Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Anika » 26. prosinec 2015 13:22

Anika píše:Včera jeden prodej za 0.70, to je teda dáreček :lol:

myslím na dreamstime, jinde sem tam něco přistálo :)
Hodnocení: 0
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod vikinek » 26. prosinec 2015 15:33

Je tu někdo kdo nahrává na mostphotos.com pokud ano potřeboval bych poradit jak zjistím že mám foto nahrané v pořádku? Právě sem zjistil že se tam suprově nahrává během hodinky 500 obrázku což je paráda.
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod CaptureLight » 26. prosinec 2015 16:13

vikinek píše:Je tu někdo kdo nahrává na mostphotos.com pokud ano potřeboval bych poradit jak zjistím že mám foto nahrané v pořádku? Právě sem zjistil že se tam suprově nahrává během hodinky 500 obrázku což je paráda.

Důležité je, aby to šlo nejen dovnitř, ale i ven. Myslím, že i ostatní tu potvrdí, že Mostphotos je pouze jednosměrná fotobanka. (prodeje v řádu jednotek eur za měsíc nejsou brány jako prodeje).
CaptureLight

Reputace: +60

Příspěvekod CaptureLight » 26. prosinec 2015 16:16

vikinek píše:Je tu někdo kdo nahrává na mostphotos.com pokud ano potřeboval bych poradit jak zjistím že mám foto nahrané v pořádku? Právě sem zjistil že se tam suprově nahrává během hodinky 500 obrázku což je paráda.

Tedy bych doporučil,fotobance Mostphotos se vyhnout a začít od těch nejlepších fotobank a postupovat směrem dolů (viz.sloupec vpravo).
CaptureLight

Reputace: +60

Příspěvekod AdrianR » 26. prosinec 2015 16:35

Zdravím všetkých. Som tu nový a dnes práve nahrávam svoje fotografie na Shutterstock, Dreamstime, Fotolia a Fotoarabia. Na Dreamstime som v máji uploadol 3 fotografie a za ten čas sa jedna predala za 2$.
AdrianR

Příspěvekod vikinek » 26. prosinec 2015 16:39

CaptureLight píše:

Tedy bych doporučil,fotobance Mostphotos se vyhnout a začít od těch nejlepších fotobank a postupovat směrem dolů (viz.sloupec vpravo).

Jojo to sem už udělal ty banky jen tam nejde na ně nahrát takové množství během chvilky. Sem nahrával na bigstockphoto dal sem tam 70 fotek a měl sem dost po jedné to tam strkat každou fotku přepisovat.
vikinek

Příspěvekod Bananaboy » 26. prosinec 2015 16:46

Idem sa sem trochu posťažovať. Možno to opäť pomôže. ;)
Dnešný deň už hodne pokročil a ešte stále nemám ani jeden predaj a zase hrozí potupná nula. Zaujímavé, že na Štedrý deň bolo 9 predajov, včera 5 a dnes, keď sa Vianoce už končia, tak ešte žiadny predaj. Tak šup... šup... magická sila fóra pomôž mi a predaj niečo. :D :lol:
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod shalom3 » 26. prosinec 2015 17:16

Je to tak, prodeje naprosto zanedbatelné. Vypadá to, že tedy národy, které neslaví vánoce, nejsou právě naše cílová skupina.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Bananaboy » 26. prosinec 2015 17:21

Dnes je úplne smrteľná kombinácia najslabšieho dňa v týždni (sobota) + Vianoce a podľa toho to aj tak vyzerá. :(
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Anika » 26. prosinec 2015 17:26

Bananaboy píše:Idem sa sem trochu posťažovať. Možno to opäť pomôže. ;)
Dnešný deň už hodne pokročil a ešte stále nemám ani jeden predaj a zase hrozí potupná nula. Zaujímavé, že na Štedrý deň bolo 9 predajov, včera 5 a dnes, keď sa Vianoce už končia, tak ešte žiadny predaj. Tak šup... šup... magická sila fóra pomôž mi a predaj niečo. :D :lol:

Já mám dva prodeje, tak mě potupná nula už nehrozí, možná na Nový rok. Máš pravdu, že Vánoce plus sobota je ta nejhorší možná kombinace. Tak snad stěžování zabere:)
Anika

Reputace: +248

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse