Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod styna » 25. listopad 2015 20:04

Ahojte,

zrovna si zjišťuju podmínky založení účtu u Mbank. Zatím mi není jasné, jestli bych měla přístup k účtu přes internet? Zjištění zůstatku (zpoplatněného 9Kč) přes bankomat mi nepřijde plnohodnotné

Díky za odpověd.

Tak jsem na to právě narazila :lol: : Účet máte dostupný nejen přes internetové bankovnictví, ale i přes aplikaci v mobilním telefonu nebo tabletu. Využít můžete i obsluhu účtu přes naší mLinku. Pokud si přejete, můžeme vás o operacích na účtu informovat přes SMS (služba SMS push) nebo e-mail...
Hodnocení: 0
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Bananaboy » 25. listopad 2015 20:21

Mám mBank už vyše roka a zatiaľ spokojnosť. Netreba chodiť do banky. Všetko sa dá vybaviť cez internet. Trochu ma hnevá, že dosť často si svojvoľne upravujú pravidlá. Napríklad mBank bola banka s účtom bez poplatkov + tri výbery z bankomatu mesačne zdarma. Potom výbery spoplatnili. Potom dali zase výbery zadarmo, ale iba v prípade, že zákazník platil v obchode kreditkou a minul mesačne určitú sumu. No a momentálne je to myslím tak, že ak neminieš kreditkou aspoň 20 Eur za nákupy, tak ti strhnú mesačne z účtu 1 Euro. Trochu nefér od banky, ktorá bola a mala byť pôvodne úplne bez poplatkov. Ale aj tak je to ešte stále lepšie ako kamenná banka u ktorej som mal účet predtým a poplatky za jeho vedenie boli od 7 do 10 eur mesačne.
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod styna » 25. listopad 2015 20:28

To Bananaboy: Díky za odpověď.

Ještě by mě zajímalo, jestli verifikaci paypal účtu najdu v elektronickém výpise Mbank ten kód pro ověření paypalu, abych se zbavila toho výběrového limitu.
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Ravennka » 25. listopad 2015 20:28

Já od mbanky vzala roha, protože mne úplně vytáčelo, jak snad každý týden měli odstávku, ze super úroku těžký pád na dno... A účet bez poplatků má dneska kde kdo... soukr vyhrála Airka, firemní Fio, spokojenost na obou stranách.
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 25. listopad 2015 20:37

styna píše:Ještě by mě zajímalo, jestli verifikaci paypal účtu najdu v elektronickém výpise Mbank ten kód pro ověření paypalu, abych se zbavila toho výběrového limitu.

Áno všetko nájdeš v administrácii svojho účtu tak, ako by to bolo na papierovom výpise z obyčajnej banky.

Ravennka máš pravdu odstávky majú často ale hlavne v noci a ktorý bežný človek už len používa kartu v noci. :lol: A samozrejme predpokladám, že to robia pre našu bezpečnosť, aby sa nám do účtov nik nenabúral. Možno u vás v Čechách máte lepší výber bezpoplatkových účtov ale pokiaľ viem tak tu na Slovensku som mal ja na výber len mBank a Zuno a to je "prašť jak uhoď". :lol: :D
Bananaboy

Příspěvekod Ravennka » 25. listopad 2015 20:55

Vy nemáte Fio? Teda nevím, jak to funguje na Slovensku, ale v ČR jsou ty běžné věci zdarma (tj. pro mne vedení účtu + pohyb na účtu, placení kartou; víc nevyužiju), ale hlavně - Fio má propojení s PayU, takže si jenom cvaknu někde on-line tenhle způsob platby, odkliknu v bankovnictví a zaplaceno, hotovo =)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod sedmicka7a » 25. listopad 2015 21:08

Ravennka píše:v ČR jsou ty běžné věci zdarma (tj. pro mne vedení účtu + pohyb na účtu, placení kartou), ale hlavně - propojení s PayU, takže si jenom cvaknu někde on-line tenhle způsob platby, odkliknu v bankovnictví a zaplaceno, hotovo =)

U mě to vyhrála Equa, má to samé a jde s ní platit i Aliexpress, atp. zdarma :) a je k ní spořící účet z kterého si kdykoli můžete poslat peníze a pokud není víkend, tak je máte do druhého dne. A nevím jak teď, ale před dvěmi roky dávaly 500 Kč jako dárek při založení.
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod Bananaboy » 26. listopad 2015 19:39

Tak to nám ten Thanksgiving dnes zase pekne zamával s predajmi. Ale čakal som len okolo 30% menej predajov a nie až 50%!
Bananaboy

Příspěvekod Návštěvník » 26. listopad 2015 19:53

Ono, už není poslední dobou moc poznat, co je svátek a co běžný výkyv směrem k pr..., kam Shutterstock a mnohé další fotobanky míří... :roll:
Návštěvník

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Anika » 26. listopad 2015 20:03

Asi to bude znát i zítra, co? Takový dvojnásobný víkend. Taky dneska pozoruju pokles, ale zas takové drama to není.
Anika

Reputace: +248

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse