Nebo ještě jiná zhýralost.Lenka píše:Což mě přivedlo na ďábelský nápad: náhodný generátor arabštiny.
Nebo ještě jiná zhýralost.Lenka píše:Což mě přivedlo na ďábelský nápad: náhodný generátor arabštiny.
| Hodnocení: 0 |
vikinek píše:No já nevím ale já sem se probojoval na Arabský trh úplně v pohodě a mohu vám říct že tamnější ceny sou úplně někde jinde než na tech Amerických fotobankach za obrázek 4000x4000 300 dpi je 96 dolaru což o proti SS 25 centu za ten samý obrázek je směšná částka.
PandaWild píše:Takhle například vypadá část licenčního textu z Windows přeložená Googlem.
thor83 píše:ten kaleidoskop to vypadá hezky a přitom taková blbost .-))
tak tohle mi nepřijde moc arabský
http://www.fotoarabia.com/en/stock-photo/4787/pigeon-in-souq-waqif
Bananaboy píše:Vikínku a už si na tej Fotoarábii aj niečo za tých 96 dolárov predal? Alebo sa bavíme stále len v teoretickej rovine?
CaptureLight píše:Jen bych doplnil pro ty, kteří to tam chtějí zkusit.Berou fotky z celého světa, pokud je na nich jakákoliv tématika, která má něco společného s jejich kulturou (např.minaret v Lednici, Alhambra ve Španělsku, architektura v Egyptě, Tunisku atd.). Je toho po světě docela dost.
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.