Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod PandaWild » 23. prosinec 2015 11:11

Lenka píše:Což mě přivedlo na ďábelský nápad: náhodný generátor arabštiny. :lol:
Nebo ještě jiná zhýralost. :-) Arabština je plná obloučků a kudrlinek, což se krásně hodí do generátoru ornamentálních kaleidoskopů TexiGen. Takhle například vypadá část licenčního textu z Windows přeložená Googlem. :-)

arabic.jpg
arabic.jpg (83.32 KiB) Zobrazeno 2164 krát
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Ravennka » 23. prosinec 2015 11:37

vikinek píše:No já nevím ale já sem se probojoval na Arabský trh úplně v pohodě a mohu vám říct že tamnější ceny sou úplně někde jinde než na tech Amerických fotobankach za obrázek 4000x4000 300 dpi je 96 dolaru což o proti SS 25 centu za ten samý obrázek je směšná částka.

Pochlap se, kde prodáváš za $96... my ostatní tam taky rádi budeme za tyhle ceny prodávat ;) (a slavnostně slibuji, že vzor na koberec dělat nebudu, abych Ti nedělala konkurenci ;))

PandaWild píše:Takhle například vypadá část licenčního textu z Windows přeložená Googlem. :-)

Made my day :lol:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod vikinek » 23. prosinec 2015 12:20

Ravennka myslím s tím co máš se tam asi neprosadíš berou jen fotky a to focené jen po Arabských zemí já ty mé vzory musím předělávat na fotky a pak není poznat že to není vyfoceno tam u nich. Je to normální fotobanka ale jen jakoby pro ně jen mají cestovatelé možnost tam nahrát své fotky s cest po Arabských zemí aspoň tak nějak to mají tam napsáno. Kreslené obrázky vůbec neberou Prahu a přírodu kde není kde není jejich specifická krajina taky ne. Proto tam naši lidi nejsou moc zastoupeni ale pro přehled sem dávám foto z mého učtu že opravdu dávají ty peníze za obrázek tak jak sem psal.
Přílohy
Bez názvu – 1.jpg
Bez názvu – 1.jpg (66.35 KiB) Zobrazeno 2134 krát
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod thor83 » 23. prosinec 2015 12:23

ten kaleidoskop to vypadá hezky a přitom taková blbost .-))

tak tohle mi nepřijde moc arabský
http://www.fotoarabia.com/en/stock-photo/4787/pigeon-in-souq-waqif
[URL=https://matchnow.info]Supreme Сasual Dating[/URL]
thor83

Reputace: +37

Příspěvekod vikinek » 23. prosinec 2015 12:28

thor83 píše:ten kaleidoskop to vypadá hezky a přitom taková blbost .-))

tak tohle mi nepřijde moc arabský
http://www.fotoarabia.com/en/stock-photo/4787/pigeon-in-souq-waqif

Nojo holuby sou všude a nebo je to nějaký chytrák co se mu podařilo nad nimi vyhrát. :D :D :D
Sem tam by se tam asi dala protlačit nějaká fotka. Ale moc toho asi nebude.
Araby sou nato moc hrdí a když se podíváš tak ty kuly čučí z baráku což je typické pro ně a je to od jednoho fotografa.
vikinek

Příspěvekod Bananaboy » 23. prosinec 2015 12:48

Vikínku a už si na tej Fotoarábii aj niečo za tých 96 dolárov predal? Alebo sa bavíme stále len v teoretickej rovine? :lol:
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod vikinek » 23. prosinec 2015 13:07

Bananaboy píše:Vikínku a už si na tej Fotoarábii aj niečo za tých 96 dolárov predal? Alebo sa bavíme stále len v teoretickej rovine? :lol:

My se bavíme o tom že sem se tam prosadil tím že mě přijali mé prošlapané koberce a ještě mě napsali abych nahrál více fotek. Hele ty přeci víš že teprve začínám sem na bankách teprve 18 dní nebo už 20 a na Arabii sem velmi krátce takže zatím žádný prodej ale pokud tam prodej je tak za ty peníze co sem dal fotku. Myslím že když prodáš dvě fotky za měsíc tak na tom budu lip jak na ss kde mám aji 19 prodejů za den. No a kdyby se dařilo ještě víc tak jen lip určitě vás budu informovat jak se ty prošlapané peršany prodávají. :D :D :D
vikinek

Příspěvekod CaptureLight » 23. prosinec 2015 13:41

Jen bych doplnil pro ty, kteří to tam chtějí zkusit.Berou fotky z celého světa, pokud je na nich jakákoliv tématika, která má něco společného s jejich kulturou (např.minaret v Lednici, Alhambra ve Španělsku, architektura v Egyptě, Tunisku atd.). Je toho po světě docela dost.
CaptureLight

Reputace: +60

Příspěvekod vikinek » 23. prosinec 2015 14:03

CaptureLight píše:Jen bych doplnil pro ty, kteří to tam chtějí zkusit.Berou fotky z celého světa, pokud je na nich jakákoliv tématika, která má něco společného s jejich kulturou (např.minaret v Lednici, Alhambra ve Španělsku, architektura v Egyptě, Tunisku atd.). Je toho po světě docela dost.

Díky za doplnění informací a pravě proto že berou jen to co má něco společného s jejich kulturou je docela těžké se tam prosadit pokud nemá člověk haldu kvalitních fotek z dovolené po těch zemích.
vikinek

Příspěvekod Jirik » 23. prosinec 2015 14:51

Tak tu Fotoarabii asi také časem zkusím, dělám seamless tapety, tak by se snad něco v Arabském stylu u mne našlo... (Nějaké zkušenosti s registrací a korespondencí od někoho, kdo tam už je registrovaný by se hodilo, díky)
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse