Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod shalom3 » 30. listopad 2015 13:31

vikinek píše:Koukám že se už na obrázek podívalo 30 lidí ale jen dva napsali co s tím. :D

Inu, to je jasné. Někteří jsou zřejmě stejného názoru, který již byl řečen a někteří třeba nemají, co by k tomu řekli. Buď rád, dvě odpovědi snad stačí, jinak bys nedělal nic jiného, než četl....četl....
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Bananaboy » 30. listopad 2015 13:34

vikinek píše:Koukám že se už na obrázek podívalo 30 lidí ale jen dva napsali co s tím. :D

No čo s tým? Facebook a Youtube ikonu dať preč a poslať im to znovu. ;)
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod vikinek » 30. listopad 2015 13:47

Dík za rady už sem to odstranil všechno tak už s tím nebude problém. Vyzkouším to tam poslat a uvidíme.

Jinak sem si pořídil Ilustrátor a řeknu vám sem z něj úplně pitomý nemohu tam najít ani kolečko trojúhelník a nejde mě to přibližovat kolečkem a to prostředí mě vůbec nesedí jak vtom můžete malovat to nevím zlatý corel. :D
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod styna » 30. listopad 2015 15:20

Ahojte všichni,
poradíte mi pls odkud kam jde těch 50 Kč při ověřování Paypal účtu? Jestli jsem to pochopila, tak je z Paypalu pošlou na bankovní účet a pak je stáhnou zpět.

Jde mi o to, jestli vkládat k Mbank nějakou částku nebo to není nutné.

After you click Continue, we'll charge the card 50.00 CZK (or equivalent in other currency) to make sure it's yours. We'll refund the money into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card (check your card history, find the charge, log in to your PayPal account and enter the 4-digit code that appears next to the charge).

Díky za odpověď
styna

Reputace: +40

Příspěvekod maka » 30. listopad 2015 15:56

U mě to dřív bylo tak, že jsem ze svého bankovního účtu poslal na paypal a tam mi zůstaly...
maka

Příspěvekod pondělí » 30. listopad 2015 16:36

Z Paypalu přijde žádost na mBank na 50 Kč. Z mBank se to zašle elektronicky na Paypal a tam se to objeví jako příjem. Tím je účet potvrzen.
pondělí

IP: 46.135.37.2xx

Příspěvekod Bananaboy » 30. listopad 2015 18:15

vikinek píše:Jinak sem si pořídil Ilustrátor a řeknu vám sem z něj úplně pitomý nemohu tam najít ani kolečko trojúhelník a nejde mě to přibližovat kolečkem a to prostředí mě vůbec nesedí jak vtom můžete malovat to nevím zlatý corel. :D

My by sme zase nevedeli kresliť v Coreli. ;) Ja som to pred pár rokmi skúšal a nedalo sa tam nič poriadne nakresliť. Zlatý Illustrator. :D

Inak k tým tvojim pripomienkam. Koliesko (kružnica) sa v Illustratore kreslí tak, že si vyberieš nástroj "Ellipse Tool" a počas kreslenia elipsy stlačíš "Shift" a tým nakreslíš presný kruh.
Trojuhoľník nakreslíš tak, že si vyberieš nástroj "Polygon Tool" a počas kreslenia mnohouholníka stláčaš šípku hore alebo dole na klávesnici podľa toho, koľko uhlov chceš mať.

Približovať kolieskom myši sa dá, keď stlačíš na klávesnici klávesu "Alt" a držíš ju stlačenú počas približovania. ;)
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Anika » 30. listopad 2015 18:46

vikinek píše:Jinak sem si pořídil Ilustrátor a řeknu vám sem z něj úplně pitomý nemohu tam najít ani kolečko trojúhelník a nejde mě to přibližovat kolečkem a to prostředí mě vůbec nesedí jak vtom můžete malovat to nevím zlatý corel. :D

Tlačítkem F1 si otevři obsáhlou nápovědu v češtině, tam najdeš všechno potřebné. Ilustrátor není úplně snadný na to, naučit se s ním pracovat. Když jsem přecházela z inkscape, trvalo mi to cca 14 dní, než jsem si zvykla, a i potom jsem často musela googlit a procházet nápovědu.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod vikinek » 30. listopad 2015 19:00

Díky za rady k Ilustrátoru ještě sem ho úplně nezavrhl tak si sním pohraji ale je to pro mě opravdu strašně nezvyklé a obtížné vůbec něco najít natož to používat já vím že jde o zvyk a o to se v něm naučit pracovat ale jak je člověk zvyklý na jiný program tak je to fakt hodně těžký.
vikinek

Příspěvekod sedmicka7a » 30. listopad 2015 19:09

sedmicka7a píše:Na SS se mi za listopad zatím nic neprodalo :oops: , takhle blbý měsíc na SS jsem ještě neměla :? , doufám, že se tam ještě něco prodá. :roll:

Tak včerejší single other (za 2 dolary) zachránila SS od úplného propadáku za listopad. Opravdu se vyplatí postěžovat si :lol: .
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse