechce zachraňovať veľryby, alebo sú už všetky zachránené.

Ale mám ju ešte len krátko a len na pár fotobankách, takže sa predaje ešte možno rozbehnú.
Animácia v Animeri asi nebude z prostého dôvodu. Ešte som sa s Animerom nenaučil pracovať. Pri nutnosti zvyšovať produkciu vektorov, aby som sa aspoň ako-tak udržal v obrovskej fotobankovej konkurencii a neklesal so zárobkami, nie je na učenie čas. A to mám v pláne sa naučiť pracovať poriadne aj s Blenderom. Tento rok som dal do fotobánk takmer 1000 vektorov. Na budúci rok to bude musieť byť aspoň 1500-2000 kusov. Inak ma konkurencia prevalcuje. Budem musieť nejak dramaticky zmeniť tvorbu alebo stratégiu. Produktivita sa nedá zvyšovať do nekonečna!
Ale ako sa hovorí: "Nikdy nehovor nikdy!" a možno to dopadne tak, že mi u tvorby vektorov dôjde inšpirácia a začnem sa učiť tvoriť videá v Animeri a Blenderi. Všetko ukáže čas.