Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 16. leden 2016 19:39

Jak to tady tak čtu, tak finančák, socka i zdravotka už si brousí zuby a těší se na zvýšení příjmů :lol:
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod vikinek » 16. leden 2016 19:58

Akurát s touto vetou "tak ty lidi tě propaguji tím že tě posílají všude možně svým přátelům" moc nesúhlasím. To je úplná blbosť.

Kukaj když sem byl ještě úplně blbej a nevěděl co znamenají ty značky co mě tam píší ty lidi tak sem se nato zeptal a napsali mě tam toto kde to jasně píše ze bude propagovat mé obrázky a kde všude.

Elizabeth Abbott 6 Days AgoReply | DeleteTitusville, FL - United StatesBeautiful Abstract Mountain Scene! Fantastic Style & Vibrant Colors! Love! :) (the l/f/t/p/fb etc. are when someone l = likes/votes, and f = favorites/heart/love, t = twitter share, fb = Facebook share, p = pinterest share etc. it's all a way of showing the support for you and your work and it's liked on from the tabs menu on top left of each image. You can also see your favorites of others and who is favoriting you from the main menu bar across the top of your profile that starts with images, galleries, shop etc. also the following button and groups. Lots of ways to discover other artists work and share and promote your own work too. Hope this helps. Love your style!) Viktor Lebeda replied:Reply | Delete Elizabeth Abbott thank you very much. Rosita Larsson 7 Days AgoReply | DeleteStockholm - SwedenAwesome!! Love your style!! l/f/t Viktor Lebeda replied:Reply | Delete Rosita thank you for your comment, i am new here so please can you explain me l/f/t shortcut? Thanks
Přílohy
Bez názvu – 1.jpg
Bez názvu – 1.jpg (76.53 KiB) Zobrazeno 2269 krát
vikinek

Reputace: 0

Příspěvekod PandaWild » 16. leden 2016 20:10

Bananaboy píše:...Akurát s touto vetou "tak ty lidi tě propaguji tím že tě posílají všude možně svým přátelům" moc nesúhlasím. To je úplná blbosť....
Záleží dost na stylu tvorby. Lidé jsou přesycení běžným typem tvorby a tak je potřeba přijít s něčím novým, netradičním, a pak funguje i propagace, jako to má vikinek. ("Hele tohle jste ještě neviděli!") Mně ta vikinkova tvorba přijde otřesná, ale lidi to tím právě přitahuje. :-)
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod artus » 16. leden 2016 20:13

Bananaboy píše:
vikinek píše:včera jich jeden zakazník koupil 144

Tyjó takéto cifry sem nepíš ani zo srandy, lebo každý od dnes začne robiť prešlapané koberce.
:lol: :lol:

tak ja hlavne nerozumiem tomu, že an v názve ani v kw nie je slovo carpet ani nič podobné, ani arabic...akurát tak oriental. Tak ako koberce to asi nehľadali :)
artus

Reputace: +13

Příspěvekod Ravennka » 16. leden 2016 20:19

Artus> v tom je právě ten fígl ;)
Ravennka

Příspěvekod artus » 16. leden 2016 20:22

však ja tej hmle rozumiem ;)
artus

Příspěvekod Ravennka » 16. leden 2016 20:24

Úplný offtopic, ale vždycky když vidím slovo "hmla", tak si vzpomenu na "Hoří, hoří! Hoří horní heršpická hospoda Hrbatý hrozen..." ;)
Ravennka

Příspěvekod Lenka » 16. leden 2016 21:10

Artus: pokud berou větší balík, tak většinou zadají "patterns", "backgrounds", případně k tomu nějakej přívlastek "floral", "checkered". Zadání typu "oriental arabic carpet" bych spočítala na prstech. A pokud už zadají něco takového, tak následně koupí mimozemšťana na koloběžce nebo věšteckou kouli. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod artus » 16. leden 2016 21:17

Lenka píše:Artus: pokud berou větší balík, tak většinou zadají "patterns", "backgrounds", případně k tomu nějakej přívlastek "floral", "checkered". Zadání typu "oriental arabic carpet" bych spočítala na prstech. A pokud už zadají něco takového, tak následně koupí mimozemšťana na koloběžce nebo věšteckou kouli. :lol:

narážam na x-krát skloňované prošlapané koberce ;) nie na jednorazovú kúpu...a spomínali sa tu arabskí kupci 8-)
artus

Příspěvekod Lenka » 16. leden 2016 21:38

No, protože to tak vypadá. Ani Vikinek není tak blbej, aby nám tu narovinu napsal, na jaké kw to ve skutečnosti prodává, ale já jsem se koukla, a má tam např. fashion. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse