| Hodnocení: 0 |
středa píše:Noví schválení přispěvatelé jsou na Shutterstocku obvykle jako začínající preferováni a ve vyhledávání umístěna jejich tvorba na předních pozicích.
Lenka píše:středa píše:Noví schválení přispěvatelé jsou na Shutterstocku obvykle jako začínající preferováni a ve vyhledávání umístěna jejich tvorba na předních pozicích.
No ty abys do toho nekápnul trochu jedu. Náhodou, abys věděl, když před časem (po dvou letech snažení) konečně vzali mě, tak se žádná podpora nekonala, a fotky, který jsem přidala v první dávce se začínaj prodávat až teď.A vikínkovo dílo JE jedinečný, klidně to můžu tvrdit, páč jsem si ho našla a vím co tam má.
Lenka píše:středa píše:Noví schválení přispěvatelé jsou na Shutterstocku obvykle jako začínající preferováni a ve vyhledávání umístěna jejich tvorba na předních pozicích.
No ty abys do toho nekápnul trochu jedu.
návštěvnice píše:Má to ještě nějaké mouchy, ale určitě se za nějaký čas vypracuješ k dokonalosti.
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.