Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod PandaWild » 22. prosinec 2015 23:47

Inspirovat se na fotoarabia.
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 23. prosinec 2015 00:33

Tak to vezmi přes Turecko - Čechů tam moc nemají, určitě tě přijmou. Můžeš tam pak dělat i celkem sledovaná videa.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod thor83 » 23. prosinec 2015 00:46

Tak jasný říkám že vectory sou pasé ale animací mnoho není.

to Shalom no nevím já sem kulturně otevřený ledas čemu četl sem gítu a třebas pár věcí od dalajlámi a myslím si že ten budhismus nebo hinduismus je mi kolikrát bližší než nějakej náš post komunistickej kapitalismus.Korán sem nečetl ale nemyslím si že by to mělo být pro normálního člověka cizí to je problém v tom jací sou češi chytrý jak opice malý jako blechy.když něco neznám tak to chcu poznat :roll: a pak si udělám obrázek a hodím to na Fb

https://www.youtube.com/watch?v=2YplQka7wXw něco v tomto smyslu mám už udělané podsvícení stíny atd měsíc rotaci ale chtěl bych toho nasekat víc no ale jak řikám v češtině něco najít to leda do knihovny.Hlavně že dělám zahradníka na vysoký škole .-P

pro ně by bylo dobrý nějaký caligrafický videa
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod Lenka » 23. prosinec 2015 08:57

thor83: Také jsem s tou myšlenkou koketovala, ale při vědomí, že oni celej život nic jinýho, než kaligrafii, nekreslí (vše ostatní je víceméně tabu), bude to dost náročná klientela. Nicméně tvoje cílovka by mohly bejt například evropský manželky muslimů, nuděj se, maj prachy a přístup k internetu, a západní zkaženej vkus :-D
Osobně vidím jako perspektivnější např. korejský trh, japonský trh.

Shalom3 co přesně rozumíš pojmem "naše myšlení"? :-D

Osobně si myslím, že snaha muslimům prodávat, místo kupovat od nich, je velmi vlastenecká, ať už se tím rozumí cokoli. Otázka zní, jestli to bude fungovat. Doporučuju zaměřit se spíš na místa, kde se kultury stýkají a přelévají, například takový jarní svátek Nowruz, který je obdobou nového roku, a slaví se na velké části východní polokoule napříč kulturami, má na fotobankách poměrně slabé zastoupení i ve vektoru. Jistě najdeš i další společná témata.

Pokoušet se vyrábět halal certifikáty, když neumíš arabsky, ani nemáš v rodině žádného konzultanta, který by tě upozornil na případné přešlapy, do toho bych teda nešla. :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod PandaWild » 23. prosinec 2015 09:04

Na klikiháky může být dobrý Google Translator, jen je nebezpečí že člověk napíše "Pane vy jste vůl" ani neví jak. :-)

مرحبا كيف حالك؟
PandaWild

Příspěvekod Lenka » 23. prosinec 2015 09:08

PandaWild píše:Na klikiháky může být dobrý Google Translator, jen je nebezpečí že člověk napíše "Pane vy jste vůl" ani neví jak. :-)

مرحبا كيف حالك؟

Potíž je v tom, že když to napíšeš francouzsky, prostě to nikdo nekoupí, nebo to někdo koupí svému oblíbenému učiteli či úředníkovi. Když to napíšeš arabsky, může se ti stát, že se druhej den probudíš, a zjistíš, že ti přes noc někdo uříznul hlavu. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod PandaWild » 23. prosinec 2015 09:15

Lenka píše:...že se druhej den probudíš, a zjistíš, že ti přes noc někdo uříznul hlavu. :lol:
A to fakt může otrávit celý den.
PandaWild

Příspěvekod Lenka » 23. prosinec 2015 09:50

Což mě přivedlo na ďábelský nápad: náhodný generátor arabštiny. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Ravennka » 23. prosinec 2015 10:38

Ďábelský - jako že za něj skončíš v pekle? :twisted:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod vikinek » 23. prosinec 2015 11:03

No já nevím ale já sem se probojoval na Arabský trh úplně v pohodě a mohu vám říct že tamnější ceny sou úplně někde jinde než na tech Amerických fotobankach za obrázek 4000x4000 300 dpi je 96 dolaru což o proti SS 25 centu za ten samý obrázek je směšná částka. Takže podle mě není tak špatné se orientovat na Arabské státy a mimo jiné ty mé prošlapané koberce (pozadí) se právě na SS nejvíc prodávají právě tam v Arabských zemí ještě za tu krátkou bobu co tam jsem sem nezaznamenal že by si to koupil American. Všechno kupuje jen jižní Amerika a nebo Arábie sem tam Japonsko a Idie. Ale ono taky strašně záleží na tom co vlastně vyrábíte a pro jaký trh je to určeno je jasný že Arab si nekoupí Mikuláše ale raději si koupí nový vzor na koberec protože to ho živí. Takže Thore nezoufej a zkus se prosadit i ty na Arabském území jen budeš mít velmi těžké se trefit do jejich stylu.

Marhaba je čestný pozdrav spolupráce aspoň tak mi to píší. :D :D :D
vikinek

Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse