Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Lenka » 16. leden 2016 12:18

Původem možná, ale dává se hodně v Rusku. A Lebeda nemusí bejt kytka, ale labuť. :lol:
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod sedmicka7a » 16. leden 2016 15:57

proč ty malby nenahráváš i na SS? Myslím, že by se dost prodávaly? Jakou technikou je to dělané? A prodalo se ti na Fineartu už něco? :) :) :)
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod vikinek » 16. leden 2016 17:04

sedmicka7a píše:proč ty malby nenahráváš i na SS? Myslím, že by se dost prodávaly? Jakou technikou je to dělané? A prodalo se ti na Fineartu už něco? :) :) :)

Sice si nenapsala koho se ptáš ale asi je to na mě pokud ne tak sorry. Odpovím ti nato asi tahle, na SS takové věci nemají co dělat protože SS je ryze komerčního zaměření a umění tam moc lidí asi nehledá nehledě nato že já nehodlám prodávat své umění za 25 centu. Amerika je úplně jiná banka a tam lidi opravdu hledají umění pomáhají si linkují tvé obrazy po celém světě dohazují si kšefty chválí ti obrazy a je to úplně něco jiného než třeba na SS, Ale má to háček musí se jim to opravdu líbit. Já tam jsem teprve 10 dní co sem tam nahrál první fotku a mám jak si tam mohla vidět 99 lidi co mě sleduje má v oblíbených a po světě propaguje a to je tam veliký úspěch a návštěv tam mám za těch 10dní, 1157 lidí co se koukali na moje obrazy. Jsou tam 3 druhy prodeje jeden co prodává ta banka druhy že tam prodáváš originály těch obrazu a pak můžeš prodávat všechno co tam máš soukromě pokud si tam koukla co tam mám napsané tak si mohla vidět že tam mám všechno to co potřebuji k soukromému prodeji. Dával sem to tam před dvěma dny a dnes mi přišel už první email na jeden obraz kde jsme se dohodli na 1300 dolarech což není nijak špatná cena a právě na něm makám. Technika je snadná návrh podle fotky v Photoshopu a pak už jen štětec tempery arabská guma plátno a chuť s toho udělat obraz. Myslím že sem ti zodpověděl všechny otázky a jdu zase makat.
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 16. leden 2016 17:29

Vikínku ty si teda poriadny frajer. Včera 144 lietajúcich kobercov nejakému Alladinovi :lol: a dnes obraz na FAA za 1300 USD. Asi robím niečo zle, keď som na FAA 6 rokov a predal som tam len 3 printy za 90 USD. :lol: :D
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod Lenka » 16. leden 2016 17:39

Bananaboy píše:Vikínku ty si teda poriadny frajer. Včera 144 lietajúcich kobercov nejakému Alladinovi :lol: a dnes obraz na FAA za 1300 USD. Asi robím niečo zle, keď som na FAA 6 rokov a predal som tam len 3 printy za 90 USD. :lol: :D

Bananaboy: Drzý čelo lepší, než poplužní dvůr. Vikinek si zjevně neláme hlavu s psychologickým profilem zákazníka a cpe mu to horem dolem, dokud zákazník neuvěří, že když je toho nejvíc, tak to nutně musí bejt majnstrým. Američani jsou prej k tomuhle typu ovlivňování zvlášť náchylný. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod Bananaboy » 16. leden 2016 17:50

Panečku ale práve som zistil, že ma na FineArtAmerica sledujú manželia Scott Burdick a Susan Lyon, čo sú špičkoví americkí umelci, ktorí sú pre mňa maliarske vzory a kvalite ich prác by som sa chcel niekedy v živote aspoň čiastočne priblížiť. To je pre mňa preveliká pocta, že si ma pridali medzi sledujúcich.
Fujtajbl ešte šťastie, že tam nemám aj ten falzifikát Burdickovho obrazu, ktorý som si cvične namaľoval. Ten by mi teda dal! :lol: :lol:
Bananaboy

Příspěvekod Lenka » 16. leden 2016 17:53

Tady vidíš, jak je svět mrňavej. Pak si má jeden zachovat tvůrčí svobodu, když ho furt někdo fízluje. A bez fízlování zase nic neprodáš. Fujtajbl! :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod vikinek » 16. leden 2016 18:58

Bananaboy píše:Vikínku ty si teda poriadny frajer. Včera 144 lietajúcich kobercov nejakému Alladinovi :lol: a dnes obraz na FAA za 1300 USD. Asi robím niečo zle, keď som na FAA 6 rokov a predal som tam len 3 printy za 90 USD. :lol: :D

