Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod středa » 2. prosinec 2015 08:46

Noví schválení přispěvatelé jsou na Shutterstocku obvykle jako začínající preferováni a ve vyhledávání umístěna jejich tvorba na předních pozicích.
Hodnocení: 0
středa

IP: 46.135.149.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 2. prosinec 2015 09:24

středa píše:Noví schválení přispěvatelé jsou na Shutterstocku obvykle jako začínající preferováni a ve vyhledávání umístěna jejich tvorba na předních pozicích.

No ty abys do toho nekápnul trochu jedu. Náhodou, abys věděl, když před časem (po dvou letech snažení) konečně vzali mě, tak se žádná podpora nekonala, a fotky, který jsem přidala v první dávce se začínaj prodávat až teď. :-D A vikínkovo dílo JE jedinečný, klidně to můžu tvrdit, páč jsem si ho našla a vím co tam má. :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod vikinek » 2. prosinec 2015 09:52

Lenka píše:
středa píše:Noví schválení přispěvatelé jsou na Shutterstocku obvykle jako začínající preferováni a ve vyhledávání umístěna jejich tvorba na předních pozicích.

No ty abys do toho nekápnul trochu jedu. Náhodou, abys věděl, když před časem (po dvou letech snažení) konečně vzali mě, tak se žádná podpora nekonala, a fotky, který jsem přidala v první dávce se začínaj prodávat až teď. :-D A vikínkovo dílo JE jedinečný, klidně to můžu tvrdit, páč jsem si ho našla a vím co tam má. :-D

Leni dík každý děláme co umíme. Já sem teď narychlo spíchnul toho Mikuláše a udělám ho jako omalovánku to by se ještě mohlo prodat jak ho dodělám tak ho sem dám na ukázku.
vikinek

Příspěvekod návštěvnice » 2. prosinec 2015 10:50

Lenka píše:

No ty abys do toho nekápnul trochu jedu.

Takový malý domácí plivník je to :) naštěstí tu z něj už má každý srandu... A Vikinkovi velká gratulace, první prodej vždy potěší!
návštěvnice

IP: 109.231.160.xx

Příspěvekod vikinek » 2. prosinec 2015 11:07

Návštěvnice děkuji. Teď sem hodím toho Mikuláše 15 minut práce bude to samozřejmě omalovánka a samozřejmě k němu pak přimaluji čertíka a andílka a postavím je ke kostelíčku ale nato je asi rok času.
Přílohy
Mikulas.jpg
Mikulas.jpg (53.1 KiB) Zobrazeno 2153 krát
vikinek

Příspěvekod návštěvnice » 2. prosinec 2015 11:24

Má to ještě nějaké mouchy, ale určitě se za nějaký čas vypracuješ k dokonalosti.
návštěvnice

IP: 46.135.149.xx

Příspěvekod vikinek » 2. prosinec 2015 11:30

návštěvnice píše:Má to ještě nějaké mouchy, ale určitě se za nějaký čas vypracuješ k dokonalosti.

Jaké mouchy tak porad potřebuji vědět co mám zlepšovat hihihi když to nevím tak vím kulové co mám opravit. Já vím že bych si s tím mohl víc vyhrát ale je to jen taková rychlovka už je stejně na Mikuláše pozdě.
vikinek

Příspěvekod knutt » 2. prosinec 2015 11:34

No,bohužel má Středa pravdu.Pamutuji si, jaký to byl pád ve výdělcích po třech měsících a bylo třeba hodně zvětšit portfolium abych se na takový výdělek zase dostal.Je třeba tam dostat za první měsíce co nejvíc kvalitních věcí, které se dostanou ve vyhledávání hodně vysoko aby propad po době hájení nebyl tak velký ;)
knutt

IP: 81.200.57.1xx

Příspěvekod Ravennka » 2. prosinec 2015 12:35

vikinek> já bych ho jinak vybarvila... takhle mi to přijde, bez urážky, jak když sis stáhnul omalovánku (ten obrys) do malování a tam ho vybarvil...
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod PandaWild » 2. prosinec 2015 12:45

Ty barvy totiž tak úplně nesedí s tím co vikinek posílá do fotobank, protože obrázek obsahuje barevný profil pro CMYK, ale prohlížeč ho neimportuje a zobrazuje jiné RGB barvy. Ve skutečnosti ty barvy nejsou tak křiklavé.
PandaWild

Reputace: +2006

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse