Anika píše:Včera jeden prodej za 0.70, to je teda dáreček
myslím na dreamstime, jinde sem tam něco přistálo
Anika píše:Včera jeden prodej za 0.70, to je teda dáreček
| Hodnocení: 0 |
vikinek píše:Je tu někdo kdo nahrává na mostphotos.com pokud ano potřeboval bych poradit jak zjistím že mám foto nahrané v pořádku? Právě sem zjistil že se tam suprově nahrává během hodinky 500 obrázku což je paráda.
vikinek píše:Je tu někdo kdo nahrává na mostphotos.com pokud ano potřeboval bych poradit jak zjistím že mám foto nahrané v pořádku? Právě sem zjistil že se tam suprově nahrává během hodinky 500 obrázku což je paráda.
CaptureLight píše:vikinek píše:Je tu někdo kdo nahrává na mostphotos.com pokud ano potřeboval bych poradit jak zjistím že mám foto nahrané v pořádku? Právě sem zjistil že se tam suprově nahrává během hodinky 500 obrázku což je paráda.
Tedy bych doporučil,fotobance Mostphotos se vyhnout a začít od těch nejlepších fotobank a postupovat směrem dolů (viz.sloupec vpravo).
Bananaboy píše:Idem sa sem trochu posťažovať. Možno to opäť pomôže.![]()
Dnešný deň už hodne pokročil a ešte stále nemám ani jeden predaj a zase hrozí potupná nula. Zaujímavé, že na Štedrý deň bolo 9 predajov, včera 5 a dnes, keď sa Vianoce už končia, tak ešte žiadny predaj. Tak šup... šup... magická sila fóra pomôž mi a predaj niečo.![]()
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.