No s tím Jánošíkem co tam máš za 1000 dolaru toho moc nevytrhneš a při pár fotek bez aktivity asi taky moc ne možná kdyby si tam nastrkal aspoň těch 600 obrazů jak mám já udělal si reklamu a prodával soukromě tak by to jistě nebylo 3 prodeje za 6 let. Když se tam podíváš tak máš jen za 6 let 6 lidi co tě sleduje já mám za 10 dni právě naskočila rovna 100 lidí a to je obrovský rozdíl. Pokud to nevíš tak ty lidi tě propaguji tím že tě posílají všude možně svým přátelům a jiným co zase sleduji je a tím se to rychle šíří. A ještě ti něco řeknu ten obraz co si objednali tak si to objednali umělci co to chtějí dat jako dárek jinému umělci co se mu strašně líbí mé obrazy. Takže maluji jeho portrét. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Takže zaplať si banku nastrkej tam obrazy a věnuj se tomu aktivně a uvidíš že budeš taky brzo prodávat. A navíc komunikace s těmi lidmi mi rozšířila další možnosti prodeje přímo na jejich stránkách takže sem jen za dnešek dostal už tři nabídky abych své obrazy prodával u nich což potěší. Ono hodit tam 25 obrázku a čekat velké prodeje asi není dost možný a to musíš uznat i ty sám a ty to tak děláš takže si lehko můžeš odpovědět na to jestli to děláš špatně nebo ne. Ale mě se zdá ta banka dobrá a přesně něco takového sem hledal libí se mě tam to že je tam tolik možností prodeje, to že tam dáš odkaz na svůj blog těm lidem neřekne že si to mohou u tebe koupit to tam musíš přímo napsat jak mám já ty lidi si řeknou že na tom blogu máš to samí tak tam ani nejdou. A ještě něco ti povím kdybys aspoň trochu sledoval co prodávají ty lidi tak bys viděl že sou tam lidi co není den aby něco neprodali takže to je vlastně takový důkaz toho že sou tam lidi co prodávají pořad něco akorát s tím rozdílem že tam dostávají za obrázek jak ty 30 dolaru a víš a Panda ti to může taky potvrdit sledujeme to spolu. :D :D :D
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 16. leden 2016 19:04

vikinek píše:Dával sem to tam před dvěma dny a dnes mi přišel už první email na jeden obraz kde jsme se dohodli na 1300 dolarech což není nijak špatná cena a právě na něm makám. Technika je snadná návrh podle fotky v Photoshopu a pak už jen štětec tempery arabská guma plátno a chuť s toho udělat obraz. Myslím že sem ti zodpověděl všechny otázky a jdu zase makat.

Hele ty se nezdáš, moc se mi líbí tvůj přístup k problému - nestavíš sám sobě žádné bariéry. Rozumím tomu dobře, že to uděláš z fotky ve photoshopu, nahraješ a když bude chtít někdo originál, tak mu ho vyrobíš na plátno?
Podívej se na tento plugin: http://www.topazlabs.com/impression?hr=AoE7g Stojí sice pár peněz, ale je dost dobrý a na tohle přímo dělaný. Můžeš si ho vyzkoušet na 30 dní zdarma. Když se zaregistruješ přes tenhle link, měl bys dostat 20 dolarů slevu - a já taky.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Bananaboy » 16. leden 2016 19:29

Vikínku ale ja som to myslel zo srandy. :lol: :D
Je mi úplne jasné, že s 29 obrázkami tam žiadny zázrak nemôžem očakávať. Práveže obdivujem akú kariéru si tam stihol spraviť za taký krátky čas. Je to super. To mi skôr pripadá ako keby si tam bol ty tých 6 rokov. :lol:
Akurát s touto vetou "tak ty lidi tě propaguji tím že tě posílají všude možně svým přátelům" moc nesúhlasím. To je úplná blbosť. Teraz sa síce už FineArtAmerica moc nevenujem, ale ani vtedy dávno keď som tam aktívne komunikoval moje práce nikto nikdy nikomu neposielal a nepropagoval. A nie len na FineArtAmerica. Mám aj facebook a som na mnohých iných umeleckých stránkach a všade bola sitácia podobná. Ako teraz je to jasné, lebo sa tomu už nevenujem, ale boli časy keď som sa propagácii aktívne venoval a stálo to za prd. Tak neviem... buď som to nevedel a robil som to zle, alebo máš nejaké zvláštne kúzlo osobnosti, ktoré mne chýba. :lol: :lol: :lol:
Bananaboy

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse